Türkiyeyi sel bassa nolur Turkcell :kop: muhteşem :ehe adamın biri varmış 2yi bir türlü yapamamış :D
Soneday Üye Konu Sahibi saqopa_16' Alıntı: Türkiyeyi sel bassa nolur Turkcell Genişletmek için tıkla ... muhteşem adamın biri varmış 2yi bir türlü yapamamış
saqopa_16' Alıntı: Türkiyeyi sel bassa nolur Turkcell Genişletmek için tıkla ... muhteşem adamın biri varmış 2yi bir türlü yapamamış
Romantik Prens Üye adamın biri ekmek çarpsın ekmek çarpsın diyormuş köşeyi bi dönmüs ekmek arabası çarpmış
Calaissien Üye + grek alfabesinde kaç harf var ? - 24 mü ? + hayır 23 O - mega askere gitmiş te ondan. o iğrençse bu ...
+ grek alfabesinde kaç harf var ? - 24 mü ? + hayır 23 O - mega askere gitmiş te ondan. o iğrençse bu ...
XMEN_43 Üye Adamın biri karısına inek demiş hep beraber inmişler. Adam kafasını toplamış burnunu bölmüş.
delirza Üye arkadaslar bu birbirinden iğrenç espiriler karşısında yapacak bir espiri bulamıyorum ve nekadar iğrençsiniz diye sizi tebrik ediyorum saolun
arkadaslar bu birbirinden iğrenç espiriler karşısında yapacak bir espiri bulamıyorum ve nekadar iğrençsiniz diye sizi tebrik ediyorum saolun
Nazy Üye POWER' Alıntı: bu konuda yetenekli değilim maalesef Genişletmek için tıkla ... bu espiri güzeldi gerçekten
POWER' Alıntı: bu konuda yetenekli değilim maalesef Genişletmek için tıkla ... bu espiri güzeldi gerçekten
mat-rock_58 Üye *Cemin sana selamı var. - Hangi Cemin? - Sivilcemin. ALLAH'IM BUNU YAZDIĞIM İÇİN KENDİMDEN UTANIYORUM
*Cemin sana selamı var. - Hangi Cemin? - Sivilcemin. ALLAH'IM BUNU YAZDIĞIM İÇİN KENDİMDEN UTANIYORUM