'Davut Üye ^^Positive^^' Alıntı: Davut™ Davut™, everest11 2 5.71% madalimert madalimert, mehmetakif005 2 5.71% berkan1997 berkan1997 1 2.86% Revengeful Revengeful, ^^Positive^^ ve Mert Sanırım Elendi Çünki Kendilerine Oy Vermişler Genişletmek için tıkla ... Öyle bir yazımı varda elenecez...Ben o yazıyı görmedim bile.... everest11 Teşekkürler boşa gitmedi merak etme...
^^Positive^^' Alıntı: Davut™ Davut™, everest11 2 5.71% madalimert madalimert, mehmetakif005 2 5.71% berkan1997 berkan1997 1 2.86% Revengeful Revengeful, ^^Positive^^ ve Mert Sanırım Elendi Çünki Kendilerine Oy Vermişler Genişletmek için tıkla ... Öyle bir yazımı varda elenecez...Ben o yazıyı görmedim bile.... everest11 Teşekkürler boşa gitmedi merak etme...
madalimert Üye Mert' Alıntı: Kendine oy verenler elenir diye not yazmıyorduki?. Sadece kendimize oy vermememizi rica ediyorlardı. Genişletmek için tıkla ... haklısın --------------- Ekleme --------------- Davut™;2646982' Alıntı: Öyle bir yazımı varda elenecez...Ben o yazıyı görmedim bile.... everest11 Teşekkürler boşa gitmedi merak etme... Genişletmek için tıkla ... cidden öyle bişey yazmıyor...
Mert' Alıntı: Kendine oy verenler elenir diye not yazmıyorduki?. Sadece kendimize oy vermememizi rica ediyorlardı. Genişletmek için tıkla ... haklısın --------------- Ekleme --------------- Davut™;2646982' Alıntı: Öyle bir yazımı varda elenecez...Ben o yazıyı görmedim bile.... everest11 Teşekkürler boşa gitmedi merak etme... Genişletmek için tıkla ... cidden öyle bişey yazmıyor...
haltie Üye yasak değil ama kendinize oy vermeyin yazıyor bu uyarıya rağmen üyenin kendine oy vermesi kendi tasarrufundadır tabiki ChavRash' Alıntı: Başarılar arkadaşlar. Not: Anket 2 Eylül'e kadar oylamaya açık kalacaktır. Herkes kendine oy verirse yarışma büyük ihtimalle berabere biter, o yüzden kendinize oy vermeyin. Genişletmek için tıkla ...
yasak değil ama kendinize oy vermeyin yazıyor bu uyarıya rağmen üyenin kendine oy vermesi kendi tasarrufundadır tabiki ChavRash' Alıntı: Başarılar arkadaşlar. Not: Anket 2 Eylül'e kadar oylamaya açık kalacaktır. Herkes kendine oy verirse yarışma büyük ihtimalle berabere biter, o yüzden kendinize oy vermeyin. Genişletmek için tıkla ...
madalimert Üye ^^Positive^^' Alıntı: neyse çokta önemli değil tartışmaya mahâl yok %60 Halit Abi kazandı (: Genişletmek için tıkla ... ewet ayrıca tartışma değil ya konuştuk sadece bu sitede kavga olmaz bence.kaliteli site.kaliteli üyeler
^^Positive^^' Alıntı: neyse çokta önemli değil tartışmaya mahâl yok %60 Halit Abi kazandı (: Genişletmek için tıkla ... ewet ayrıca tartışma değil ya konuştuk sadece bu sitede kavga olmaz bence.kaliteli site.kaliteli üyeler
SpeciaL@ Üye ^^Positive^^' Alıntı: Davut™ Davut™, everest11 2 5.71% madalimert madalimert, mehmetakif005 2 5.71% berkan1997 berkan1997 1 2.86% Revengeful Revengeful, ^^Positive^^ ve Mert Sanırım Elendi Çünki Kendilerine Oy Vermişler Genişletmek için tıkla ... ama öyle bir şey yazmıyor ben o yazıyı oy kullandıktan sonra gördüm
^^Positive^^' Alıntı: Davut™ Davut™, everest11 2 5.71% madalimert madalimert, mehmetakif005 2 5.71% berkan1997 berkan1997 1 2.86% Revengeful Revengeful, ^^Positive^^ ve Mert Sanırım Elendi Çünki Kendilerine Oy Vermişler Genişletmek için tıkla ... ama öyle bir şey yazmıyor ben o yazıyı oy kullandıktan sonra gördüm
ChavRash Emekli Yönetici Konu Sahibi Kendilerine oy verenler elenmiyor arkadaşlar. Ben sadece ricada bulundum.
haltie Üye oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum ama kimse kazandı diye net bir şey yok.Daha bir kaç gün var belli olmaz.
oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum ama kimse kazandı diye net bir şey yok.Daha bir kaç gün var belli olmaz.
^^Positive^^ Üye Tüh keşke başka şarkı ile katılsaydım (: Cem Karaca - Bindik Bir Alamete [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fT-Z65It84Y&p=D743BAAC1EC0D0CE&playnext=1&index=2[/youtube] Süper Olurdu(:
Tüh keşke başka şarkı ile katılsaydım (: Cem Karaca - Bindik Bir Alamete [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fT-Z65It84Y&p=D743BAAC1EC0D0CE&playnext=1&index=2[/youtube] Süper Olurdu(:
ChavRash Emekli Yönetici Konu Sahibi Tebrikler Halit. http://www.maxicep.com/maxicep-yari...gi-yarismasi-sonuclar-395776.html#post2675155