<<<<<<<<<<en iyi cep telefonu satan teknoloji mağazası hangisi>>>>>>>>>>>>

Sponsorlu Bağlantılar

hangi teknoloji mağazası daha iiii telefon satıyor????Neden???

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
    Konu Sahibi
<<<<<<<<<<en iyi cep telefonu satan teknoloji mağazası hangisi>>>>>>>>>>>>
En iii telefon satan teknoloji mağazası????

• Beğen
Tepkiler: D€aDMaN

ivdg

ivdg

Üye
bence mağazayla alalakası yok ürünün markasıyla alakası var bu da benim görüşüm :)

futbol123

futbol123

Üye
teknosa:)

Ykaraca

Ykaraca

Üye
Bence media mrkt çünkü media mrktte ürünü alıp kurcalayabiliyosun ve en iyi fikir edinme ve karşılaştırma yöntemi budur.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
media markt i geç bi kere dandik
teknoSA iyidir

ama ben telefonumu kendi telefoncumdan alırım (:

karkarkara

Üye
media markt i geç bi kere dandik
teknoSA iyidir

ama ben telefonumu kendi telefoncumdan alırım (:

Neresi dandik ben anlayamıyorum telefon alıyorum ve başka yerde ucuzunu buluyorum adam değerince hediye çeki veriyor, fiyatı makül teknosa kendi kendinin distribütörlüğünü yapıyor sadece tek avantajı bu, teknosada 1800t lolan bilgisayarı 1550tl ye aldığımızı biliyorum sırf telefon anlamında değidle bu da bir örnek olabilir.Media Markt güzel çoğu konuda avantajlı, şahsen hangisi iyi diye bir tartışmayı yersiz buluyorum, hangisi aynı ürünü aynı şartlarda ucuza sağlıyorsa o iyidir duruma göre değişir yani..

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
ben sana telefon satıcam 500 liraya ama aynı ürün teknosa da 600 lira hangisini alırsın ?

mediamarkt in ucuz olmasının sebebini biliyormusun ?
ben cok cok yakın arkadasım var mediamarkette calısıo bana diyorki burdan birşey alma
ben teknosayı secenekler arasında en ideali diyerekden yazdım oraya yoksa işim olmaz onunlada

baranas

Üye
peki neden bişe alma diyor ki

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
teknosa pahalı satıyor bence de :naughty: millet samsung star ı 360 tl ye satarken teknosa 399 tl ye satıyo!:naughty:

'Davut

'Davut

Üye
Telefoncudan başkasından telefon almam... Hiç bir mağaza iyi değil derim...:)

Lacoste

Lacoste

Üye
telefoncudan al sora telefoncu dükkanı kapatıp gidince....

dangerock

Üye
eğer en ucuz mağaza hangisi diye sorsaydın teknosa en son sırada olurdu. Gerçekten çok pahalı satıyor. Ama şu da bir gerçek ki, müşteriyle birebir en iyi ilgilenen, sattığı ürünler hakkında gerçekten bilgi sahibi olan elemanlara sahip bir mağaza. Ben mersindeyim ve buraya göre konuşuyorum. Media marktta bişey soracağım zaman eleman bulamıyorum. Bulsam bile çok yoğun oluyor ve başından savmaya çalışıyor. Vatan bilgisayara gidiyorum, n97 hakkında bilgi istiyorum,bana nokianın sitesine girerek orda yazanları okuyor sadece. Ama teknosa öyle değil, bilgi de var ilgi de. .

LieX

LieX

Üye
teknosa pahalı satıyor bence de :naughty: millet samsung star ı 360 tl ye satarken teknosa 399 tl ye satıyo!:naughty:

bence 39 lira için baska yerden alma yani bunun sahtesi var bozugu var kaçagı var ....[küçük telefoncular için geçerli]:vur olma sonra :)

ben ne olur ne olmaz teknosa derim ...

mihr

mihr

Üye
Bende Teknosa diyorum Teknosa'da telefonlara kasko da yapılabiliyormuş Benim araştırdığım telefon 5800 Teknosada 500 lira peşin taksitli 530 başka mağazalarda 400 liraya da var ... Kafam karışık ama Teknosa diyorum yinede..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teknosa gibisi varmı yaa :)

draw1907

draw1907

Üye
teknosa kadar pahalısı yok ayrıca telefon bozulduğunda mesela nokia için teknosada nokia club servise gönderiyor telefoncuda. ayrıyetten normal telefoncudan aldın adam kapattı gitti diye telefonun garantisi bitiyo gibi birşey yok her hangi bir telefoncudan veya istersen kendin kargo ile servisine gönderebiliyorsun. teknosaya kazıklanacağıma giderim sıradan bir telefoncudan alırım hiç yoktan yanında kılıfınıda hediye eder.

metehanozen

metehanozen

Üye
benim için bi fark yok :D sonuçta telefon elime geçiyor :D :D :D