En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232

kankasız

Üye
kedi yaptıgım anti virüs kulanır virüs yayınlarım benim antivirüslerim paralıdı elefon markanızı ve sorunu azın mesaj olarak aın 1 saa içinde halederiz

hulk1

Üye
kingsoft antivirus bence güzel bir antivirüs programı virüsü buluyor istediğinizi seçip silebilirsiniz

salvador106

salvador106

Üye
microsoft security essentials tek geçerim

Adilx05

Adilx05

Üye
Nod32yi Tek Geçerim Hâlâ :oke:

paradox07

paradox07

Üye
ben avirayı hiç tavsiye etmem.bilgisayarı acayip kasıyor

djzeki9

djzeki9

Üye
nod 32 kaldırdım kasılıp duruodu bilgisayarım kaspersky yükleyince bütün virüsleri temizledi ilk aldıgım gibi oldu

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Deep Freeze bilgisayarı her açıldığında aynı tutar. Yani virüs tutunamaz, ayrıca istediğin diske kurabilirsin .Antivirüs derseniz ben Kaspersk'den hiç verim alamadım Bildiğim çok tehlikeli bi virüsle(bulunması çok zor)deneme yapmıştım sadece eset bulup silebildi(baya denedim yani :D) Ama bu bir yıl önceydi ben hala Eset kullanıyorum tabii Deep Freez ile

beytullah_1993

Üye
Arkadaşlar ben hepsini kullandım tecrübemle söylüyorum ki eğer pc nizin daha hızlı çalışmasını istiyorsanız "Eset Nod 32" kullanın ben bunu kullanıyorum gayette güzel,güvenli ve en önemlisi ben memnunum.Eğer Kaspersky gibi diğer yazılımları kullanırsanız bunlar ram ve işlemciyi daha çok kullanıyor "Bunun nedeni pc yi çok sık tarıyor" bunun için kesinlikle Eset Nod 32 Smart Securityöneririm...

SaKaRYaLi By | ByTO

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ben hepsini kullandım tecrübemle söylüyorum ki eğer pc nizin daha hızlı çalışmasını istiyorsanız "Eset Nod 32" kullanın ben bunu kullanıyorum gayette güzel,güvenli ve en önemlisi ben memnunum.Eğer Kaspersky gibi diğer yazılımları kullanırsanız bunlar ram ve işlemciyi daha çok kullanıyor "Bunun nedeni pc yi çok sık tarıyor" bunun için kesinlikle Eset Nod 32 Smart Security öneririm...

SaKaRYaLi By | ByTO

ares237

Üye
Kaspersky veya Nod32 onerebılırım.Bunların arasında ıse guclu koruma saglayan ve kasma yapmayan Nod32 diyebilirim

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Kardeşim Legal Yollardan Sağlayacaksan Antivirüsü Kaspersky PURE tek geçerim ama tek sorunu birazcık iyi bir pc ister ama virüs kaçmaz kesinlikle ;)

[H]ouse

[H]ouse

Üye
Kaspersky yada Nod32

huron

huron

Üye
arkadaşlar bu programları parailemi alıyorsunuz yoksa internetten indirebiliyormuyuz

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
eset 2. sırayı almış :)

alipolat103

alipolat103

Üye
:bigstar: bence eset

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
En iyi Antivirus ve Internet Security süphesiz Kaspersky'dir. İlk çıktığından bu yana hâla birinci sıralardadır. 2011'e göre de en iyi Virus programı yine şüphesiz Kaspersky seçilmiştir. Tüm editorlerin seçimi de Kaspersky'den yanadır. Güvenlik düzeyi diğer Virus yazılımlarına göre 10 kadat daha fazladır. Şu zamanda 500 milyon kullanıcıya yaklaşan Kaspersky bana göre gerçekten çok iyi iş çıkartıyor. Düşük sistemli bilgisayarlarda Kaspersky kullananlar: bu ne biçim Virus programı diyor. Halbuki cahillik böyle birşey olsa gerek. Ben Kaspersky 2011 kullanıcısı olarak çok memnunum. 2006'dan bu yana tüm serilerini kullandım. Ayrıca ESET Nod32 ile karşılaştırdığımda büyük bir fark gözlemledim. ESET işini yapamıyor. Hatta Windows System32'yi himayesi altına alıyor da diyebilirim :)

Kaspersky'den sonra en iyi Virus programı şüphesiz McAfee'dir.

Onun için ESET Nod32, Avira, AVG, Panda, Avast ve Norton'dan uzak durmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
akf-75

akf-75

Üye
bence en iyisi AVG free hem ücretsiz hem kaliteli yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun yok :evet:

kalkan3434

Üye
Ben Eset 5 Beta sürümünü kullanıyorum gayet memnunum :)

akf-75

akf-75

Üye
tercih meselesi :)

guneyli93

Üye
4 yıldır bilgisayarda 1 yıldır da telefonda eset kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bence gayet güzel sade ve şık bir arayüzü olmasına karşın isteyene bir çok ayar seçeneği sunuyor ve düşük ram kullanımıda cabası :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt