En İyi Kaleciyi Seçiyoruz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Kaleciyi Seçiyoruz..

Resime Tıklayarak 3 Kişiden Birine Oyunuzu Verebilirsiniz...

Türe

Türe

Üye
Volkan.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sabri varsa hepsi iyidir :hmmm

Bende Volkan derim :good:

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ne ya Herkes Volkan diyor :d: unutmayınki Muslera dünyanın en iyi 6.kalecisi..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Muslera çok iyi kaleci ama Volkan'ın daha iyi oldugu açıktır maç kurtaran bir kalecidir.
Muslera derbilerde kalesinde gördügü her pozisyonda gol yedi desek yeridir.Hatta kale önü degil Alex kendisini uzaya yollamıstır.Uzaya ilk giden Uruguaylıdır kendisi.

Türe

Türe

Üye
Muslera çok iyi kaleci ama Volkan'ın daha iyi oldugu açıktır maç kurtaran bir kalecidir.
Muslera derbilerde kalesinde gördügü her pozisyonda gol yedi desek yeridir.Hatta kale önü degil Alex kendisini uzaya yollamıstır.Uzaya ilk giden Uruguaylıdır kendisi.

:kop2:

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi

hacım haticeye degil neticeye bakacan kaleci sıralamalarda 6.kaleci gördügümüz üzere..bu arada derbide kötüydü ona laf yok

__xXx__

__xXx__

Üye
muslera

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Rüştü bir zamanlar hayranı olduğum kaleciydi ama artık Volkan :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
aslında cenk daha iyi bunlardan:d:

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
cenki eklemedim ya :d:

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
muslera

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam kapak yapmışın :d:

Hee öyle öyle iyi oku konuyu kapagı yapan yapmıs,kapagı kapatıp sisesini dereye bile fırlatmıs.
20 kere gelip anca serbest vurustan gol attıgnız kalecimize karsılık 3 kere çıkıp 2 gol çaktıgımız kaleciniz var ve bu kaleci 6. mı dünyada :o
Üstelik lig maçı da öyleydi siz daha fazla yüklendiniz ama az geldik atıp döndük ne ayak?
Hem adam daha uzay yolculugunda arkasından konusmayalım.

[video=youtube;qG2i-9hj8yA]http://www.youtube.com/watch?v=qG2i-9hj8yA[/video]

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Hee öyle öyle iyi oku konuyu kapagı yapan yapmıs,kapagı kapatıp sisesini dereye bile fırlatmıs.
20 kere gelip anca serbest vurustan gol attıgnız kalecimize karsılık 3 kere çıkıp 2 gol çaktıgımız kaleciniz var ve bu kaleci 6. mı dünyada :o
Üstelik lig maçı da öyleydi siz daha fazla yüklendiniz ama az geldik atıp döndük ne ayak?
Hem adam daha uzay yolculugunda arkasından konusmayalım.

[video=youtube;qG2i-9hj8yA]http://www.youtube.com/watch?v=qG2i-9hj8yA[/video]

Birader 1.si ben volkana laf söylemedim tabiki iyi ama benim gözümde musleradan sonra iyi sonucta milli takım kalecimiz 2.si her iki takımından yedikleri gol sayıyisına baktınmi arada daglar kadar fark varki buda iyi olanın muslera oldugunu gösterir 3.sü muslera yakın pozisyonlarda acılıyor oyuncuda musleranın uzanamayacagi köseye vuruyor gol oluyor emin ol ki muslera az acılsaydı fb macinda 2.golü yemezdik 4.süde futbol bir şans işidir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Mesulerayi severim ama bence en iyi kalede onur kıvrak.
Saka maka o yanlış anons macında neydi öyle ya?

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
onunda yıldızı söndü hocam yaklasık 2senedir oynamiyor :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Birader 1.si ben volkana laf söylemedim tabiki iyi ama benim gözümde musleradan sonra iyi sonucta milli takım kalecimiz 2.si her iki takımından yedikleri gol sayıyisına baktınmi arada daglar kadar fark varki buda iyi olanın muslera oldugunu gösterir 3.sü muslera yakın pozisyonlarda acılıyor oyuncuda musleranın uzanamayacagi köseye vuruyor gol oluyor emin ol ki muslera az acılsaydı fb macinda 2.golü yemezdik 4.süde futbol bir şans işidir

Az gol yiyen kaleci iyi kaleci oluyo demek ki hmm :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bence iyi kaleci kritik anlarda kaleyi en iyi koruyan kalecidir. Mesela, penaltı olmuştur. Takım bütün ümidini kaleciye bağlamıştır. Kaleci tutarsa takımını kurtarır ve en iyi kalecilerden olur. Bu sadece bir örnekti.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt