En iyi kamera kamera uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
En iyi kamera kamera uygulamaları
Evet arkadaşlar herkes bu konu hakkında kulladığı programları yazarsa bilmeyenlerde öğrenmiş olur yeni şeyler keşfetmiş oluruz diye düşünüyorum ben başlayayım

PowerCam - Binevi iPhone daki CamWow gibi düşünebilirsiniz direk efektli halde fotoğraf çekiyor, görüntü azcık kasıyor ama ön kamera kullananlar için tavsiyemdir bu genel olarak.

PhotoGrid- Fotoğraf birleşiştirmeye yarayan güzel bir uygulama.

Camera360- Gerek efektleri gerek HDR modu ile çok güzel bir uygulama stock kameradan çok daha iyi çekiyor bana göre

Son 2 olarakta aklıma gelmişken,LittlePhoto ve Pixlr-o-matic ide ekleyeyim :)

Lohengram

Lohengram

Üye
ProCapture

Camera ICS

R Camera

Fast Burst Camera

Vig
tte

Camera JB+

Camera ZOOM FX

Snap Camera HDR

Pudding Camera

Paper Camera

Camera FV-5

Camera360

Camera MX

Cymera

S
nt Camera

Silent Uva Camera

Zoom Camera

Cartoon Camera

Motion Camera

Panoramic camera

Photaf

Fotodanz

AfterFocus

DMD Panaroma

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
:oka:

- - - Eklendi - - -

:oha:

Türe

Türe

Üye
Snapseed

Cymera

Pics Studio

Painteresque

Perfectly Clear

Pixlr Express

Handy Photo

Aviary

Bunlar favorilerim :cool

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar çok bilmediğim varmış yahu:oha:

Yalnız içinde keşke en kullanışlılarını falan ayırsaydın direk onları yazsaydın cyanogenmodd karışıklık olmamasi için

mcnpl4

mcnpl4

Üye
camera 360 iyi efekt veriyor. cekim oncesi ayarlar ve dusuk isik cekim icin camera fv-5

enterneoll

enterneoll

Üye
ben sadece camera 360 genelde çok iyi

asew123

Üye
Arkadaşlar bana iPhone 5 in kamerasına birebir benzeyen bir kamera uygulaması lazım.
Acil yardımlarınızı bekliyorum. :)

- - - Eklendi - - -

Yardım eden yok mu? :(

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bana iPhone 5 in kamerasına birebir benzeyen bir kamera uygulaması lazım.
Acil yardımlarınızı bekliyorum. :)

- - - Eklendi - - -

Yardım eden yok mu? :(
Cymera anımsatıyor biraz.

messevim

messevim

Üye
ben android kullanırken birtek panaroma çekim yapmaya yarayan kamera programı kullanırdım ama onun adınıda unuttum:dry: güzel di baya..

Kerim.

Kerim.

Üye
normal stock kameradan çekiyorum,after focus ve cymera ile shopluyorum:good:

tapatalk

tapatalk

Üye
telefonun kamerasını kullanmayan bi ben varım heralde

asew123

Üye
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama yaklaşık 4 yada 5 ay õnce tesadüfen birisinde görmüştüm birazda kurcalama fırsatım olmuştu o uygulama cidden iphone daki gibi başlangıçta lens açılıyordu. O zamanlar pek ilgimi çekmemişti. Bu aralar iphone 5 e nerdeyse bire ,bir benzeyen launcher ve bazı uygulamalarını kuruyorum telefonuma. Bu yüzden o kamera uygulaması çok lazım. Google Play üzerindeki nerdeyse tüm kamera uygulamalarını denedim ama hiç biride iyi diye nitelendirebileceğimiz uygulamalar değil ne yazık ki. Play Stordaki kamera uygulamalarının hepsi fotoğraf çekmek için değil kullanışlı efekt yapma uygulamaları.
Benim aradığım sadece telefonun lensinin gerçekten hakkını verebilecek, görüntü kalitesi en az 8MP olarak kaydedecek bir fotoğraf ve video çekme uygulaması. Efekt ve picture studio işlerinden bahsetmiyorum çûnkü onlardan dolusuyla var.
Sevgili kardeşim "Mobilator" Cymera uygulaması önerin için teşekkür ediyorum. Fakat bu uygulamayı dün yükledim ve görüntü kalitesi ve bir takım gereksiz hareketleri yüzünden kaldırdım.

Bana gerçekten görüntü kalitesi olarak en iyi çekim yapan kaliteli bir uygulama bulabilir misiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

serif55

serif55

Üye

Üstüne tanımam :oke:

Türe

Türe

Üye
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama yaklaşık 4 yada 5 ay õnce tesadüfen birisinde görmüştüm birazda kurcalama fırsatım olmuştu o uygulama cidden iphone daki gibi başlangıçta lens açılıyordu. O zamanlar pek ilgimi çekmemişti. Bu aralar iphone 5 e nerdeyse bire ,bir benzeyen launcher ve bazı uygulamalarını kuruyorum telefonuma. Bu yüzden o kamera uygulaması çok lazım. Google Play üzerindeki nerdeyse tüm kamera uygulamalarını denedim ama hiç biride iyi diye nitelendirebileceğimiz uygulamalar değil ne yazık ki. Play Stordaki kamera uygulamalarının hepsi fotoğraf çekmek için değil kullanışlı efekt yapma uygulamaları.
Benim aradığım sadece telefonun lensinin gerçekten hakkını verebilecek, görüntü kalitesi en az 8MP olarak kaydedecek bir fotoğraf ve video çekme uygulaması. Efekt ve picture studio işlerinden bahsetmiyorum çûnkü onlardan dolusuyla var.
Sevgili kardeşim "Mobilator" Cymera uygulaması önerin için teşekkür ediyorum. Fakat bu uygulamayı dün yükledim ve görüntü kalitesi ve bir takım gereksiz hareketleri yüzünden kaldırdım.

Bana gerçekten görüntü kalitesi olarak en iyi çekim yapan kaliteli bir uygulama bulabilir misiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hiçbir uygulama lensin verdiğinden fazlasını veremez. Kamera uygulaması nasıl çekiyorsa onlar da aynısını çeker. Sadece odaklamada bu söylediğim değişebilir.

asew123

Üye

Hiçbir uygulama lensin verdiğinden fazlasını veremez. Kamera uygulaması nasıl çekiyorsa onlar da aynısını çeker. Sadece odaklamada bu söylediğim değişebilir.

Evet biliyorum kardeşim ama ben demiyorum ki 3MP lik lensle 12MP kalitesinde fotoğraf çeksin. Sadece diyorum ki benim elimde 8MP lik bir HTC Desire HD var ama onun kendi kamera uygulaması harici herhangi bir efekt eklemeden, mevcut 8MP lik lensi tam anlamıyla kullanıp daha iyi görüntü elde edebileceğimiz bir uygulama var mı?

Türe

Türe

Üye
Evet biliyorum kardeşim ama ben demiyorum ki 3MP lik lensle 12MP kalitesinde fotoğraf çeksin. Sadece diyorum ki benim elimde 8MP lik bir HTC Desire HD var ama onun kendi kamera uygulaması harici herhangi bir efekt eklemeden, mevcut 8MP lik lensi tam anlamıyla kullanıp daha iyi görüntü elde edebileceğimiz bir uygulama var mı?

Snap camera , cymera , camera360 bunları bir dene

asew123

Üye
Bunları deneyip Jpeg ISO dosyasındaki bilgilere baktığımda yerleşik uygulamaya nazaran çok düşük formatta kayıt ettiğini gözlemledim.

Yinede önerin için teşekkür ederim kardeşim.

Türe

Türe

Üye
Cymera normal kamera uygulamasından daha iyi makro odağı yapıyor. Teoriye değil pratiğe bakmak lazım.

Üst Alt