Artles
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cymera anımsatıyor biraz.Arkadaşlar bana iPhone 5 in kamerasına birebir benzeyen bir kamera uygulaması lazım.
Acil yardımlarınızı bekliyorum.
- - - Eklendi - - -
Yardım eden yok mu?
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama yaklaşık 4 yada 5 ay õnce tesadüfen birisinde görmüştüm birazda kurcalama fırsatım olmuştu o uygulama cidden iphone daki gibi başlangıçta lens açılıyordu. O zamanlar pek ilgimi çekmemişti. Bu aralar iphone 5 e nerdeyse bire ,bir benzeyen launcher ve bazı uygulamalarını kuruyorum telefonuma. Bu yüzden o kamera uygulaması çok lazım. Google Play üzerindeki nerdeyse tüm kamera uygulamalarını denedim ama hiç biride iyi diye nitelendirebileceğimiz uygulamalar değil ne yazık ki. Play Stordaki kamera uygulamalarının hepsi fotoğraf çekmek için değil kullanışlı efekt yapma uygulamaları.
Benim aradığım sadece telefonun lensinin gerçekten hakkını verebilecek, görüntü kalitesi en az 8MP olarak kaydedecek bir fotoğraf ve video çekme uygulaması. Efekt ve picture studio işlerinden bahsetmiyorum çûnkü onlardan dolusuyla var.
Sevgili kardeşim "Mobilator" Cymera uygulaması önerin için teşekkür ediyorum. Fakat bu uygulamayı dün yükledim ve görüntü kalitesi ve bir takım gereksiz hareketleri yüzünden kaldırdım.
Bana gerçekten görüntü kalitesi olarak en iyi çekim yapan kaliteli bir uygulama bulabilir misiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hiçbir uygulama lensin verdiğinden fazlasını veremez. Kamera uygulaması nasıl çekiyorsa onlar da aynısını çeker. Sadece odaklamada bu söylediğim değişebilir.
Evet biliyorum kardeşim ama ben demiyorum ki 3MP lik lensle 12MP kalitesinde fotoğraf çeksin. Sadece diyorum ki benim elimde 8MP lik bir HTC Desire HD var ama onun kendi kamera uygulaması harici herhangi bir efekt eklemeden, mevcut 8MP lik lensi tam anlamıyla kullanıp daha iyi görüntü elde edebileceğimiz bir uygulama var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?