En İyi Akıllı Telefonlar (Özellikler-Değerlendirme-Fiyat)

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Akıllı Telefonlar (Özellikler-Değerlendirme-Fiyat)

Nokia N900

Değerlendirme:Maemo 5 tarafından güçlendirilecek yeni tepe seviye internet tableti/telefonu.

Fiyat: 500 Euro

Özellikler: TI OMAP 3430 İşlemci: ARM Cortex-A8 (600 MHz çalışma hızı),OpenGL ES 2.0 destekli PowerVR SGX,1GB’a kadar uygulama belleği (256 MB RAM+768 MB sanal bellek),4 Bant GSM EDGE; 3 Bant WCDMA/HSPA,3.5 inç’lik, 800×480 çözünürlüğünde dokunmatik ekran
110.9 × 59.8 × 18mm; 181gr,32 GB dahili hafıza + 16GB’a kadar harici hafıza

İphone 4

Değerlendirme: iPhone OS4 işletim sistemini kullanan iPhone 4’te bu yeni işletim sisteminin en büyük özelliği çoklu görev yani multitasking işlevini başarıyla yerine getirebilmesi.

Fiyat: ABD’de de 16GB hafızalı iPhone4 199 dolar, 32GB hafızalı ise 299 dolar olarak belirlenmiş

Özellikler: Batarya Ömrü;
- 3G ile konuşma: 7 saat- 3G ile internette sörf: 6 saat- Wi-Fi ile internette sörf: 10 saat- Video izleme: 10 saat- Müzik dinleme: 40 saat- Stand-by süresi: 300 saat

Motorola Milestone

Değerlendirme: Android işletim sistemli ve klavyeli iPhone 4 alternatifi

Fiyat: 470$ (Yurtdışı satış fiyatı)

Özellikler: 3,7 inç dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera, HSPA, WLAN, fiziksel klavye, müzikçalar, 32 GB'a kadar arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM, Android 2.1 işletim sistemi.

Nokia X6

Değerlendirme: Ücretsiz navigasyonlu Symbian telefonu, 32 GB hafızası ve müzik servisi de var.

Fiyat: 650$ + KDV

Özellikler: 3,2 inç dokunmatik ekran, HSPA, WLAN, 8 megapiksel kamera, "Comes with music" özellikli müzikçalar, ücretsiz OviMaps'a sahip A-GPS, 32 GB dahili hafıza, Bluetooth, USB, 4 band GSM, Symbian S60 5th Edition işletim sistemi.

HTC Desire

Değerlendirme: Her konuda başarılı Android modeli.

Fiyat: 510$ (Yurtdışı satış fiyatı)

Özellikler: Dokunmatik ekran (3,7 inç), WLAN, HSPA, A-GPS alıcı, 5 megapiksel kamera, 1 GHz işlemci, MP3 oynatıcı, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth 2.0, USB 2.0, 4 band GSM, HTC Sense kullanıcı arabirimli Android 2.1 işletim sistemi.

Samsung S8500 Wave

Değerlendirme: Mükemmel özellikleri ve parlak ekranıyla testlerin lideri.

Fiyat: 600$ + KDV

Özellikler: 3,3 inç dokunmatik ekran (Super AMOLED), 5 megapiksel kamera, müzikçalar, HSPA, WLAN (n-Standardında), A-GPS, 2 GB dahili ve arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth 3.0, USB, 4 band GSM, Bada işletim sistemi.

Sony Ericsson Vivaz

Değerlendirme: 8 megapiksel kamerasıyla amatör fotoğrafçılar için ideal.

Fiyat: 350$ (Yurtdışı satış fiyatı)

Özellikler: WLAN, HSPA, HD kalitesinde video çekebilen 8 megapiksel kamera, A-GPS navigasyon, Media Player, FM radyo, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM, Symbian S60, 5th Edition işletim sistemi.

Sony Ericsson Vivaz Pro

Değerlendirme: Hobisi film çekmek olanlara yönelik akıllı telefon.

Fiyat: 570$ (Yurtdışı satış fiyatı)

Özellikler: QWERTY klavye, dokunmatik ekran, WLAN, HSPA, HD kalitesinde video çekebilen 5 megapiksel kamera, A-GPS navigasyon, Media Player, FM radyo, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM, Symbian S60 5th Edition işletim sistemi.

Apple iPhone 3GS

Değerlendirme: iPhone 4'ün bir önceki modeli. Daha uygun fiyatıyla alternatif olabilir.

Fiyat: 860$ + KDV

Özellikler: Dokunmatik ekran, 3 megapiksel kamera, HSDPA, WLAN, A-GPS, 32 GB hafıza, Bluetooth, USB, 4 band GSM.

HTC HD2

Değerlendirme: XXL ekranıyla en iyi Windows işletim sistemli alternatif.

