Telefon Tavsiyesi En iyi Marka?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi MARKA?

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
En iyi Marka?
En iyi marka hangisi bilmek istiyorum..
Ankette oyunuzu kullanırsanız sevinirim fakat bu inceleme donanımsal yazılımsal kişileştirme kolaylık bakımından bakmanızı istiyorum ve smartphoneler arasında kapıştırın çünkü öbür türlü nokiaya çok oy veriliyor gerçekleri yazın ve bilgisi olmayan mesaj atmasın lütfen..

Mesela;
Nokia'nın N* Serisi
Sony Ericson'un Xperia Serisi
LG'nin Optimus Serisi
Samsung'un Galaxy serisi gibi :)

fnldstntn

Üye
Öncelikle nokia n serisi nokia nin henüz yazilimsakl olarak a$masi gereken çok yol var n9 bunu biraz asmis ...
Se xperia serisi bence tasarim olarak süper yazilim olarak ise android..donanim olarakta iyi..
Lg hakkinda bilgim yok.

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
samsung gs2 güzel gözüküyo ama tasARIMI KÖTÜ :)

kcsoft

kcsoft

Üye
samsung güzel bir markadır ben tasarıma hiç bakmam performası özelliklerine bakarım gerçektende güzel modelleri var

y n s c n

y n s c n

Üye
Apple, nedenine gerek duymuyorum kalite ortada :oke ve fiyatta :)

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen herkes oy kullansınki gerçek ortaya çıksın :) Bu arada geçen gün iphone 3ü inceleyim dedim ev ekranının olmamasına çok şaştım :)

Lenneth

Üye
Samsung bence

SHS

SHS

Üye
Apple

Masha

Masha

Üye
Lg Optimus Black ve Lg Optimus 3D en iyi Android Smartphone'ları.
Hem tasarım olarak hem kalite olarak çok iyiler. ekranı saymama gerek yok sanırım. :oke:

baranselona

baranselona

Üye
huwai ne :D huawei olmasın o

gold_star

Üye
Apple.

Ama ben Sony Ericsson xperia kullanıyorum.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
htc>samsung>nokia n9>lg
nokianın tek n9 u bu devirde alınılabilir.

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten ne dicemi bilmiyom n9 u seviyorum ama s2 beni aşık ediodu kendine sonra kötülediler htclerde mükemmel değil :) Neyse konu güncel 100 oy olsun erçek sonuçları görek nokia en ilerde lütfen herkes yorum atıp açıklasın neden iyi diye:D

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
Hadi oyları görelim güncel

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia :) Bana blogumu açabilmem için bir sebep veren firma. En samimi olduğum firma. :)

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
Symbian güzeldir ama android yada badanın verdiği kişileştirmeyi veremez..

Del Rey

Del Rey

Üye
Symbian güzeldir ama android yada badanın verdiği kişileştirmeyi veremez..

Bada? Kişiselleştirmeden kastın yalnızca arayüzü kişiselleştirmekse tamam. Ama benim bildiğim kişiselleştirme; tüm arayüzü (temalar), ev ekranını (Belle UI, TouchWiz) ve telefonunda işe yarayacak bir çok uygulamayı (Nokia Mağaza bu alanda çok daha üstün) bulabilmek ve kolayca kurabilmektir. Bada gelişmeli. O zamana kadar Belle çok daha iyidir. Android ise kişiselleştirme bakımından en iyisi. iOS ise :dry:

ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
badanın yeni sürümünün videosundan bahsediyorum ben neyse nokia yı kimse bırakmıyor ama oda bize azcık değer versin

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
tek kelimeyle SAMSUNG diyorum, çünki...
çıkardığı ürünlerin en önemli donanımlarını da kendisi yapıyor. ekranından yazılımına kadar en hayati unsurlar kendine aittir.
diğerleri gibi toplama suyla değirmen döndürmüyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
badanın yeni sürümünün videosundan bahsediyorum ben neyse nokia yı kimse bırakmıyor ama oda bize azcık değer versin

Hayır, yine de Bada Symbian'ın uygulamalarla kişiselleştirilebildiği kadar kişiselleştirilemiyor. 5800'ı bile Belle'ye çevirdiler artık daha ne olsun. (Wave serisinden 5800'ın donanım olarak eşi 525. Ancak 5800 uçtu, 525 menüyü değiştirirken bile kasım kasım kasılıyor.)

Ama şu da var ki, Nokia Türkiye bazen gerçekten de sağırlık yapıyor. Ancak onları benim gibi aramanız, çalışanları bilip birine e-posta atmanız veya Çiçek Uyansoy İcan'a kendinizi duyurabilecek kadar yakın olmanız. Bunun dışında geri bildirimi çok az yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt