En İyi Android Telefon Markası Sizce Hangisidir?

En iyi Android Markası Sizce Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .

PriZm

Üye

HTC samsung dan çok daha fazla telefonlarına yazılımsal destek veriyor emin ol
örneğin HTC nin Desire HD telefonu Galaxy S ile neredeyse aynı özelliklerde.ama galaxy s e ics yok,desire'ye var.
ayrıca dokunmatik tuş özelliğinden bahsediyorsun.ona dock deniyor.istersen kapatıp açabilirsin.benim telefonda kapalı şuanda.
2012 En iyi cep telefonu Huwaei kullanıcısı olarak
yani?

klongs

Üye
samsung geriden gelip öne geçmiş

sony ericsson neo v kullaniorum ve memnunum o yüzdn s.e

Nokia dan samsunga geçtim diğer telleri bilmediğim için hiç birine oy vermeyeceğim

f_conq

Üye
Sony HTC Samsung bu üç markadan samsung bir adım önde görünüyor ancak satış sonrası yazılım desteğinde galiba Sony müşterilerini daha memnun ediyor ve tabi tasarım olarak Sony 1 numara. HTC nin de bütün modelleri birbirinin aynısı gibi ebatları değişik hiç yenilikçi bir firma değil. Şu an xperia neo kullanıyorum galaxy s ile kıyaslarsam xperia neo ama galaxy s2 ile arc yi kıyaslarsam tabiki s2. Telefonları marka bazında değilde model bazında kıyaslarsanız daha iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum...

En iyi android sony arkadaşlar bende nokia kullacisiydim en son c7 kullandım şimdi ise sony xperia x10i kullaniyorum çok süper samsung alan başta hata eder en iyisi sony bence

ByPotter

Üye

katiliyorum...

Samsung cihazı elime aldığım anda kaliteyi hissedebiliyorum.Teknik serviside mükemmel 7 aydır ace kullanıyorum ne donma nede takılma oldu sürekli internete girerim sarjı mükemmel Samsung Android i çok etkin kullanıyor yıllardır samsung kullanıyorum ve samsung un piyasaya rekabeti getiren marka olduğuna inanıyorum.

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
oylamaya katılan herkese teşekkürler. peki samsungun hangi modeli.

PriZm

Üye
S2 dir herhalde.

Türe

Üye
Benim yeni android favorim Htc One S telefon karsisinda eridim resmen

samsung galaxy s 2 hd lte en iyisi galiba içlerinde, Pakistan-İslamabad da yaşıyorum buraya gelmedi gelmesini bekliyorum şuan s 2 kullanıcısıyım burda fiyatlar vergi olmadığı için yarı fiyatına her türlü telefonu da deneme imkanımız oluyor çevremizde herkezde farklı telefonlar olduğu için

PriZm

Üye
ne güzel

kullandığım telefonlar hakkında yardımcı olabilirsem sevinirim

Anket bıraz degil baya sacma olmus. Fıyata gore yapman lazım anket ama suanda pıyasada ozellık olarak en ıyı cıhaz samsung S3 dur 2 ci olarakta HTC onex ve 3. SONY Xperıa S dır