En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Avira Kullanıyorum Gayet Güzel

yerda

Üye
parayla yada lisansi yapilmis tum Antivirüs Programları pc nizi %100 korur
En İyi Antivirüs Programı Hangisi ? sorusuda trial versiyonlar icin gecerlidir :yuru
Antivirüs Programı indirirken de yazanlara inanmayın o yazan Antivirüs Programlarının ara yuzuyle oynanmıstır:bye2:

A3rman

A3rman

Üye
Kullanma kafan rahat olsun kanka bak ben 2 senedir antivirüssüzüm bilgisayarda tık yok :d::oke:

sek00

sek00

Üye
arkadaslar kaspersky nasıl bu kadar oy aldı sasırdım :hmmm siz hiç virüs silerken hata veren program grdunuz mu bende kendını kapatıyor yalandan 1 yıllık uyelık gıttı dıyebılırım benn ce alabılen norton 360 alsın cok mukemmel bı antı vırus programı. yanlıs hatırlmıosamm zaten 1. secılmıstı dunya da :D

DPool

DPool

Üye
arkadaslar kaspersky nasıl bu kadar oy aldı sasırdım :hmmm siz hiç virüs silerken hata veren program grdunuz mu bende kendını kapatıyor yalandan 1 yıllık uyelık gıttı dıyebılırım benn ce alabılen norton 360 alsın cok mukemmel bı antı vırus programı. yanlıs hatırlmıosamm zaten 1. secılmıstı dunya da :D
Hayatımda Norton kadar berbat bi antivirüs programı kullandığımı hatırlamıyorum ya.Eset :yuru:yuru

kalkan3434

Üye
ben eset kullanıyorum 6 yıldır hiç virüs yemedim ancak programdan ziyade iş programı gûncel tutmakta yoksa hangisi olursa olsun virüs gecirir.. :)

alonealone

Üye
kaspersky

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
karspersky pc yi kasıyor

RepresentativE

RepresentativE

Üye
ben microsoft security esentials kullanıyorum çok memnunum hiç ram yeme yok

en çok ram yiyen kaspersky diye biliyorum

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Karpersky

lolaman

lolaman

Üye
hergün düzenli bir şekilde ccleaner ile temizlersen pcyi virüs falan kalmaz ;)

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
Avast Kullanıyorum Gayet iyi bir kaç kez virüs bulaşacakken engelledi birde şu özelliği güzel virüsü karantinaya alıyor (İstersen silebilirsin) istersen o virüsü virüs laboratuvarına gönderebiliyorsun...

greenmile

greenmile

Üye
Bana gore norton kesinlikle

maxirabit

maxirabit

Üye
Avira;Bir anda bütün hepsini bulur biriktirip,size uyarı verir.Sesi bazen bunaltıcı hale gelebilir.
Avast; Kasar,bilgisayarın açılması kendini toparlaması bile zorlanır.
Bitdefender;Zorlar,sanki kendinizi borsada zanneder gibi analiz raporlarını gösterir.
Kaspersky ve Norton;Arayüzleri karışıtır,içinden çıkılmaz.
Nod 32;Katı kuralları temizle olarak ayarlanırsa,pekte birşey bırakmıyor.

Kendi nullandığım eset nod 32 ama yardımcı olarakta ad-aware ikisini birlikte kullanınca destek temizleme aracı gibi oluyor.Büyük virüsleri eset bulup siliyor,ad-aware küçük olanlarını temizliyor.

A s ı m

A s ı m

Üye
ben avast kullanıyorum gayet de memnunum ama kaspersky çok tavsiye ediliyor deneyeceğim onu da ama avastı tavsiye ederim, bu arada avira da çok güzel ama çok sorunlu bence

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Malwarebytes-antı malware

dogukandurak

dogukandurak

Üye
ben avast kullanıyorum gayet de memnunum ama kaspersky çok tavsiye ediliyor deneyeceğim onu da ama avastı tavsiye ederim, bu arada avira da çok güzel ama çok sorunlu bence

Kaspersky sakın deneme,bazı virüsleri algılayamıyor.Alacaksan Norton-Eset-Vıpre olmalı bence.
Vıpre'ı duymayanlar vardır ama ben kullandım ve kullanıyorum da gayette memnunumda türkiyede pazarı var ama işte can yakan nokta Hiç bir sürümü türkçe değil,yinede kullanmaya değer...

sm3

sm3

Üye
arkadaşım su ana kadar symantec eset 3 - 4- 5 panda ve avira kullandım symantec cok kasar ve yorar eset iyi ama o kadar alım şalım değil panda cloudu kullandım halada kullanırım.avira cok kötü hatta berbat bi virüs programı ama arkadaşım eğer windowsun lisanslı ise microsoftun microsoft security essentials kullan hem kullanışlı hemde hafif değilse panda cloud'u kullanmanı öneririm

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bir ara anti-virüslere sarmıştım,denemediğim kalmadı diyebilirim.Kaspersky oldukça güçlü bir program lakin iyi bir sistem gerektiriyor.Avira ve Eset benim en çok beğendiğim 2 program.İkiside sistemi kötü olsa da kasmaz,ve virüsleri affetmez ayrıca Avira İnternet Security 2012,Eset Smart Security güvenlik duvarları oldukça iyi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt