Necmati
Üye
Nokıa N8 de benim favorim kardeşim ama bu listede değil bir liste daha var orada...abi bide samsungun beat telefonu var oda güzel fakat bence nokia n8 yılın telefonu seçilmeli.çok harika bişey
ve bütün oyları topluyor...

Nokıa N8 de benim favorim kardeşim ama bu listede değil bir liste daha var orada...abi bide samsungun beat telefonu var oda güzel fakat bence nokia n8 yılın telefonu seçilmeli.çok harika bişey

abi bide samsungun beat telefonu var oda güzel fakat bence nokia n8 yılın telefonu seçilmeli.çok harika bişey
N8 2010'un 3. çeyreğinde piyasada olacakmış.. Türkiyede tahminen aralık ayında satışa sunulacak..cok büyük bi beklenti oluştu bende..
büyük bi heycanla n8 in cıkmasını bekliorum.. bide n9 un haberleri dolaşıo o ne zaman cıkar kim bilir =)

Bu cihazda benim hayalim..

aynı hayal benimki ama bu apple salaklığı N8 Türkiye'deki Tahmini satış rakamı 1.300-1.500 nekleniyor..hayaller paylaşmak içindir.
N8 benimde hayalim ve hep hayal olarak kalacak. Çünkü eşşek yükü bir fiyata çıkar.
Türkiyede teller çok pahalı. Elin amerikalısı iphone4G ye 199 dolar veriyo, türkler 1999 dolar.
Biraz daha yazarsam çok pis küfür edecem.![]()
aynen kardeşim...iphone 4 çok fazla pahalı n8 i bekliyorum artık
Benım bu sorum olcak bu ıphone 4 cın malımı elınızde warsa ?
Almaya kalksam kaca alabılırım cın malı oldugunu anladıgımda gerı werme ımkanım varmı bıraz ozetlermısınız cevapınızı en kısa zamanda beklıyorum