En İyi Kaleciyi Seçiyoruz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gol atan kaleciye ne demeli :naughty:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Volkan iyi bence takımını bir çok kez kurtardı en son derbide oldugu gibi.

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Volkan iyi bence takımını bir çok kez kurtardı en son derbide oldugu gibi.
tek son derbiye bakmakla olmaz bu iş?şimdi muslera son derbide kötü oynadı diye kötü mü oluyor
ben şunu bilir şunu söylerim muslera her türlü volkandan iyidir..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
tek son derbiye bakmakla olmaz bu iş?şimdi muslera son derbide kötü oynadı diye kötü mü oluyor
ben şunu bilir şunu söylerim muslera her türlü volkandan iyidir..

Saçmalıgın daniskası.
Volkan hiçbir zaman fb'ye puan kaybettirmedi dolayısıyla her zaman belli seviyenin üstünde oynar.
Volkanın derbideki performansına es deger muslera ne zaman performans sergilemis?
Az gol yedigi için Volkanla kıyaslanıyo.İkisini karsılastırırılarmıydı sanıyosunuz az gol yemese.Ki takımın etkisi vardır gol sayılarında.Muslera idare eder ama Gs modragondan sonra güven veren bi kaleci bulamadı az gol yedi diye övünüyosunuz Alex atari tabancası gibi yapıstırdı.Sow ayagnı öyle bi soktu beli kırılcaktı!
Dünyanın en iyi kalecilerinden biri diyosunuz ama ceza sahasına yaklastın mı yanıyosunuz?
Tafarelden sonra Türkiyenin gördügü en iyi kaleci Volkandır ben de bunu bilir bunu söylerim.
Çok gol atan adam nasıl en iyi olamıyosa az gol yiyende en iyi kaleci olmaz.
Hee şöyle diyebilirsin; pozisyon sayısına göre gol oranına bakıp en iyi dersen de,3 kere ileri çıkan takımdan 2 gol yiyen kalecinin istatistiklerini yediriler adama.
Volkan 25-26 yasında olsa zor tutardık Türkiyede o da ayrı bi konudur!

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Eklememissin Ama ..

Bence : Cenk

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ayrıca gs kalesinde kaç pozisyon görmüs ki Muslera çok kurtarsın?

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Saçmalıgın daniskası.
Volkan hiçbir zaman fb'ye puan kaybettirmedi dolayısıyla her zaman belli seviyenin üstünde oynar.
Volkanın derbideki performansına es deger muslera ne zaman performans sergilemis?
Az gol yedigi için Volkanla kıyaslanıyo.İkisini karsılastırırılarmıydı sanıyosunuz az gol yemese.Ki takımın etkisi vardır gol sayılarında.Muslera idare eder ama Gs modragondan sonra güven veren bi kaleci bulamadı az gol yedi diye övünüyosunuz Alex atari tabancası gibi yapıstırdı.Sow ayagnı öyle bi soktu beli kırılcaktı!
Dünyanın en iyi kalecilerinden biri diyosunuz ama ceza sahasına yaklastın mı yanıyosunuz?
Tafarelden sonra Türkiyenin gördügü en iyi kaleci Volkandır ben de bunu bilir bunu söylerim.
Çok gol atan adam nasıl en iyi olamıyosa az gol yiyende en iyi kaleci olmaz.
Hee şöyle diyebilirsin; pozisyon sayısına göre gol oranına bakıp en iyi dersen de,3 kere ileri çıkan takımdan 2 gol yiyen kalecinin istatistiklerini yediriler adama.
Volkan 25-26 yasında olsa zor tutardık Türkiyede o da ayrı bi konudur!
tafferalden sonra bana göre en iyi kaleci muslera zaten tafferal musleranın eğitmenidir...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
tafferalden sonra bana göre en iyi kaleci muslera zaten tafferal musleranın eğitmenidir...

Egitmekle olmaz o iş yetenek işidir.
Türkiye futbolunda belkide Avrupa futbolu ile arada fark olmayan tek konu kalecilerdir.
Bunu saglayan da Volkan Demireldir.
Abartmak istemiyorum ama bazı poziyonlar var dünya yıldızı kalecilerde görmedim..

[video=youtube;-UgqW1gSTbE]http://www.youtube.com/watch?v=-UgqW1gSTbE[/video]

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Egitmekle olmaz o iş yetenek işidir.
Türkiye futbolunda belkide Avrupa futbolu ile arada fark olmayan tek konu kalecilerdir.
Bunu saglayan da Volkan Demireldir.
Abartmak istemiyorum ama bazı poziyonlar var dünya yıldızı kalecilerde görmedim..

[video=youtube;-UgqW1gSTbE]http://www.youtube.com/watch?v=-UgqW1gSTbE[/video]

Fanatik Bir Besiktas'Liym .. Fenerbahce'Dende Nefret Ediyorumm .. Ama Volkan Gercekten 'Cok' Iyi Kalecidir ..

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
muslerayı penaltıda görmüşsünüzdür inşallah
bu musleranın kurtarışları

diğer kurtarışları

buda penaltı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Koydugun videolar cidden çok kötü 1-2 pozisyon dısında baska bisey yok.Muslera bu bile degil yani o kadar kötü.
Penaltı iyi bildigin tutmus iste ilk penaltı kurtaran kaleci degil sonuçta.Volkan videoları koyucam biliyorum izlenmiycek vaktim de yok.
İlk koydugum video yu sonuna kadar izleyin ve sonunda çıkan diger videoları tıklayın farkı görüceksiniz.

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Koydugun videolar cidden çok kötü 1-2 pozisyon dısında baska bisey yok.Muslera bu bile degil yani o kadar kötü.
Penaltı iyi bildigin tutmus iste ilk penaltı kurtaran kaleci degil sonuçta.Volkan videoları koyucam biliyorum izlenmiycek vaktim de yok.
İlk koydugum video yu sonuna kadar izleyin ve sonunda çıkan diger videoları tıklayın farkı görüceksiniz.
b
ben izledim koyduğun videoyu şahsen muslera kadar iyi değil benim gözümde ama ilk pozisyon volkanın çok güzeldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt