tmytrnc_
Üye
ilginç =) hayırlısı ne diyelims4'ün yeri başka benim için![]()

ilginç =) hayırlısı ne diyelims4'ün yeri başka benim için![]()

n9 ve Nokia 808'i de unutmamalıyımilginç =) hayırlısı ne diyelim![]()

aynen ya mukemmel telefonlarn9 ve Nokia 808'i de unutmamalıyım![]()

N9 varya can canaynen ya mukemmel telefonlar![]()

hep kullanmak istemiştim nasip olmadı n8 e buyuk hayrandım kullanıp hevesimi aldımN9 varya can can
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hep kullanmak istemiştim nasip olmadı n8 e buyuk hayrandım kullanıp hevesimi aldım![]()
Ek olarak Nokia Lumia 1020'ninde hakkını yememek lazım. Windows Phone iyi bir geleceğe sahip.1- Samsung Note 3
2- Nexus 5
3- LG G2
4- Iphone 5s ya da Galaxy s5
Sonuçta kişisel Liste.Ek olarak Nokia Lumia 1020'ninde hakkını yememek lazım. Windows Phone iyi bir geleceğe sahip.
aslında ilk iki telefona Nokia diyesim gelmiyor ama neyse.N9 varya can can
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Gercekten yeter artik ya fanliginizdan veya on yarginizdan biktim ya neymis efendim lumia demis aha adam nokiaci vurun kahpeye. Abi lumia 1520 de de ram var s5 te de ,1520 de de adreno 330 var s5 te de gpu var. Neymis windiws phone berbat. Kullandin mi abicim ? Yoo oyke diyorlar. Onlar cahilin babasi olmuslar. Sistemi sevmezsin anlarimda camur atmak nedir ya ? Neymis efendim kutucuk sevmem. Abi tamam sen sevmiyorsun ben severim. Bende ios sevmiyorum. Aaa ios alinir mi diyor muyum ? Magaza diyorlar 200k uygulama oldu ve her sey mevcut face var twlt var instag var vine var whastsap var viber var. Sevmezsen git android al abicim karisan yok bizede karismayin. Ne zaman lumia desem lumia dedi diyorlar . Abi kullanilan donanim piyasanin aynisi tek var mukemmel kameralari. Wp sistemi. Kimse uzerine 4 cekirdek yazipta 2 cekirdek demiyor. Ama siz fandroidler bunu anlayacak kadar neyse. Biraz kirin su onyargiyi . Birde neymis daha iyikeri varken neden dusuk modeller ilk 4 ün ? İlla s5 lumia 930/1820 gibi yeni cikan/ cikacak modeller mi favorim olmak zorunda ? Abi benim favorim n9 . Ne olacak simdi ? Gercekten maxicep ailesi sizlere yakismiyor. Kusura bakmayin ama sabrim tukendi.Nokia fanı değilim yanlış anlaşılma olmasın ama;
Nokia N900
Nokia N9-64 Gb
Nokia 808 Purewiew
Bu üç telefon benim gönlümde efsanedir.
Dördüncüsü ise Jollaaslında ilk iki telefona Nokia diyesim gelmiyor ama neyse.
ben Nokia fanıyım fakat fakat dar görüşlü değilim ! sizde fansınız sataşıyorsunuz bende fanım ama saygı duyuyorum. Aramızdaki fark buLumia T-Shirt'lü birisinin diğerlerine fanatik demesi.. İronik bir durum.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiListemde ufak bir değişiklik yaptım.
Note 3 N9005
Nexus 5
iPhone 5S
Note 2
Ben kimseye sataşmadım.Fanatik de değilim.Bu durumda "onlar" demeniz daha doğru olacaktır.ben Nokia fanıyım fakat fakat dar görüşlü değilim ! sizde fansınız sataşıyorsunuz bende fanım ama saygı duyuyorum. Aramızdaki fark bu
bende bunu anlatmaya çalışıyorumBen kimseye sataşmadım.Fanatik de değilim.Bu durumda "onlar" demeniz daha doğru olacaktır.
şu konudaki muhabbete açıklık getirmek gerekirse;
Konuda adı üstünde KENDİNİZE göre en iyi 4 telefonu sıralayın denmiş.Dünyada en iyi telefon diye birşey olmaması gibi, başkalarının burada yaptığı listeye burnunu sokarcasına kötülemeye hakkınız yoktur.
Kendimden örnek vermek gerekirse Lumia cihazlarını sevmiyorum, ancak burada kimseye neden en üst sıraya aldın demem.Kendi tercihidir.
neden onlar sokuyorlar o zaman ? sıktılar artıkbirisi de lumia demiş nokia alınır mı bu saatten sonra iphone aslında çok iyi telefon da içeriği yani sistemi Biraz karışık güzel değil yani menü sü nerde ana ekranı nerde karışık bişey Android e herşey yapılıyor