En iyi anti-virüs programi

Sponsorlu Bağlantılar

merkez20

merkez20

Üye
en iyi en hızlı en stabil en kunalışlı en iyisi not 32 esed 10numara bir antivirüs programıdır denemeden karar verme

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
ya arkadaşlar hepsinin bir açığı var öyle yada böyle şuanki farklı farklı anti virüsleri sıra ile yükleyip hepsiylede tarama yapın yani hepsini tek tek deneyin heepsi farklı bi virüs bulacaktır her virüste birbirinden farklı oluyor deneyin ve görünnnn

by-pegasus

Üye
avast var çok süper zamanın olursa dene

tiikerien

Üye
ya arkadaşlar hepsinin bir açığı var öyle yada böyle şuanki farklı farklı anti virüsleri sıra ile yükleyip hepsiylede tarama yapın yani hepsini tek tek deneyin heepsi farklı bi virüs bulacaktır her virüste birbirinden farklı oluyor deneyin ve görünnnn

Formattan hemen sonra bi antivirüs yükleyip bırakmazsan.sürekli temizlik yaparsan, sistem dosyaları zarar görür, çökmeye kadar gider, sonra da nerde hata yaptım diye düşünürsün.temiz sisteme bi tane antivirüs kuracan,güncelleyecen,yıllarca format istemez

xmanyak

xmanyak

Üye
piyasadaki hemen hemen bütün programları denedim ve kaspersky gerçekten çok iyi norton un yakalayamadığı bek çok trojan i yakaladı fakat 2.nesil i5 quad core işlemcili bilgisayarımı kasıyor :S norton bu konuda çok başarılı ancak ücretsiz bir program arıyorsanız avast veya avirayı önerebilirm.(norton indirimdeyse norton kaspersky indirimdeyse kaspersky alıyorum :))

aiger

aiger

Üye
tavsiyem: kaspersky internet security 2013

222112

222112

Üye
Kaspersky virüsleri bulmada en iyi arkadaşlar bence. Esetinkini de Kasperskyı da denedim virüsleri bulmada kaspersky, sistem kaynağı tüketmede eset daha iyi. Yani sisteminiz düşükse kasabiliyor...

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bağlantıdan antivirüslerle ilgili testleri inceleyip karar verebilirsiniz.

cunior_19

cunior_19

Üye
aslında hiç kullanmayın öyle çok fazla saçma sapan siteye girmiyosanız gerek yok yıllardır kullanmıyom hiç te çöktü battı dosya silindi olayı yaşamadım.ama çok fazla siteye girip dosya video falan indiriyosanız piyasada en az kasan antinin eset en güvenli olanında comodo oldugunu araştırırsanız önyargısız tabi :) öğrenebilirsiniz.

mongialfa214

Üye
en iyisi aviradır daha iyisini tanımam tek geçilmeyen antivirüs aviradır bunun üstüne tanımam o kadar diyorum daha iyisi varsa bilgisiyarımı hackleyin!!!

smh60

smh60

Üye
:d:

kaptan23

kaptan23

Üye
Comodo'nun ürünleri kadar profesyonelce yapılmış hiç bir antivirüs görmedim. Comodo'dan daha guclu bir antivirus tanimiyorum.
comodo çok gelişmiş bi programdır programlardan ve yazılımdan anlamayan arkadaşların kullanmalarını tavisye etmem

u_cosar

u_cosar

Üye
eset

messevim

messevim

Üye
avast. Hem bilgisayarı kasmıyor Hem kullanışı kolay hem başarılı.

purt

Üye
En iyi, neye göre en iyi. Hiçbir antivirüs en iyi değildir. Birinin virüs dediğine öbürü demiyor veya tam tersi. Birinin sistem dosyasını virüs gördüğünü diğeri görmüyor.

Şahsi fikrim en iyi antivürüs diye bişey yok.

Ve en iyi koruma deepfreezdir. Ha deepfreez aşılmıyor mu tabiki aşılıyor fakat antivürüslere göre güncel tutulduktan sonra daha güvenlidir.

smrlss

Üye
Comodo kadar etkili ürün görmedim.. birde soylemek istedigim birsey var en iyi virüs programı shte key,***** kullanmadığınız virüs programıdır. ;)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
mcafee

cyborg78

cyborg78

Üye
Avira Antivir Personal - Free Antivirus
-Guard: active
-WebGuard: active :sopa:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
nortonda güzel ama sadece beğenmediğim yanı oyunlardaki dll dosyalarını virüs olarak görüyor eset nod 32deki gibi nortonda nasıl engellerim yada virüs olarak görmemesi için yardım eden olursa sevinirim

arslanla

arslanla

Üye
en iyi herkese göre değişir ben somut test edilmiş ve 26 antivirüs arasından 1. olan Bitdefender ı öneririm kendim avast i.s. kullanıyorum bitdefender 2014 ün türkçesi çıkınca bitdefender kuracam madem en iyisi test edelim bakalım...:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt