En iyi 10 Korku Oyunu - Trailer

Sponsorlu Bağlantılar

techtakip

Üye
    Konu Sahibi
En iyi 10 Korku Oyunu - Trailer


Gerilimi ve macerayı sevenler için en popüler ve en yeni korku oyunlarının listesini çıkardık. İşte en iyi korku oyunlarının konuları ve videoları

1- Saw II – Et ve Kan
Jigsaw’ın titizlikle kurduğu sınavları geçmek için beyninizi kullanın. Saw II’nin karanlık ve işkenceli dünyasına adım atın. Saw ve Saw II filmleri arasında geçen oyun Dedektif Tapp’in oğlu Michael’ın öyküsünü konu ediyor.


2- Castlevania: Lords of Shadow
Hikaye odaklı tek kişilik bir oyun Lords of Shadow çizimler ve tasarımlar bakımından zengin bir oyun sunuyor. Oyunda Gabriel Belmont isimli şövalyeyi yönetiyorsunuz. Kendisi insanlık adına savaştan savaşa koşarken, sevgili karısı Marie’nin yaratıklar tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Marie iki dünya sıkışıp kalmıştır ve Karanlık’a hizmet eden lordları yok etmesi için Gabriel’e yardım eder. Gabriel kötülüğü yok ederek hem insanlığı kurtarma şansına sahip olacak, hem de eşini tekrar hayata döndürebilecektir.



3- Amnesia: The Dark Descent
Amnesia: The Dark Descent, gerilim ve korku öğelerini birleştirerek yoğun bir atmosfer yaratmayı planlıyor. Gerilim türü olarak çıkan oyunlara bakıldığında Amnesia'nın bu türü daha çok hak ettiği düşünülebilir. Çünkü Amnesia'da asıl amaç düşmanları vurmaya çalışmak değil, hayatta kalmaya çalışmak.


4- DeathSpank
DeathSpank, Diablo'nun oynanışına ve Monkey Island'ın diyaloglarına sahip bir oyun. 15 saatlik bir oynanış süresi sunan oyunda birçok yan görev ve avcılık achievement'ı da bulunuyor.


5- Splatterhouse(23 Kasım’da çıkıyor)
İşte 1988 döneminin olay oyunu Splatterhouse, oyuncularla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Belki de bugüne dek görülmediği kadar kanlı bir oyun yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Namco Bandai Games ve BottleRocket işbirliğinde geliştirilen oyun için yapımcı Dan Tovar, "Splatterhouse midenizi altüst edebilir" diye konuşuyor.




6- Dead Rising 2

Oyunun ilk serisinde zombiler tam olarak yok edilememişti, bu seride zombi öldürme eğlencesini maksimum seviyeye çıkıyor. Zombi öldürmenin verdiği zevki yaşayacaksınız.


7- Red Dead Redemption
Vahşi Batı hayranı birçok oyuncunun online olarak da en çok tercih ettiği oyunlardan biri olan Red Dead Redemption, multiplayer maçlarda tam bir katliama sahne oluyor. Açıklanan rakamlara göre, oyunun piyasaya sürüldüğü ilk iki haftada, her altı dakikada bir kişi öldürüldü



8- Dead Nation
Zombi avı çılgınlığını yaşayabileceğiniz başka bir oyun.


09- Alan Wake DLC
Macera ve gerilimin üst düzeyde yaşandığı oyunun son serisi.


10- Limbo
Macera ve gerilimin üst düzeyde olduğu Limbo ile karşılaşır karşılaşmaz ilk dikkat çeken şey, birçoğunuzun ekran görüntüleri ve videolar sayesinde aşina olduğuz siyah - beyaz görsellik oluyor. Oyunun öylesine etkileyici bir görselliği var ki Limbo'yu aydınlık ve sesin olduğu bir mekanda oynamak, oyuna ciddi anlamda ihanet etmek olur.


Listedeki oyunların VIDEOLARI yazı kaynağındadır:
kaynak:
 
  • Beğen
Tepkiler: Revengeful


batuone

Üye
left 4 dead ve lfd 2 nerde hani :hmmm
 

selcen11

Üye
Aynen, Left 4 Dead oyununu oynadıgınızda bu oyunların yüzüne bakmazsınız..
 

sasasahamza

Üye
amnesia yı oynayamassınız!!
 
karayel90

karayel90

Üye
Kesinlikle amnessiayı bi oynayın ondan sonra konuşun
 

tost155

Üye
HalfLife Var Bide :)
 
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Doom, quake 4 falanda eksik
 
ismuail

ismuail

Üye
Bunların neresi korku yahu :D
 


Üst Alt