Türe
Üye
O da onun tercihi ise bu yorum gereksiz.Hiç eline Lumia aldın mı acaba?
O da onun tercihi ise bu yorum gereksiz.Hiç eline Lumia aldın mı acaba?
O da onun tercihi ise bu yorum gereksiz.
Kendi tercihi ise başkasının tercihine karışmasın. "Nokia alınmaz" diyor mesela. Kime, neye göre alınmaz?
kardeşim uyarmama rağmen yangına körükle gidiyorsun lütfen!Hiç eline Lumia aldın mı acaba?
aldım aldığım gibi yerine bıraktım sen s4 aldın mı ElineHiçeline Lumia aldın mı acaba?
aldım aldığım gibi yerine bıraktım sen s4 aldın mı Eline
Android kullanmadan önce nokia ya laf söyleseler bana söylüyorlar gibi hisseder dim ama kulandiktan sonra neleri kaçırdığımı farkettim bu mesajı nokia ile gönderiyorum inanki kendi tarayıcısı ile değil opera ile Neden mi sürekli donuyor bu yüzden 1250 tl lik teli duvara fırlattım masraf 250 tl Android tutuluyor insanlarin Bir bildigi vardır ki tutuluyor bunu yabana atma

symbian dan bahsediyo olabilirÇok... Çevremde çoğu kişi de S4 var.
Ahahaha WP8'de Opera yok ki. Yalan söylediğin burdan belli. Bari yalan söylerken utan.
Kendi tarayıcısında donuyormuş.![]()
symbian dan bahsediyo olabilir
Eskiden almışsa N8 felan eskiden o civarlardaydıYok hayır Lumia'dan bahsediyor. 1250 liraya Symbian yok ki zaten.
Eskiden almışsa N8 felan eskiden o civarlardaydı
nokia e7 den bahsediyorum Belle refreş den darbe yemişim Bir daha nokia alır mı yım windows phone menüsü Sanki bakkala gidiyoruz da elimize liste almışız gibi geliyor bana liwe walpaper bile yok sanırım psp emülatör bile yok windows kafayı ios a takmış sürekli Onunla yarışıyor daha iyi olduğunu savunuyor şahsen tercih etsem kesilikle ios ALLAH aşkına soylesene lumia ya ps3 kolu takılıyor mu istersen youtube de ki videolarıma Bir bak palpolisi yazman yeterli
ya bırak ALLAH ını seversen o yok bu yok nesine 1000 tl verecen o zaman ben seni anlıyorum ama kendine Bir tablet al Biraz kurcala belki anlarsın Benim demek istediğimi bak bu sitedeki Adminler e modaretör lere ne kullanıyorlarNokia E7 ile Androidli cihazlar kıyaslıyorsun yazık sana. WP menüsü benim hoşuma gidiyor. Kişisel bir şeydir o. Android menüsünü de ben sevmiyorum ne olacak şimdi? İstemeyen tercih etmez yok live wallpapermış yok psp emülatörüymüş yok ps3 koluymuş. WP alan adam zaten bunların olmamasını göze alır. Bunları göze alıyorsa zaten ihtiyacı yoktur bahsettiğin şeylere. Şimdiye kadar hiç gerek duymadım bu söylediklerine.