2011 Yeni Çıkan PC Oyunları ve Tanıtımları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2011 Yeni Çıkan PC Oyunları ve Tanıtımları
pc oyunları 2011
pc oyunları 2012
Yeni çıkan PC Oyunları 2011
Yeni PC Oyunları 2011
2011 Yeni PC Oyunları


2011 Yeni Çıkan PC Oyunları ve Tanıtımları



Crysis 2 Görsel anlamda PC'de zirve yapan ve donanım olanaklarını sonuna kadar zorlayan Crysis oyununun devamı Crysis 2'nin konsollarda nasıl bir performans göstereceği merakla beklenirken Xbox 360'da çıkan multiplayer demo, aklımızdaki soruları büyük ölçüde yanıtladı. “En güçlü PC'leri bile zorlayan Crysis 2, konsolda nasıl gözüküyor?” Cevabımız kesin ve net: Gerçekten çok iyi gözüküyor! Yalnız kesin yargıya varmak için henüz erken bir aşamada olduğumuzu söyleyebiliriz. Çünkü elimizdeki oyun, beta ve multiplayer. Bildiğiniz gibi oyunlar, internet ortamında bağlantı problemleri düşünülerek grafikleri biraz daha düşürülüp karşımıza çıkarlar. Bunun üzerine oyunun beta olduğunu da hesaba katarsak neden kesin yargı için erken konuştuğumuzu anlamış olacaksınız.

Killzone 3 Londra'da gerçekleştirilen PlayStation Experience adlı etkinlikte Killzone 3'ü Türkiye'ye gelmeden enine boyuna oynama fırsatımız oldu. Bir tam günü Killzone 3'e ayıran Sony, oyununa ne kadar güvendiğini gösteriyor. Orada bulunduğumuz süre içinde Killzone'un yapımcılarıyla görüşme ve oyunu onların ağzından duyma ayrıcalığını elde ettik. Tabii multiplayer testlerde onlardan birkaç tanesini de öldürmüşsek o da bizim artımız olsun.

Battlefield 3 Duyurulduğu günden itibaren tüm Battlefield hayranlarını heyecanlandıran, Battlefield serisine gönül veren insanların tüylerini ismiyle bile diken diken edebilen Battlefield 3, çok iddialı biçimde geliyor. Son haftalarda gündemden hiç düşmeyen Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 3 ile ilgili bilgiler artarak gelmeye devam ediyor.

Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Dövüş oyunları Atari salonlarının ilk zamanından beri dünyayı en çok saran oyunlar olmuştur. Street Fighter ile başlayan macera sürekli ve hızlı bir şekilde kendini yenileyerek devam etmiş ve her zaman değişik şekillerde karşımıza çıkmıştır. Bazen birleştiler bazen ayrıldılar, ama hep amaca uygun olarak sürekli bir aksiyon içerisinde bıraktılar bizi.

Test Drive Unlimited 2 Bir sosyal yarış oyunu. Yarış oyunları olmadan olmaz... Hemen her oyuncu çocukluğundan itibaren mutlaka bir ya da birden fazla yarış oyunu ile vakit geçirmiştir. Yarış oyunları denilince de akıllara ilk gelen isimlerden biri de Test Drive'dır. Commodore 64 yıllarından beri devam eden Test Drive serisi büyük bir evrim sonunda yarış simülasyonu olmaktan çıktı tam bir yaşam simülasyonu haline dönüştü.

Dead Space 2 Korkmayı severim. Tüylerimin diken diken, gerilmiş bir şekilde ekrana bakmak, o tekinsiz atmosfere kendimi kaptırmak benim için en güzel eğlence yollarından biridir. Biliyorum, belki kulağa garip geliyor ama dört yaşında, TV'de korku filmi fragmanı görüp, ailemi sinemanın ne olduğunu bile bilmeden beni sinemaya götürmesi için zorlamıştım. Ardından gelsin korku filmleri, gitsin gizem içerikli kitaplar. Yıllar geçti, bağımsız Kore filmlerine bağımlı oldum ama korku sevdamdan hiç geçmedim. Filmler, çizgi romanlar ve tabii oyunlar!

Super Meat Boy Boş zamanının çoğunu bilgisayar oyunu oynayarak geçirmek… Herhangi bir türde oyunu piksel piksel etmek… Bir nedeni olmadan bir oyuna günlerini vermek… Evet, hardcore gamerlardan bahsediyorum. Yeni bir seneye başladığımız şu günlerde “hardcore gamer” tabirini biraz fazla görmeye başladım. Çevremdeki birçok insan zamanının kayda değer bir kısmını oyun oynayarak geçiriyor. Peki hepsi Hardcore Gamer mı? Bence değil.

Peki, şöyle yapalım. Et parçasından oluşan bir kahramanın bulunduğu bir platform oyunu ne kadar hardcore olabilir?

Gray Matter Jane Jensen! Bu ismi eski adventure oyuncuları iyi bilirler. Gabriel Knight: Sins of Fathers, Gabriel Knight: Beast Within, Gabriel Knight: Blood of Sacred, Blood of Damned gibi kalbur üstü oyunların, yazarı, yaratıcısı, tasarımcısı, kısacası her şeyi. Aslında usta bir yazar olan Jensen, dönemin önde gelen adventure oyun firmalarından Sierra ile bir araya gelmiş ve Gabriel Knight üçlemesini yaratmıştı. Hatta oyunların harikulade romanları da piyasada oldukça yankı uyandırmış, baskılarının tükenmesi ile açık artırma sitelerinde yüksek meblağlardan satılmaya başlamıştı.

Back to the Future: The Game Marty McFly ve Doctor Emmett Brown... Doksanların başında çocuk olan herkes, az ya da çok, bu iki karaktere aşinadır. Deli, çatlak bir bilim adamı olan Dr. Brown, en sonunda büyük hayalini gerçekleştirir ve bir zaman makinesi yapmayı başarır... Hem de bir araba olarak, DeLorean... Hikayeye daha sonra Marty adlı genç adam katılır. Bu ikilinin delice maceraları sırası ile 1985, 1989 ve 1990 yıllarında vizyona girer ve 80'lerde doğmuş her çocuğun hayal dünyasına hızlı bir giriş yapmıştır. Hem eğlenceli, hem duygusal, hem çok sayıda ince espiri barındıran üçleme, hem Michael J. Fox (Marty) hem de Christopher Lloyd (Dr. Brown) gibi iki ilahi oyuncuyu da bünyesinde taşır. Meşhur karakter oyuncusu Crispin Glover da bu filmde Marty'nin babası olarak iyice parlamaya başlar.

The Shoot Sony'nin hareket algılayıcılı kumandası Move, piyasaya sürüldüğünden beri pek çok farklı isim ile karşıladı bizleri. Gladyatörler ile savaştık, okçulukta şansımızı denedik, voleybol oynadık, şimdi sıra nişancılığımız konuşturmaya geldi. Hatırlarsanız, eskiden Duck Hunt vardı, ekrana gelen ördekleri vurur, puan kazanırdık. “Lazer Tabancası” diye adlandırdığımız tabanca ile ekrana nişan almak en büyük keyfimizdi. Aynı oyun tarzı şimdi yenilenen teknoloji ile PlatStation 3'te karşımıza çıkıyor.

The Fight:
Lights Out ColdWood Interactive bir işe kalkışmış ve PlayStation 3'ün hareket algılayıcsı Move için ilginç bir oyun yapalım demiş. Move'un gelişi ile birlikte, birbirinden ilginç (!) Move destekli oyunlar da kendine piyasada yer bulmaya başladı. İşin sevimsiz tarafı ise, bu oyunların büyük kısmının tek dert edindiği şeyin Move'a destek vermesi! Oyuncuyu, yapıma bağlayacak etmenler, hikaye, atmosfer gibi önemli başlıklar ne yazık ki oyun yapımcıları tarafından es geçiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak, India, delrico ve 1 kişi daha


fullwar

fullwar

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım.
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:
 
delrico

delrico

Emekli Yönetici
teşekkürler mustafa abi:oke:

bu arada KİLLZONE 2 gibi oyun yok onu söyleyeyim mükemmel bir oyun ya
:aha:
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim ibrahim
 

Burak

Üye
teşekkürler mustafa abi :)
 
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim
 

herifz

Üye
başarılı bir çalışma tebrikler :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt