Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Rich4arD
Üye
Eset bence kesinLikLe Eset oLmaLıdır !! Yani benim görüşüm bu
altar42
Üye
eğer bilgisayarın kasmıyorsa kaspersky ın f u l l sürümünü kullanmanı tercih ederim
_enqin_
Üye
esed nod32 antivirüs güzel ben kullanıyom baya iyi
kerim5534
Üye
avast guzel
djzeki9
Üye
eset smart security 4
djzeki9
Üye
avat ben kullandım hiç önermem eset nod32 öneririm
Nissan 350 Z
Üye
En İyi Virus Database'si Olan Karspersky Fakat O Da Çok Lisans Hatası Veriyor ve Pc 'yi Çok Kasıyor O Yüzden Avira Çünkü Hem Lisans Sorunu Yok Hem Pc'yi Kasmıyor Hem De Virus DB Sürekli Güncel
En İyi Virus Database'si Olan Karspersky Fakat O Da Çok Lisans Hatası Veriyor ve Pc 'yi Çok Kasıyor O Yüzden Avira Çünkü Hem Lisans Sorunu Yok Hem Pc'yi Kasmıyor Hem De Virus DB Sürekli Güncel
Evet Kasan PC ler İçin Avira
Ama Kasmayanlar İçin Kaspersky İnternet Security Ve AVG İnternet Security Son Sürümlerini Şiddetle Öneririm
ESET e Güvenenlere' Alıntı:
Eset Kadar İğrenç Korumasız Bir antivirüs Programı Yok.
Siz Daha Eset'e Güvenmeye Devam Edin Keylogger Trojan İle Çalınan Kişilerin %86'sı ESET Kullanıyordu
deep freeze programı genelde internet kafelerde kullanlan bi program kurulum sırasında hangi harddiskte uygulayacagınızı seçtikten sonra kullanmaya başlıyosunuz.mesela c'ye uyguladınız masaüstüne bi program vs.. indirdiğinizde makinaya reset attığınız anda masaüstüne indirdiğiniz şeyi siler ve makinaya deep freeze'i kurdugunuz ana geri geri getiren bi program
eray5845
Üye
en iyisi eset smart security dir
Revengeful
Emekli Yönetici
Eset Nod32 ve Kaspersky
futbol123
Üye
Kaspersky-avast
PhyscoDevil
Üye
kaspersky 2011
ardentanarchy
Üye
En iyi virüs tarayıcısı hiç bir virüs tarayıcısı Ben virüs tarayıcısıyla uğraşmaktansa virüsü kendim bulup silmeyi yeğliyorum. Tabi bunu yapmak için benim gibi bilgisayar başına geçtiğinizde bir boş vakite bir de araştırma ruhuna sahip olmanız gerekir.
senhor_diabo
Üye
eset nod32 ama smart security değil yada kaspersky 2011 en iyisi
korsan_302
Üye
arkadaslar bunlardan hangisi silmeden karantiya tasımadan temizliyor