demekki neymis telefona hala virus girebiliyormus
telefona girmemiş hafıza kartına girmiş pc den ve onu hiç bi telefon virüs programı temizleyemiyor
yani o virüs bi şekilde pc den bulaşmıştir neyse yüklemek isteyen yüklesin virüs programı değişen birşey olmayackBenim telde hafiza karti uok direk tele bulaşmış
yani o virüs bi şekilde pc den bulaşmıştir neyse yüklemek isteyen yüklesin virüs programı değişen birşey olmayack
Yanlis anlaşılmasın ama ben assemblyciyim 5 yildir programlar ve kodlar uzerinde calisiyorum ve o virusu gorene kadar telefonumu pc hic baglamamistim o olaydan sonra tele rom attim tabi pc uzerinden ve root la kebdi guvenlik onlemimi kendim aliyorum. O virusun temelide google playden inen android manager isimli imzasiz ama imzaki gibo gorunen program . Bilgilendiriyim dedim . Arjadaslar her ihtimale karsi telefonlarinizda mobil odemeleri kapali tutun

Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın![]()
Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın![]()