Tavsiye En iyi 4 Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

aşikar53

aşikar53

Üye
S2
not 2
lumia 1520
Not 3 4g

palpolisi

palpolisi

Üye
Android kullanmadan önce nokia ya laf söyleseler bana söylüyorlar gibi hisseder dim ama kulandiktan sonra neleri kaçırdığımı farkettim bu mesajı nokia ile gönderiyorum inanki kendi tarayıcısı ile değil opera ile Neden mi sürekli donuyor bu yüzden 1250 tl lik teli duvara fırlattım masraf 250 tl Android tutuluyor insanlarin Bir bildigi vardır ki tutuluyor bunu yabana atma

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Herkezin fikri kendine ama bazı gerçekleride görmek gerek.Telefonda aynı mantaliteyi sürdürmeye devam ediyorsunuz.Bu en can alıcı nokta bana göre.Kimilerinin belli noktada haberi vardır şayet birçoğunun bu durumdan uzak olduğunu düşünüyorum.Lenovo gerçeğini görmeniz gerek.K900 ve K910 tasarım ve donanım yanıyla farkedilebilir telefonlar.K910'u en iyiler arasında görmemiz gerekirdi.Şu ana kadar gördüğüm tabular yıkılmamış.G2 ve Nexus 5 bozuk plak gibi sürekli çalınıyor.Telefonlara karşı bir kıyas tutmak gibi bir niyetim yok.İyi ve kötü yanlarıda değinilecek yer değil.Telefonların marka yanıyla takıntı hali alması haz almadığım nokta.Biraz yenilikci olmak gerek.
Bunun yanısıra Mhz ile telefonları en iyiler platformuna çıkarmak da bana göre saçmalık.100'ün 200'ün insanları aşırı etkilemesi birinin bu derecelerle diğerinin önüne geçmesi telefonu her zaman iyi yapan değildir.Tasarım da büyük önem taşır.Kamera da bu doğrultudadır.Yazılım,arayüz ve destek birbirini takip eden unsurlar.Bunları tek bir çatı altında toplayıp iyi telefonlara karar vermek mantıklı olandır.Snapdragon 800,801,805 hastalığı kıyaslamaların önüne geçmemeli.64 bit mimarı piyasaya girmeden büyük farklar telefonlara yansımıyacak.Buna dayanarakdan K910 deme gereği duyuyorum.

Sıralamam ise yine bu doğrultuda olacaktır.

Lenovo Viber Z K910
Lumia 1520
Sony Z2
Htc One (2)

• Beğen
Tepkiler: Türe
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
aldım aldığım gibi yerine bıraktım sen s4 aldın mı Eline

Çok... Çevremde çoğu kişi de S4 var.

Android kullanmadan önce nokia ya laf söyleseler bana söylüyorlar gibi hisseder dim ama kulandiktan sonra neleri kaçırdığımı farkettim bu mesajı nokia ile gönderiyorum inanki kendi tarayıcısı ile değil opera ile Neden mi sürekli donuyor bu yüzden 1250 tl lik teli duvara fırlattım masraf 250 tl Android tutuluyor insanlarin Bir bildigi vardır ki tutuluyor bunu yabana atma

Ahahaha WP8'de Opera yok ki. Yalan söylediğin burdan belli. Bari yalan söylerken utan.

Kendi tarayıcısında donuyormuş. :kop:

smh60

smh60

Üye
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Eskiden almışsa N8 felan eskiden o civarlardaydı

N8'den bahsediyorsa haklıdır. Ama sanmıyorum, şu an Nokia'nın güncel cihazları Lumialar... N8 ile androidli bir cihazı kıyaslıyorsa da bilemem artık.

palpolisi

palpolisi

Üye
nokia e7 den bahsediyorum Belle refreş den darbe yemişim Bir daha nokia alır mı yım windows phone menüsü Sanki bakkala gidiyoruz da elimize liste almışız gibi geliyor bana liwe walpaper bile yok sanırım psp emülatör bile yok windows kafayı ios a takmış sürekli Onunla yarışıyor daha iyi olduğunu savunuyor şahsen tercih etsem kesilikle ios ALLAH aşkına soylesene lumia ya ps3 kolu takılıyor mu istersen youtube de ki videolarıma Bir bak palpolisi yazman yeterli

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1) Note 3
2) Nexus 5
3) iPhone 5S
4) Htc One

• Beğen
Tepkiler: palpolisi
mrgoxel

mrgoxel

Üye
ne güzel giden konu iki farklı işletim sistemi tarafından sabote edilmiş gibi görünüyor:lac:

ne güzel herkes 4 telefon yazmış kişisel tercihlerdir saygı duyulmalı.

bende yazacam da kavga çıkar diye korkuyorum:blink:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
nokia e7 den bahsediyorum Belle refreş den darbe yemişim Bir daha nokia alır mı yım windows phone menüsü Sanki bakkala gidiyoruz da elimize liste almışız gibi geliyor bana liwe walpaper bile yok sanırım psp emülatör bile yok windows kafayı ios a takmış sürekli Onunla yarışıyor daha iyi olduğunu savunuyor şahsen tercih etsem kesilikle ios ALLAH aşkına soylesene lumia ya ps3 kolu takılıyor mu istersen youtube de ki videolarıma Bir bak palpolisi yazman yeterli

Nokia E7 ile Androidli cihazlar kıyaslıyorsun yazık sana. WP menüsü benim hoşuma gidiyor. Kişisel bir şeydir o. Android menüsünü de ben sevmiyorum ne olacak şimdi? İstemeyen tercih etmez yok live wallpapermış yok psp emülatörüymüş yok ps3 koluymuş. WP alan adam zaten bunların olmamasını göze alır. Bunları göze alıyorsa zaten ihtiyacı yoktur bahsettiğin şeylere. Şimdiye kadar hiç gerek duymadım bu söylediklerine.

0MG90

0MG90

Üye
1)Yeni Htc One
2)Xperia Z2
3)iPhone 4s-5s
4)Nexus 5

palpolisi

palpolisi

Üye
Nokia E7 ile Androidli cihazlar kıyaslıyorsun yazık sana. WP menüsü benim hoşuma gidiyor. Kişisel bir şeydir o. Android menüsünü de ben sevmiyorum ne olacak şimdi? İstemeyen tercih etmez yok live wallpapermış yok psp emülatörüymüş yok ps3 koluymuş. WP alan adam zaten bunların olmamasını göze alır. Bunları göze alıyorsa zaten ihtiyacı yoktur bahsettiğin şeylere. Şimdiye kadar hiç gerek duymadım bu söylediklerine.
ya bırak ALLAH ını seversen o yok bu yok nesine 1000 tl verecen o zaman ben seni anlıyorum ama kendine Bir tablet al Biraz kurcala belki anlarsın Benim demek istediğimi bak bu sitedeki Adminler e modaretör lere ne kullanıyorlar

Üst Alt