En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232

freakzyorg

Üye
Burda eset avast bunlar yalan..İyisi kaspersky ztn iyi bir kullanıcı bilgisayara kolay kolay virüs sokmaz.Ha bulastı diyelim kaspersky iyi bir çözüm yolu

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
en iyisi kaspersky bana göre ama pc nın özellikleri kötüyse nod32

NUD

NUD

Üye
CA antivirüs

osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
Sana birsey soyleyyim kaspersky kadar hayatımda bu kadar guvenlı bu kadar temiz virus programi gormedim mesela ben tarattıgımda virius buluo yanında temizle sil felan yazıo ben temizle diyiorum bilgisayarim cok yavastı kaspersky yukledım simdi o kadar hızlıkı gercek diorum en iyisi kaspersky.!

Cemre Orhan

Üye
samsung c3303 icin program varmi varsada nasil indirilir yardim lutfen

muqiwara

muqiwara

Üye
microsoft security essentials kullanıyorum ve Gayet Memnunum.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben de Microsoft Security Essentials kullanıyorum. Ama bana göre bilgisayardaki en tehlikeli şey kullanıcıdır :)

tekgöz38

tekgöz38

Üye
Valla bence hiç biri iyi değil.Nezaman bi anti virüs programı yüklesem kesin pc donmaya başlar.EN iyisi hiç kullanmamak.(benim görüşüm)

avdan94

Üye
Kaspersky..

Selamun Aleykum, Arkadaşlar şöyleki deli olmak üzereyim, Adcanced systemcare yükledim herşey güzel kullanıyorum tara onar alet çantasındaki şeyleride kullandım hepsini, ve facebooka girdğimde ilginç bir sorunla karşılaştım yani fotoğraflarda ileri geri yapamıyorum, tıklıyorum ama basmıyor işlemiyor, profil resmi kapak fotoğrafı değiştiremiyorum, ve uzun yazılarda devamını göre tıklayınca herhangi birşey yapmıyor Chromeyi sildim yükledim yine olmadı bilen anlayan varsa yardımcı olsun lütfen kafayı yiyeceğim yoksa tıklıyorum işlemiyor..

engeych

engeych

Üye
cardonu degistir bence daha olmadı avira yükle kurtul

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

rockagk

rockagk

Üye
microsoft security essentials kullandım orjinal benim sistem çok memnunum. Bana kalırsa en iyisi bu işlemci ve işlev açısından :D

Software95

Kaspersyk...

Norton...

Dereck

Dereck

Üye
Benim için halâ en iyisi Eset Smart Security , kaspersky eskiden neyse şimdide aynı i7 8 çekirdek makinayı bile kasıyor mantığa dayalı tespit yapmaktan ziyade aynı anda tarama kapasitesini artırmaktan başka birşey yaptıkları yok doğal olarak pc de kasıyor. bir zamanlar trend micro kullanırdım gerçekten kaliteli bir antivirüstü ama oda artık eskisi gibi tespitleri iyi yapamıyor.. 2000 li yıllarda McAfee oldukça iyiydi şimdi aynı Norton 360 gibi uygulamaları 100 parçaya böldüler hepsini toplasan bir işe yaramıyor :) ben Eset Smart Security kullanıyorum esetinde tespit edemediği bazı keyloggerlar virüsler var ancak güvenlik duvarı her ne olursa olsun dışarıya bilgi çıkışı olduğunda uyarı veriyor. Virüs önemli değildir önemli olan bilgisayarınızda keylogger bulunmaması. Keyloggerlarıda hiçbir zaman zamanında tespit edemezsiniz yeni çıkmış bir keyloggerın bile en az 1 hafta süresi var tespit edilmesi için. Keyloggerlara önlem olarak KeyScrambler Premium tavsiye ederim..

fıkırcıyıkk

Üye
guzel konu

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
advanced system care yi de ekle :D :oke:

mehmetacan

Üye
avast kullanıyorum farklı ek özellikleri var hoş :)

by-pegasus

Üye
Arkadaşımda avast kullanıyor çok süper olmadık yerden virüs çıkarıyo

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Avira Yer hepsini ham yapar ham ;)

freeman618

Üye
eset smart securty den baskasını tanımam avast premier kullanıyodum kalsırıp eset smart securty kurdum 34 tane sızıntı buldu

Takipçi Satın Al

Üst Alt