Jan
Üye
En iyi antivirüs PC yi kullanandır vesselam.
Desene bize hep format lazım

En iyi antivirüs PC yi kullanandır vesselam.

Evet hocamÜcretsiz mi ?
Sistem iyiyse tabikiKarpersky yi hicbiseye degismem

denedin mi ??total internet security'nin üzerine tanımam.Ama bilgisayarı da virüsten beter yavaşlatıyor
Koruma ve tespit etme konusunda üstüne yok gerçekten ama bilgisayarı iyi yavaşlatıyor.denedin mi ??
Eset Nod 32 de iyidir.Koruma ve tespit etme konusunda üstüne yok gerçekten ama bilgisayarı iyi yavaşlatıyor.
Bu gibi sorular sorduğunda fikirler mutlaka başa başka olacaktır. Önemli olan seni kriterlerindir. Tatbiki bir bilene sormak iyidir ama bu sorular defalarca sorulduğu için çeşitli cevaplar çıktı.arkadaslar sizce en iyi antivirus programı hangisi ben panda ve kaspersky kullandım pek begenmedim virus buldugunda onu tamamen silebilecek bi antivirus prog. var mı?
kardes nod 32 eski bi antivirüs programı.karspersky çok iyidir yalnız pc çok kuvvetli olmalı.iyi performans alman iin en az i5 işlemci lazım bana göre.nod 32 yerine norton 2015ve avast 2015 i öneririm.(avast kullanıyorum şahsen,memmnunum.)
bi deneyelim diyorumda bugündn beri programlarla ugrasıyorum kotanın içine ettim galiba. bi sil bi yukle ***** yap ****** yap hataları düzelt kafayı yedim...