Fiyat: 840$ + KDV

Özellikler: 4,3 inç dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera, HSPA, WLAN, GPS, müzikçalar, Radyo, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM, Windows Mobile 6.5 işletim sistemi.

Samsung Jet S8000

Değerlendirme: Zengin özelliklere sahip dokunmatik ekranlı ve hızlı cep telefonu.

Fiyat: 430$ + KDV

Özellikler: AMOLED dokunmatik ekran, 800 MHz işlemci, HSDPA, WLAN, 5 megapiksel kamera, A-GPS alıcı, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM.

Nokia N8

Değerlendirme: Yeni Symbian 3 işletim sistemine ve 12 megapiksel kameraya sahip Nokia'nın amiral gemisi.

Fiyat: 460$ + KDV

Özellikler: HD kalitesinde videolar çekebilen 12 megapiksel kamera, xenon flaş, kapasitif AMOLED dokunmatik ekran (3,5 inç), WLAN-n, HSPA, ücretsiz Ovi haritalarıyla A-GPS alıcı, Media Player, 8 GB & 16 GB dahili hafıza (microSD ile arttırılabilir), Bluetooth 3.0, USB, HDMI, 4 band GSM, yeni Symbian 3 işletim sistemi.

Garmin Asus Naviphone A50

Değerlendirme: Android işletim sistemli navigasyon telefonu.

Fiyat: Üreticiden fiyat bilgisi verilmedi.

Özellikler: Kapasitif dokunmatik ekran, HSPA, A-GPS alıcı ve Avrupa haritasına sahip Garmin navigasyon yazılımı, araç şarjı, araç için tutucu, 3,2 megapiksel kamera, Media Player, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth (A2DP stereo kulaklık ile birlikte), USB 2.0, 4 band GSM, Breeze kullanıcı arabirimli Android 1.6 (güncellenebilir) işletim sistemi.

Nokia C6

Değerlendirme: QWERTY klavyeli ve ücretsiz navigasyonlu Nokia 5800 XpressMusic halefi.

Fiyat: 365$ (Yurtdışı satış fiyatı)

Özellikler: 3,2 inç dokunmatik ekran, QWERTY klavye, WLAN, HSDPA, Ovi haritalarına sahip A-GPS alıcı, 5 megapiksel kamera, müzikçalar, radyo, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM, Symbian S60 5th Edition işletim sistemi.

HTC Wildfire

Değerlendirme: HTC Desire'ın daha uygun fiyatlı alternatifi.

Fiyat: 355$ (Yurtdışı satış fiyatı)

Özellikler: 3,2 inç dokunmatik ekran, WLAN, HSPA, 5 megapiksel kamera, A-GPS alıcı, Media Player, arttırılabilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, 4 band GSM, HTC Sense arabirimli Android 2.1 işletim sistemi.

Samsung I9000 Galaxy S

Değerlendirme: İyi donanımlara sahip geniş dokunmatik ekranlı akıllı telefon.

Fiyat: Resmi bir bilgi yok.

Özellikler: 1 Ghz işlemci, kapasitif Super AMOLED dokunmatik ekran (4 inç), WLAN-n, HSPA, 8 veya 16 GB dahili hafıza (microSD ile arttırılabilir), HD kalitesinde video çekebilen 5 megapiksel kamera, A-GPS alıcı, Bluetooth 3.0, USB, HDMI, 4 band GSM, Samsung TouchWiz 3.0 kullanıcı arabirimli Google Android 2.1 işletim sistemi.

Motorola Milestone XT720

Değerlendirme: Milestone'un daha iyi donanımlara sahip üst versiyon modeli.

Fiyat: 630$ (Yurtdışı satış fiyatı)

Özellikler: 3,7 inç dokunmatik ekran, WLAN, HSPA, arttırılabilir hafıza (microSD - maks. 32 GB), flaşlı ve 720p video çekebilen 8 megapiksel kamera, A-GPS alıcı, Bluetooth 2.1, USB, HDMI, 4 band GSM, MOTOBLUR kullanıcı arabirimli Android 2.1 işletim sistemi.

• Beğen
Tepkiler: AnLaR, kosezade, SavinMe ve 13 diğerleri

Necmati

Necmati

Üye
cidden hepsi süper telefonlarrr..
sağol halit abi...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol kardeşim :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
keşke 5800 yerine x6 alsaymışım :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe olsun değiştirirsin:ehe

usheryeah111

Üye
en akıllısı benım 6600 takozu abıcım

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
6600 kullandım yıllarca telefon kelimesini başka bir yere taşıyan cihazdır.

werarce

werarce

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş. birde türkiyede olsa bu telefonlar özenip duruyoruz değiştiremedim 5800 kaldı elimde :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim bu telefonda hoşuma gitti benim aslında

ungood20

ungood20

Üye
vivaz ve galaxy s süperrr

haltie

haltie

Üye