en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu sizce hangisi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metehanozen

metehanozen

Üye
    Konu Sahibi
en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu sizce hangisi??
arkadaşlar benim dokunmatik ekranlı cep telefonlarına karşı ayrı bir sevgim var. :)
en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu merak ediyorumm:D sizce hangisi??:hmmm

• Beğen
Tepkiler: beratgüneş

Ozan

Ozan

Admin
Şu an itibari ile piyasada olan güncel telefonlara bakarsak Samsung Wave S8500 en iyi dokunmatik ekranlı telefondur bence. Hem multitouch özellikli ekranı ile hem de diğer kısıtlamasız özellikleri ile göz dolduran oldukça ince bir cihaz ...

nejdet can

nejdet can

Üye
Tabikii İphone

pomax

pomax

Üye
tek kelime : iphone

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
iphone ve samsung wawe başka cihaz tanımam.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ıphone..

kosezade

kosezade

Üye
iphone 3gs cok ucuza alayım diyorsan 5800

FK5896

FK5896

Üye
Iphone :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Samsung S8500 Wave

ramakm86

ramakm86

Üye
wave de amoled ve multi touch varmısss heleki amoled olayı bambaska bisi organik ekran yani siyahlar gri degil siyah görünüyo anlıcan onun icin wave:oke:

Maconis

Üye
tartışmasız iphone

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung jet mütiş dokunmatigi var süper amoled ekranı var mütiş bişey

ramakm86

ramakm86

Üye
adamlarda ne elma sattılar haa biz ciftciyiz bizim elma elimizden 50krs a cıkıyor onların binbesyüz lira...:d:

celil_sxking

Üye
Nokia N97

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
iki çeşit dokunmatik ekran var biri ısıya duyarlı (iphone , lg arena gibi kalem kulanamassın sadece parmak) bide kapasitif ekran ( direnç bazlı parmagın ekrana uyguladıgı basıncla çalışan samsung omnia , 5800 ,n97 vb. bunlardan çokvar . )

kullanım olarak denersen parmakla en iyi lg arena ve ipone derim dokunmatik bakımdan ikisi aynı. eger kalemde kullanırım diyosan 5800 vb. teller iyi.

şuanda samsung süperamoled ekranla başarılı diye bilirim bunun ısıduyarlısı çıkarsa çıkan telefon bir numara olur. :D

levasinay

levasinay

Üye
iphone

alkımcanosu

Üye
iki çeşit dokunmatik ekran var biri ısıya duyarlı (iphone , lg arena gibi kalem kulanamassın sadece parmak) bide kapasitif ekran ( direnç bazlı parmagın ekrana uyguladıgı basıncla çalışan samsung omnia , 5800 ,n97 vb. bunlardan çokvar . )

kullanım olarak denersen parmakla en iyi lg arena ve ipone derim dokunmatik bakımdan ikisi aynı. eger kalemde kullanırım diyosan 5800 vb. teller iyi.

şuanda samsung süperamoled ekranla başarılı diye bilirim bunun ısıduyarlısı çıkarsa çıkan telefon bir numara olur. :D
arkadaşım ufak bi yerde yanlışlık yaptın ben düzelteyim ısıya duyarlı dokunmatik ekranın ismi kapasifit (iphone htc evo..) basınca duyarlı dokunmatik ekranın ismi rezistiftir örn; 5800 n97 5230..

SilentOne

SilentOne

Üye
dokunmatik olarak kapasif diosan iphone rezezift diosan 5800 derim

mersinmarina

Üye
silentone bana ulasbılrımsıın kardesım [email protected] msnım 58oo la ılgılı danısacaktım

--------------- Ekleme ---------------

silentone bana acıl ulasabılırmısın mesaj atamıyorum yenıyım

mervanüsame

Üye
5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...