Muhammed CR7
Üye
-
Konu Sahibi
-
butun telefonlardan kullandım phlilips 1 hafta sarjı giderdi motorola samsung nokia iphone ama android ve samsung diyorum
alcateli çıkart istersen zira Nokia almıştı onu
birde lenova değil lenovo
Samsung xiaomi ve huawei diyorm
samsung htc diyorum
Nokia şuan için almak pek mantık işi değil. İlerleyen zamanlarda aldığı yola göre seçim yapılabilir tabiki. Bu özellikler zaten 2017 amiral gemi diğer modellerde de olacak. önemli olan farklılık yaratıp extra özellik katıp gözdoldurmak. Bakalım fark yaratabilecekler miNokia 8 e bakmadıysanız bakın derim üst seviye ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende nokia ile samsung diyorum. Samsungların genelinde 3g görüntülü konuşma özelliği var.
Nokianında eski telefonlarında vardı. İnşallah android te çıkan tellefonlarda da olur..
Htc nin ana menüsü değişik gördüm htcye özel. iyi gibi. Bende Samsung ve Nokia diyorum.
Bence nokia bi dahaki seneye işler iyi giderse tam üst seviye telefon çıkartır.
Şuan Nokia 8 süper.
Nokia şuan için almak pek mantık işi değil. İlerleyen zamanlarda aldığı yola göre seçim yapılabilir tabiki. Bu özellikler zaten 2017 amiral gemi diğer modellerde de olacak. önemli olan farklılık yaratıp extra özellik katıp gözdoldurmak. Bakalım fark yaratabilecekler mi
Nokia 8 de 835 kullanilmayacak qualcomm acikladi yalanladi
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onların yalanladığı şey şu geçenlerde çıkan Nokia 8 olduğu söylenen videoyduNokia 8 de 835 kullanilmayacak qualcomm acikladi yalanladi
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?