En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232

Byfendy05

Byfendy05

Üye
Bana göre işine yarayandır.Benim pcde bir ara Karspersky kullandım.MW3 oynarken bile atari gibi yapmıştı.Şimdi Avast kullanıyorum.Gayette Memnunum.Bu anti-Virus programların performansları pcden pc ye değişir.

• Beğen
Tepkiler: Jan
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
En iyi antivürüs proğramı;
Öncelikle kişinin kendisidir, kişinin davranış ve hassasiyet biçimidir..
ONdan sonra da antivirüs proğramlarını ikiye ayırmak lazım..
Üçretlisimi en iyi, yoksa ücretsizi mi?
Malum, bizler millet olarak bedava kullanmaya bayılırız.
4-5 yıldır Windows Defender, ondan önce de Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
Bu süre içerisinde evdeki de dahil iş yeriyle birlikte her aşamada en az 3 bilgisayarım oldu..
Hiç birisine virüs bulaşmadı, böyle bir sorunum olmadı.
Diyabilirsiniz ki "o zaman sen hiç internete girmiyorsun, hiç bir yabancı cihazı, USB yi bilgisayarına takmıyorsun"..
Tek hassasiyetim dikkat ediyorum, yabancı ya da bir arkadaşımın verdiği usb yi taktığımda ilk yaptığım taratmak, ha bir de AUTORUN seçeneğini pasif yapıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Karpersky yi hicbiseye degismem

BRKTNL

BRKTNL

Üye
E) Hiçbiri :ehe

technogamer2345

Üye
Arkadaşlar bu arada en iyi kasperksky sürümü hangisiydi ? total mi internet mi ? antivirüs değil ama galiba. :D

Byfendy05

Byfendy05

Üye
total internet security'nin üzerine tanımam.Ama bilgisayarı da virüsten beter yavaşlatıyor

The Pancar

The Pancar

Üye
kullanmıyorum :cool

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Comodo + Comodo Secure DNS

technogamer2345

Üye
Arkadaslar simdi bende eset nod 32 var başlarda iyiydide eskisi gibi sevmiyorum nedense total security veya internet security falan düşünüyoum ne dersiniz ? en iyisinden bi totalsecurity e bakıcam. .. sizce mantıklı olur mu ?

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
arkadaslar sizce en iyi antivirus programı hangisi ben panda ve kaspersky kullandım pek begenmedim virus buldugunda onu tamamen silebilecek bi antivirus prog. var mı?
Bu gibi sorular sorduğunda fikirler mutlaka başa başka olacaktır. Önemli olan seni kriterlerindir. Tatbiki bir bilene sormak iyidir ama bu sorular defalarca sorulduğu için çeşitli cevaplar çıktı.

Byfendy05

Byfendy05

Üye
kardes nod 32 eski bi antivirüs programı.karspersky çok iyidir yalnız pc çok kuvvetli olmalı.iyi performans alman iin en az i5 işlemci lazım bana göre.nod 32 yerine norton 2015ve avast 2015 i öneririm.(avast kullanıyorum şahsen,memmnunum.)

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş

technogamer2345

Üye
kardes nod 32 eski bi antivirüs programı.karspersky çok iyidir yalnız pc çok kuvvetli olmalı.iyi performans alman iin en az i5 işlemci lazım bana göre.nod 32 yerine norton 2015ve avast 2015 i öneririm.(avast kullanıyorum şahsen,memmnunum.)

2 çekirdek i5 2. nesil bi cpu var bir sürüde prog. yuklu :D bi deneyelim diyorumda bugündn beri programlarla ugrasıyorum kotanın içine ettim galiba. bi sil bi yukle ***** yap ****** yap hataları düzelt kafayı yedim...

canko13

canko13

Üye
360 total scuter,hem ücretsiz

king662002

king662002

Üye
ESET antivirus !!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt