en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu sizce hangisi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrsn7uyh

Üye
Sony ericson vivazda iyi arkadaşlar bir markada takılıp kalmayın

minti19

minti19

Üye
iphone ve samsung galaxy

SavinMe

SavinMe

Üye
Iphone 4 :oke: kral o

maxirabit

maxirabit

Üye
iphone'dan başka yazan olmaz çünkü dokunmatik konusunda onları geçebilen yok şu anda

789kaya

Üye
galaxy

ihsndrmz

Üye
iphone kesinlikle bir numara iphonemu satıp n8 gecince n8 yavan geldi ama yinede güzel iphonedan snra ise wawe gerçekten çok güzel algılıyor

futbol123

futbol123

Üye
iphone

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
wave amoled ekranı ve müthiş dokunmatiğiyle 1 numaradır ama Galaxy S yi inceleme fırsatım olmadı son zamanlarda samsung çok daha iyi kaliteli cihazlar üretiyor x6 almassam kesinlikle samsung alacağım.

esco90

Üye
dokunmatik telefon yoktur sadece iphone vardır yani açıklamak gerekirse şöyle phone ve diğerleri :)

Flowra

Üye
samsung wave kullanıyorum iphone da kullandım sonuç (( super amoled hız rahatlık kamera iyi internet deneyimi) samsung wave (güzel uygulamalar tasarım) iphone benim seçimim ise SAMSUNG WAVE :oke:

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
samsung wawe

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
samsung wave yada galaxy S

-ORKA-

-ORKA-

Üye
5800 dier telefona benzeyen markalarıda kulandım sıf görüntü

ookkaayy

ookkaayy

Üye
1.ıphone =4 =12mp kamera 1ghz işlemci
2.nokia =n8=12mp kamera 1ghz işlemci
3.sony ericson =satio=12mp işlemci 600 mhz işlemci biraz düşük ama 3d hızlandırıcı ayrıca fiyatıda 850 lira bence bu fiyata bu tel en iyisi

katates

katates

Üye
1- iphone 4
2- wave
4- n8
3- nokia x6, iphone 3

DavidCoulthard

Üye
1.ıphone =4 =12mp kamera 1ghz işlemci
2.nokia =n8=12mp kamera 1ghz işlemci
3.sony ericson =satio=12mp işlemci 600 mhz işlemci biraz düşük ama 3d hızlandırıcı ayrıca fiyatıda 850 lira bence bu fiyata bu tel en iyisi

ookkaayy arkadaşımı tartışmasız kutluyorum ve kesinlikle katılıyorum.
HERKESE HODRİMEYDAN...!!!
ŞİDDETLE SONY ERICSSON SATIO DİYORUM;BAŞKA DA BİŞİ DEMİYORUM...!!!

YORUMLARI YAPAN HERKES BU ÜÇ TELEFONU ELİNE ALIP KULLANDI MI,ADAM GİBİ İNCELEDİ Mİ ACABA?KULLANDIKTAN,İNCELEDİKTEN SONRA YORUM YAPMANIZI RİCA EDECEĞİM...
(KULLANANLARI,İNCELEYENLERİ AYRI TUTUYORUM ZATEN,LAFIM ONLARA DEĞİL...)

SATIO şu anda tartışmasız en iyisi bence...Herşey işlevinde,özelliğinde bitmiyor arkadaşlar.Tasarım,kullanım,ağırlık,büyüklük,rahatlık,görünüm,albeni... bunlar da en az işlevi kadar önemli detaylar...
Bence Iphone kusursuz bi telefon ama çok pahalı ve çok hassas;Nokia'nın da Iphone'dan aşağı kalır yanı yok ama kabalığı yeter zaten,çok itici geliyor insana...En iyi multimedia telefon tartışmasız Satio bence...Üçünü de kullandıktan sonra farkı açıkça anlarsınız zaten arkadaşlar...Herkese tavsiyem Sony Ericsson'dan şaşmayın,yolda kalmayın...
Diyeceğim son şey;Nokia'nın adı,Sony Ericsson tadı var...
:oke: !!!...SONY ERICSSON SATIO FOREVER...!!! :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Buyrun arkadaşlar link sizin için...
(Herşey özellik demek değil bence;ben hepsini kullandım,inceledim ve gördüm...)

Burda ing. ama Google Çeviriden anlamadığınızı çevirebilirsiniz arkadaşlar...

mahmut-cihan

Üye
önce iphone SONRA X6

aeg15

aeg15

Üye
N97

ookkaayy

ookkaayy

Üye
x6 nın 5800 dan tek farkı 5mp kamerası olması ben çorluda sonyericson satio bulamadıgım için x6 aldım internetten spariş etmeyede güvenemedim yoksa satio en güzeli iphone 4 den farkı iphone 1ghz işlecili satio 600
İphoneda cagmıdır cazmıdır pc hopörlörü girişi var satioda yok bu iki şey içinde iphona milyarlar verilmez
Davidcoulthard arkadaşımızada katılıylrum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...