atıyorum $xY->AgentStat($Device); kodu cihazın dosya klasörü kodudur dosya klasörü kodu olmasa root ta olmaz bunuda belirteyim windows phone 8 le android tabiki bu yönden karşılaştırılmaz. bu arada jtag atılırken tüm sistem anakarta yüklenir bence siz bi jtag atımını izleyin ondan sonra yazarsınız cevaplarınıza cevap atmıycam belirtiiyim istedim ..
hııı birde örnek veriyim size custom romlar tamamıyla sistemdeki herşeyin kaynak kodları ile tasarımları değiştirilerek yapılıyor! ..
1520 satışa sunulmadı henüz derken ? Cihazın satışa sunulmamış olması o cihazı yok yapmaz ayrıca yok sizin bilginiz kısıtlı ben çok bilgiliyim ağızı ile sadece anaokulunda birileri ile sohbet edersiniz biraz kibar olmaya çalışın.
Anakartın üzerinde nereye atılabilir sorarım size? Bu peçeteye yazılım atmak gibi bir şey, atılabilecek yer yok ki? He peçete üzerinde yazılım atmak için bir hafıza varsa o ayrı. Anakart gibi.
ya ALLAH AŞKINA MANTIKLI cevap atın atcaksanızda anakarttan yükleniyor tüm işlevler sonuçta neden o zaman anakarta bağlanıyor 15 sistemsel kablo ? .. tartışma çıkmadan lütfen cevap atmayın rica ediyorum sizden ..
bakın bilmiyorsunuz demiyorum ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
ayrıca görmeseler peki maclaw romlarında vs başka custom romlarda aynı dosya klasorunun sistemsel olarak farklı yazı tipi haline gelmesine ne diyorsunuz.
Satışı başlamadı diye tanıtımı bile yapılmış bir cihazı , öyle bir cihaz yok gibi muamele eden birine android açık kod lu diyorsun haliyle itiraz ediyor
Satışı başlamadı diye tanıtımı bile yapılmış bir cihazı , öyle bir cihaz yok gibi muamele eden birine android açık kod lu diyorsun haliyle itiraz ediyor
Google 3.2 Honeycomb'dan beri Android kaynak kodlarının TAMAMINI yayınlamıyor. Bu durumda tamamen açık kaynak kodlu diyemezsiniz. Ya da öncelikle açık kaynak kodunun ne olduğunu öğrenmelisiniz.
Diğer konularda katılıyorum ama tamamen yanlış söylüyorsun.
Eğer dediğin gibi olsaydı android kaynak kodundan sistem derleyemezdim veya derleyemezlerdi...
att den de ziyade cihazın tanıtımı yapıldığı anda özellikleri kesinleşmiş gözle görülmüş olduğundan cihaz o hâliyle kabul görür. E bu durumda 1520 nin tanıtımı yapıldıktan sonra birinin bana Windows Phone 8 Full HD bir tane cihaz gösterin demesi komik oluyor
att den de ziyade cihazın tanıtımı yapıldığı anda özellikleri kesinleşmiş gözle görülmüş olduğundan cihaz o hâliyle kabul görür. E bu durumda 1520 nin tanıtımı yapıldıktan sonra birinin bana Windows Phone 8 fu ll HD bir tane cihaz gösterin demesi komik oluyor
Bilgi eksiğin var kardeşim .
Root kaynak kodlarını vermediğin bir linux sistemde dahi yapılabilir .
Root v.s şeyler açık kaynak kodlu anmala gelmez.
Açık kaynak kodu demek işletim sisteminin çekirdeğine kadar compile edilebilmesi demektir .
Root linux kök erişim sağlar.
Arkadaşlar tartışma mesajlarınızı siliyorum, konuyla alakasız "boş konuşanların" mesajlarını da temizliyorum. Mevzuyu yine fanboyluğa getirecekseniz artık böyle bir cahilliğe Maxicep'te izin vermeyeceğimizi bildirmek isterim.