En Güzel Profil Müziği Yarışması [Oylama]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Furkan Emekli - 10
Oğuzhan - 8
MrTech - 6

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

sasasahamza

Üye
sakalımız yokki sozumuz dinlensin bi katılmak istemistık

minoo

minoo

Üye
sakalımız yokki sozumuz dinlensin bi katılmak istemistık

Ortalığı karıştırmana gerek yok.
Yarışmayı düzenleyen arkadaşa veya bana pm ile durumu bildirseydin daha çabuk halledilebilirdi sorun.

Yarışma nasılsa katılım fazla olduğu için 2 kısımda tamamlanacak. Senin ismini de bu yarışmadan sonraki olacak yarışma listesine yazdım. Bir sonraki yarışmada sen de yarışacaksın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
minoo

minoo

Üye
Ayrıca katılım konusunda olduğu gibi muhabbet dönmesin, konu 14 sayfa olmasın. Bu 2. uyarım oluyor.
Gördüğünüz gibi arada katılmak isteyenleri göremeyebiliyoruz. Bu konuda da oyların yanlış hesaplanmasına sebep olacaksınız. Sayfa sayfa oy arayacağız! Gereksiz muhabbet dönmezse sevinirim. Aksi halde mesajlar silinecektir. Maxistar'da yapıldığı gibi gidip oyun-sohbet bölümüne bu yarışma ile ilgili sohbet konusu açın, orada istediğiniz kadar yarışmayla ilgili muhabbet çevirin.

Başarılar tekrar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Süleyman
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca katılım konusunda olduğu gibi muhabbet dönmesin, konu 14 sayfa olmasın. Bu 2. uyarım oluyor.
Gördüğünüz gibi arada katılmak isteyenleri göremeyebiliyoruz. Bu konuda da oyların yanlış hesaplanmasına sebep olacaksınız. Sayfa sayfa oy arayacağız! Gereksiz muhabbet dönmezse sevinirim. Aksi halde mesajlar silinecektir. Maxistar'da yapıldığı gibi gidip oyun-sohbet bölümüne bu yarışma ile ilgili sohbet konusu açın, orada istediğiniz kadar yarışmayla ilgili muhabbet çevirin.

Başarılar tekrar.
+1 :oke:

Türe

Türe

Üye
Minoo madem bunu siliyorsun diğerlerini de sil. Adaletsizlik yapma.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Metin MF

Metin MF

Üye
Türe: 10
minoo: 8
Mesut Aktaş: 6

sasasahamza

Üye

Başarılar tekrar.

maxicepe n70 den takip ettiğim için tam takip edemiyorum yinede saol

Kingmortall

Kingmortall

Üye
minoo 10

oğuzhan 8

furkan emekli 6

herkeze başarılar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
minoo

minoo

Üye
Minoo madem bunu siliyorsun diğerlerini de sil. Adaletsizlik yapma.

Farkındaysan uyarımdan önceki senin mesajların dahil hiç birini silmedim ve 2 kere uyarı yaptım. BUNDAN SONRA muhabbeti, gereksiz mesajları silerim dedim. Benim uyarımdan birkaç dakika sonra inadına yapar gibi gereksiz, amaçsız bir yorum yaptın, ben de sildim. Bence gayet adil bir davranıştı yaptığım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Revengeful

Emekli Yönetici
Oğuzcan kim yahu ? :D Millet yanlış oy kullanıyor :D Oğuzhan o..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
tempestshine

tempestshine

Üye
najanaja 10
Türe 8
Temperature 6

Temperature bir an nickimi seninkiyle karıştırdım.ben bu yarışmaya ne zaman katıldım dedim :D

• Beğen
Tepkiler: Temperature
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Bu saatten sonra gereksiz mesaj yazanlar yarışmadan ELENİR.
Yarışma kurallarında da belirttiğim gibi oylar haricinde yorum yapılması yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt