Süleyman
Üye
Artık yok.Kardeş sen kısacası benim istediğim.... Filan özelkikleri olsun bir cfw istiyom deyip çoğu cfw yapıncısını toplamaya çalılıyorsun maden grup şeklinde çalışmaya meraklısın TCK var .!
Artık yok.Kardeş sen kısacası benim istediğim.... Filan özelkikleri olsun bir cfw istiyom deyip çoğu cfw yapıncısını toplamaya çalılıyorsun maden grup şeklinde çalışmaya meraklısın TCK var .!
ben yokum zaten yakında cfw işini bırakıcam çünkü hem asıl hedefimden cfw yüzünden sapmaya başladım zamanımı çok harcıyor cfw hem de s60v5 cfw bölümü bitti artık Rambo bıraktı Süleyman ve Atacan da bıraktı gibi metalci melekte ortalarda yok kaç kişi kaleık ki geriye...

S60v5 cihazım olsa yardım edebilirdim, fakat yok. Modlama hakkında yardımcı olabilirim pm atsanız yeter.

Atacan sana bir sorum olacak belki yeri zamanı değil ama Gold starı flaşladım görüntülü arama yapamıyorum karşıtaraf cevaplıyor görüntü ve ses yok saniye ilerliyor ve kapanıyor ne yapmalıyım? İyi akşamlar
yanyanayız aradığım kişiyle öyle farkettim
ben kendimce biraz modifiye yapayım diye kurcalamıştım ondanmı oldu acaba orjinalini flaşlayayım bakalım birde öyle deneyeyim
açılış kapanış resimleri değiştirdim şebeke menüyü Kaldırdım aklıma gelmiyo başka
Yanlış Yerde Sorulan SoruPm Atabilirsin.