En iyi anti-virüs programi

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
En iyi anti-virüs programi
Arkadaslar benim size tavsiyem NORTON dur.Benim gözümde 1 numara...

Görüslerinizi paylasirsaniz sevinirim.

semihguney

semihguney

Üye
BitDefender iyi bence

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bence eset

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Comodo'nun ürünleri kadar profesyonelce yapılmış hiç bir antivirüs görmedim. Comodo'dan daha guclu bir antivirus tanimiyorum.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hayir eski, cok yaygin degil cunku herkes antivirusleri norton/eset/kaspersky dan olusuyor saniyor, halbuki biraz arastirsaniz :)

SHS

SHS

Üye
nod32+usb disk security

Hasand.

Hasand.

Üye
:megafon:AVAST , norton , yada eset

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Avast mi :D hack forumlarinda dahi avastla dalga geciliyor

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ee şimdi hangisi iyi

MaxipmaN

Üye

avastla dalga mı geçiliyor iki bilgisayarımda da avast var hiçbirşey olmadı iki gün önce de facebook virüsü nedeniyle olsa gerek googleda özellikle ,zararlı urlleri sürekli engelledi durdu

avcitalip

avcitalip

Üye
bende şu anda antivirüs yok almayı da pek düşünmüyordum ama geçenlerde yalandan kaspersky 2013'ü indirdim bir sürü zararlı yazılım buldu ve temizledi sonra süresi bitti kaldırdım şimdi Kaspersky 2013'ün orijinalini alayım diyeceğim ama sabah-akşam şimdi 2014 çıkacak onu bekliyorum yattım pusuya :eller:

u_cosar

u_cosar

Üye
bence eset

rameower

Üye
kaspersky internet securty 2013

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar yılların konusu bu halbu ki bilgisayarların antivirüs programlarına çok fazla ihtiyacları yok sadece bilgisayarınızı düzenli ve temiz kullanırsanız ve bilinmedik siteler girmedeiğiniz durumda pc nize virüs geçmez size lazım olan sadece iyi bi temizleme ve düzenleme programı

SheFy

SheFy

Üye
2 senedir kaspersky kullan 2012 ve 2013, Biilgisayarıma virüsten dolayı hiç bir zarar görmedi. Hala taş gibi çalışıyor

deforze

deforze

Üye
Kimse yazmamış ama ücretsiz olan Microsoft Security Essential bir çok anti-virüsten çok daha kaliteli ve Microsoft var arkasında

hikmet366

hikmet366

Üye
kaspersky ölsem bırakmam

Türe

Türe

Üye
Hic kullanma bana kalirsa. Benim pc de yok. Dert yok yavaslama yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt