En iyi android telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
En iyi android telefon önerisi
Arkadaslar annemin arkadasi carsamba gunu amerikaya gidecek banada fiyati 350 dolarlik bir android telefon alacaklar

Aramizdan daha once oraya gitmis olup net fiyatlari bilen varsa bana 350 dolarlik ios/android isletim sistemli telefonlar onerebilirmi ???

Neo v dusundum ama fiyata uyuyor mu neo v ???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Buradan istedigin cihazi aratarak fiyatlarini ogrenebilirsin.

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben iphone 3gs almayı düşünüyorum fiyatı resmi olarak 375 dolar ama stokta vardır dimi yani biraz kuşkulanıyorum da ya yoksa diye :bilmm

incitemfm

incitemfm

Üye
375dolara burdan neov alirsin 3gs yasamiyo artik

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Ace 2

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
Yani 3gs amerikanın hiçbiyerinde satılmaz mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
satilmasina satilir da kimse almaz operatorler kontratli olarak ucretsiz veriyor cunku. Ayrica ben bakmadim ama 375$ sa 680tl eder ve 100tl de pasaport kaydi icin verirsin. O fiyata zaten Turkiye'de hem 3gs hem de o ayarda başka telefonlar var.

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
Peki önerileriniz için teşekkür ederim ama ben ios/android telefonlar çok düşkün bir insanım ancak biraz para sorunu var bana 700 tlye hangi android/ios işletim sistemli telefonları önerirsiniz diycem ama siz herzamanki gibi neo v diyceksiniz :kıskıs:

Ama ne yapayım bende kaç senedir android kullanıyorum değişiklik olsun diye ios'a geçicektim beni soğutuyosunuz yaw :D

esokmen

esokmen

Üye
satilmasina satilir da kimse almaz operatorler kontratli olarak ucretsiz veriyor cunku. Ayrica ben bakmadim ama 375$ sa 680tl eder ve 100tl de pasaport kaydi icin verirsin. O fiyata zaten Turkiye'de hem 3gs hem de o ayarda başka telefonlar var.

Adam haklı kardeşim. Bence de

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
E buradan 3gs alıyım diyorum burada da 900 tl iyimi ? orada en azından karda olacaktım ayrıca pasaport kaydını ben yaptırmıycam annemin arkadaşı yaptırcak belki beleşe gelir :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
E buradan 3gs alıyım diyorum burada da 900 tl iyimi ? orada en azından karda olacaktım ayrıca pasaport kaydını ben yaptırmıycam annemin arkadaşı yaptırcak belki beleşe gelir :eller:

3gs cep telefonu operatorleri tarafindan hem cok uygun kampanyalarla hem de 750tl civari fiyatlarla satiliyor bence biraz arastir.

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
Peki pasaportun ücretsiz kaydettirilmesi gibi bir olanağı varmı ??? :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mumkun degil. Vergi dairesinden pasaport kayit harci makbuzu olmadan kayit yaptiramazsin.

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
Peki ücreti ne kadar yaklaşık kusura bakmayın ben tarifelerden telefon alma tarafı değilim oyüzden net bir rakam çıkartmaya çalışıyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Turkcellde 730tlye vardi vodafone daki kampanyada cihazi ucretsiz veriyordu yanliş hatirlamiyorsam. Ayrica tarifenize ek kampanyalari var. Dedigim gibi operatorldrin sitelerinden detaylari ogrenebilirsiniz.

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
peki ama ben öperatörlerden almayacağım amerikada mağazadan mağazaya değişiyor dimi 3gs in fiyatı ???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
degişir tabi amerikada hangi şehirden aldirican belki yardimci olabilirim.

system32dll

system32dll

Üye
    Konu Sahibi
Of Of Çaresizim Fe Subhanallah :stres:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bunu devlet aliyor 100 tl

- - - Eklendi - - -

Ucuza telefon alanlar hic pasaport kaydi yaptirmasin kirdirip kullansin
Olur mu hic kacak imei ile.kaydettirilmis imei arasinda fark var bisuna sıkıntıya dusmeyin kaydettirin her zaman..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt