Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?
Sponsorlu Bağlantılar
musty522
Üye
Konu Sahibi
Lenneth
Üye
Android , hem hızlı hem kişiselleştirmeye en açık sistem.
bana kalırsa symbian belle gerçekten bi symbian olacak gayet başarılı arayüz ve tümüyle kişiselleştirilebilir ana ekranlar nokianın şu anki donanımlı telefonları için birebir
Cezzbedici3
Üye
iOs
pRime.
Üye
MeeGo diyorum, ardından da Symbian Belle. IOS da güzel fakat kapalı ve sınırlı bir sistem, illaki jailbreak istiyor.
OzGuRKnowN
Üye
BeLLe
KARİZMATİX
Üye
Herkes değişik cevap vermiş, yani kim neyden memnunsa onu öneriyor. Bu konuya yazılacak mesajların çokluğu anket sonucuna ışık tutacaktır herhalde.
Kedi Yavrusu
Üye
konuyu açan arkadaş, şu anda kuralları çiğniyorsun
Aynı konuyu android bölümüne aç bakalım kim götürecek
S.E.C.R.E.T
Üye
Belle bence cünkü yenilenmiş bir symbian gözüküyor ve umut veriyor bence
Lenneth
Üye
Bütün avrupada Symbian kullanimi hizla duserken bizim ulkede en iyi sistem seciliyor Bence Nokia şirketi Finlandiya'dan Türkiyeye taşısın
gokturk_prensi
Üye
Kesinlikle bellenin hakkı yenmemeli ama en iyisi android
_K@YIP_
Üye
Symbian Belle
MeeGo
Maemo
Uruloki
Üye
hızla düşüyor derken sadece %16lık bir düşüş ki hala farkla birinci android sadece amerikada birinci ki ordada oranı düşüyor millet google ın saçmaladığını biliyor sonuçta hatta dört çekirdek S3 haberinden sonra millet twitterda bir yeri ile güldü ne ihtiyacımız var bunlara diyorlar pc miz dört çekirdek değil diyorlar
hızla düşüyor derken sadece %16lık bir düşüş ki hala farkla birinci android sadece amerikada birinci ki ordada oranı düşüyor millet google ın saçmaladığını biliyor sonuçta hatta dört çekirdek S3 haberinden sonra millet twitterda bir yeri ile güldü ne ihtiyacım var bunlara diyorlar pc miz dört çekirdek değil diyorlar