bu arkadaşımız telefondan anlamıyor nokia serileri bilgisayar gibi her türlü uyguluma yukleniyor ama sen ipone uygulama yuklemen cok zor sadece java uygulaması kullanırsın başka uygulama yok yani nokia bu uygulama lara izin veriyor ve ben n79 kullanıyorum suan 1800 tl telefon olan apple 5 ceker iddasına girerim sony ericsonda olsun applede olsun ıııhhkardeşimmsony ericsson satio'da da 12mp kamera varona da bak bitek n8i biliyo herkes yurt dışında iphone sony gibi telefonlara bakıyolar
Sony Ericsson ve Samsungun değil 12MP si Nokianın Kullandığı 12 MP in altındaki Carl Zeiss lensleri diğer telefonların 12 MP inden daha kaliteli çekim yapar.bu arkadaşımız telefondan anlamıyor nokia serileri bilgisayar gibi her türlü uyguluma yukleniyor ama sen ipone uygulama yuklemen cok zor sadece java uygulaması kullanırsın başka uygulama yok yani nokia bu uygulama lara izin veriyor ve ben n79 kullanıyorum suan 1800 tl telefon olan apple 5 ceker iddasına girerim sony ericsonda olsun applede olsun ıııhhkardeşimm
--------------- Ekleme ---------------
param olsa n8 yada n97 mini alırım yada biraz daha beklerim nokia yeni cıkan 10 parmak ve 12mp kameralı olan telefonu alırım kesinlikle samsungmus sony ericsonmus katiyyen tavsiye etmem
k810i nin kafan kadar merceği var cyber-shot teknolojisini bi arastır sony nin kamera fiyatlarına bi bak paran yetiyosa bi tane al bi foto cekte bak ole uzaktan konusmayla olmuyo incelicen sonra konusacan N86 8 mp in kamerası iyi ona lafım yok onun da carl zeis optkle dill 28 mm lik mercgi ile alakası var bu cok iyi bi rakam ama tek bu modelinde var bu nokia nın ben yeni sony ericsson xperia x10 aldım 8.1 mp HD video gel N86 8 mp i bunla karsılastırda gorelim
her alanda basar bide nokia nın symbian işletim sistemini bana savunma onun kadar lanet bisi yok sırf o yuzden nokia telefonları urasırsan agırlasır sony lerde java var ama cok hızlı
bide xperia x10 da ve yeni sony lerde android var symbian neymis haha xD bu arada ıphone ların kamerası gercekten iyi ama fazla da abartmamak lazım yukardaki arkadas ıphone un 5 i nokia nın 12 sinden daha iyi demis yuhh diyorum artık iyi attın xD benim amacım nokia yı kotulemek deildi sadece demek istedigim bakmadan gormeden karar vermeyin herkes almıs basını gidiyor nokia da nokia yurtdısına bakın bakalım nokia var mı nokia Türkiye ye gelmese batıyordu bu bir gercek sizin sayenizde kurtuldu xD
Sony Ericsson C903 (Cyber Shot) çektiğim bazı fotolar..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BU FOTOĞRAFLAR SE C903 CYBER SHOTLA ÇEKİLDİ 5MP KAMERA! + TELEFONUN FİYATI ŞUAN 390 CİVARINDA, N8 12MP 1000TLDEN FAZLA CYBER SHOT 12MP Bİ KAMERA YAPSA ARTIK NE OLACAĞINI DÜŞÜNÜN..![]()
o telefonun cyber shot olduğunu bilmiodumvarya arkadaşım 12 megapixellik sony cybershot kaynak;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız