Muslera çok iyi kaleci ama Volkan'ın daha iyi oldugu açıktır maç kurtaran bir kalecidir.
Muslera derbilerde kalesinde gördügü her pozisyonda gol yedi desek yeridir.Hatta kale önü degil Alex kendisini uzaya yollamıstır.Uzaya ilk giden Uruguaylıdır kendisi.

Muslera çok iyi kaleci ama Volkan'ın daha iyi oldugu açıktır maç kurtaran bir kalecidir.
Muslera derbilerde kalesinde gördügü her pozisyonda gol yedi desek yeridir.Hatta kale önü degil Alex kendisini uzaya yollamıstır.Uzaya ilk giden Uruguaylıdır kendisi.
hacım haticeye degil neticeye bakacan kaleci sıralamalarda 6.kaleci gördügümüz üzere..bu arada derbide kötüydü ona laf yok

Hocam kapak yapmışın![]()

Hocam kapak yapmışın![]()

Hee öyle öyle iyi oku konuyu kapagı yapan yapmıs,kapagı kapatıp sisesini dereye bile fırlatmıs.
20 kere gelip anca serbest vurustan gol attıgnız kalecimize karsılık 3 kere çıkıp 2 gol çaktıgımız kaleciniz var ve bu kaleci 6. mı dünyada
Üstelik lig maçı da öyleydi siz daha fazla yüklendiniz ama az geldik atıp döndük ne ayak?
Hem adam daha uzay yolculugunda arkasından konusmayalım.
[video=youtube;qG2i-9hj8yA]http://www.youtube.com/watch?v=qG2i-9hj8yA[/video]
Birader 1.si ben volkana laf söylemedim tabiki iyi ama benim gözümde musleradan sonra iyi sonucta milli takım kalecimiz 2.si her iki takımından yedikleri gol sayıyisına baktınmi arada daglar kadar fark varki buda iyi olanın muslera oldugunu gösterir 3.sü muslera yakın pozisyonlarda acılıyor oyuncuda musleranın uzanamayacagi köseye vuruyor gol oluyor emin ol ki muslera az acılsaydı fb macinda 2.golü yemezdik 4.süde futbol bir şans işidir