En iyi antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
demekki neymis telefona hala virus girebiliyormus

nokia13

Üye
bellenin kendisi virüs bence :D

bayon

Üye
s.ileli

s.ileli

Üye

yani o virüs bi şekilde pc den bulaşmıştir neyse yüklemek isteyen yüklesin virüs programı değişen birşey olmayack

Yanlis anlaşılmasın ama ben assemblyciyim 5 yildir programlar ve kodlar uzerinde calisiyorum ve o virusu gorene kadar telefonumu pc hic baglamamistim o olaydan sonra tele rom attim tabi pc uzerinden ve root la kebdi guvenlik onlemimi kendim aliyorum. O virusun temelide google playden inen android manager isimli imzasiz ama imzaki gibo gorunen program . Bilgilendiriyim dedim . Arjadaslar her ihtimale karsi telefonlarinizda mobil odemeleri kapali tutun

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yanlis anlaşılmasın ama ben assemblyciyim 5 yildir programlar ve kodlar uzerinde calisiyorum ve o virusu gorene kadar telefonumu pc hic baglamamistim o olaydan sonra tele rom attim tabi pc uzerinden ve root la kebdi guvenlik onlemimi kendim aliyorum. O virusun temelide google playden inen android manager isimli imzasiz ama imzaki gibo gorunen program . Bilgilendiriyim dedim . Arjadaslar her ihtimale karsi telefonlarinizda mobil odemeleri kapali tutun

Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun :)
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın :)

s.ileli

s.ileli

Üye

Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun :)
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın :)

Haklısın Symbian işletim sistemi oldugunu gormedim n73 kullanıyordum s3ten once ona hic virus bulasmamisti yapmadigim sey kalmadi s60 v3 sorunsuzdu .

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
fatih54102

fatih54102

Üye
Eğer telefonunuzun yapısı hack li değilse standard yollardan virüs bulaşmasının imkanı yoktur.(Symbian virüslerinden bahsediyorum bilgisayardan bulaşan virüsler değil zaten bilgisayar virüsleri zarar vermez) Başka uygulamanın içinde gömülü olarak bulaşır aynı norton hack gibi ancak onlarda ovi store da yer almaz ve şuana kadar benim bilgilerime göre bunu yapan çıkmadı.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
ovi store da normal bir program bile yer almıyor zaten :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
yok var ücretli bölümüne girerseniz görürsünüz

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
onlarda çok tuzlu :ehe

Anil-D

Anil-D

Üye
tuzlu muzlu bişey olmaz :d:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
oruç bozulmaz demi uygulama tuzundan ? :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Symbian bir cihaza antivirüs yükten başka bişiy değil bence.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Anil-D

Anil-D

Üye
bilmem bozulur heralde

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
neyse o zaman ezandan sonra yükleyeyim tuzlu uygulamaları

Anil-D