En iyi Governer ve I/O seçenekleri yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
En iyi Governer ve I/O seçenekleri yardım
evet burdan profesyonellere soruyorum sizce en iyi governer ve I/O seçenekleri nedir ben xperia sola yı unlock ettim root,oc falan yaptım ve rom da bazı governor ve I/O seçenekleri var ve ben bunlardan pek anlamıyorum yardım edermisiniz

NOT:oyunlarda en iyi performansı verecek olanları söylerseniz sevinirim ha bide ben bu ayarları No-frills CPU Control programından yapıyorum

işte bendeki governorlar

hotplug
minmax
smartassV2
interactive
conservative
userspace
powersave
ondemand
performance

işte buda I/O'lar

noop
deadline
cfq
sio
vr

ŞARJ SIKINTI DEĞİL :)

PriZm

PriZm

Üye
Governor:Interactive

I/O:Sio,CFQ yada lagları en aza indirmek içinde no-OP

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
ben oc yapmadan ve rom yüklemeden önce 5700 puan falan alıyordum oc yaptım işlemciyi 1.15 e çıkardım maax bu oluyor kernelde 7100 oldu ama oyunlarda fark göremedim asphalt 7 de lag oluyor :(

ekorotti

ekorotti

Üye
s2 de en iyi performans için ne kullanabilirim ? 4.1.2 jb

- - - Eklendi - - -

gpu overclock yapabilirsiniz grafik performansı için (yanlışım olabilir nawy'nin cevabını da bekleyin :) )

PriZm

PriZm

Üye
Xperia Sola'da Mali-400 gpu vardı yanlış hatırlamıyorsam.voltage control programı ile gpu ya overclock yapılabilir.

olmazsa Live OC ile yapılır :)

- - - Eklendi - - -

s2 de en iyi performans için ne kullanabilirim ? 4.1.2 jb
Şarjı önemsemiyorsun galiba :) yukarıda yazdığım ayarlar aynen senin içinde geçerli :)

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
N.A.W.Y kardeş xperia sola yi baya çözdüm swap alanı yaptım hatırlarsın belki terminal emülatorden free yazınca not found yazıyordu olmuyordu şimdi bootloader kilidi actım 512 swap yaptım rom yükledim işlemciyi 1.15 yaptım neyse geçelim bunları voltage control'u hiç kullanmadım ve live oc nasıl yapılır bilmiyorum :)

ekorotti

ekorotti

Üye
Xperia Sola'da Mali-400 gpu vardı yanlış hatırlamıyorsam.voltage control programı ile gpu ya overclock yapılabilir.

olmazsa Live OC ile yapılır :)

- - - Eklendi - - -

Şarjı önemsemiyorsun galiba :) yukarıda yazdığım ayarlar aynen senin içinde geçerli :)
evet şarjı fazla önemsemiyorum zaten s2 de jb şarj için uygun degil bence :) aldıgım telefonu en iyi şekilde kullanamayacaksam ne anlamı var o kadar para vermenin :yuruşuan 11bin antutu puanı, s2 kullanan arkadaşlar antutu konusuna hiç foto atmamış karşılaştıramıyorum :off: ayrıca teşekkürler :)

PriZm

PriZm

Üye
N.A.W.Y kardeş xperia sola yi baya çözdüm swap alanı yaptım hatırlarsın belki terminal emülatorden free yazınca not found yazıyordu olmuyordu şimdi bootloader kilidi actım 512 swap yaptım rom yükledim işlemciyi 1.15 yaptım neyse geçelim bunları voltage control'u hiç kullanmadım ve live oc nasıl yapılır bilmiyorum :)

Live oc'yi NSTools ile yapabilirsin.

voltage control programında ise voltajlara bulaşma.voltaj haricinde istediğin ayarı değiştir.böylece cihaza kalıcı hasar vermezsin.

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
bişi sorcam şuan ki gpu hızımı nerden öğrenebilirim ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Anaaaa, ben de swap yapsam faydası olur mu ? :aha: Ali? :ehe:ehe

Peocawe

Peocawe

Üye
Tamam ya ne kızıyon. :bilmm Ben swap yapmaya gidiyom. :sarıl:

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
biri bana nstools taki CPU bölümünü anlatabilirmi ? pek bişi anlamadım alt taraftan

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
buradaki ayarları yükseltirsek azaltırsak ne olur

- - - Eklendi - - -

~N.A.W.Y~ anlatımı bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt