arşiment Üye bilbar' Alıntı: yarısmayı cok mntıklı bulmasamda katılıyorum bilbar bilgi-bilişim toplulugu manasında Genişletmek için tıkla ... mantıklı deilse niye katılıyon
bilbar' Alıntı: yarısmayı cok mntıklı bulmasamda katılıyorum bilbar bilgi-bilişim toplulugu manasında Genişletmek için tıkla ... mantıklı deilse niye katılıyon
mustix31 Üye bana göre eniyi nick benim bide nasıl haberimiz olacak sonuçlardan --------------- Ekleme --------------- katıılıyorum --------------- Ekleme --------------- bizler mustafa kemal'in evlatlarıyız ne mutlu ki atatürk'ümuz var olmayanlar düşünsün tarihinde çanakkaleleri olmayanlar kurtuluş savaşı olmayalar
bana göre eniyi nick benim bide nasıl haberimiz olacak sonuçlardan --------------- Ekleme --------------- katıılıyorum --------------- Ekleme --------------- bizler mustafa kemal'in evlatlarıyız ne mutlu ki atatürk'ümuz var olmayanlar düşünsün tarihinde çanakkaleleri olmayanlar kurtuluş savaşı olmayalar
Catty Emekli Yönetici mustix31' Alıntı: bana göre eniyi nick benim bide nasıl haberimiz olacak sonuçlardan --------------- Ekleme --------------- katıılıyorum --------------- Ekleme --------------- bizler mustafa kemal'in evlatlarıyız ne mutlu ki atatürk'ümuz var olmayanlar düşünsün tarihinde çanakkaleleri olmayanlar kurtuluş savaşı olmayalar Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış anladınız.. -50 mesajı geçmiş olmanız gerekiyor ve Üye adınızla yarışmaya katılmanız gerekiyor
mustix31' Alıntı: bana göre eniyi nick benim bide nasıl haberimiz olacak sonuçlardan --------------- Ekleme --------------- katıılıyorum --------------- Ekleme --------------- bizler mustafa kemal'in evlatlarıyız ne mutlu ki atatürk'ümuz var olmayanlar düşünsün tarihinde çanakkaleleri olmayanlar kurtuluş savaşı olmayalar Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış anladınız.. -50 mesajı geçmiş olmanız gerekiyor ve Üye adınızla yarışmaya katılmanız gerekiyor
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi erzintr_24' Alıntı: peki degişik ıd sölesek mesela ben mad.EXE ıd ile katılsam Genişletmek için tıkla ... Sadece ve sadece benim yarışma konusunu açtığım günde üye adınız ne ise onunla katılabilirsiniz arkadaşlar. Oylama konusunu İstanbul'a geldiğimde açacağım arkadaşlar. Haftaya haftaiçi bir gün yani Catty'e üyelere benim gıyabımda verdiği bilgilerden dolayı teşekkürler.
erzintr_24' Alıntı: peki degişik ıd sölesek mesela ben mad.EXE ıd ile katılsam Genişletmek için tıkla ... Sadece ve sadece benim yarışma konusunu açtığım günde üye adınız ne ise onunla katılabilirsiniz arkadaşlar. Oylama konusunu İstanbul'a geldiğimde açacağım arkadaşlar. Haftaya haftaiçi bir gün yani Catty'e üyelere benim gıyabımda verdiği bilgilerden dolayı teşekkürler.
danger_alp Üye en güzel nick benim olmıyabilir ama en yakışıklınız benim.. :P (en ukalanızda , en kendini beğenmişinzde..)
en güzel nick benim olmıyabilir ama en yakışıklınız benim.. :P (en ukalanızda , en kendini beğenmişinzde..)
BaşıBozuk Üye Praetor' Alıntı: Sadece ve sadece benim yarışma konusunu açtığım günde üye adınız ne ise onunla katılabilirsiniz arkadaşlar. Oylama konusunu İstanbul'a geldiğimde açacağım arkadaşlar. Haftaya haftaiçi bir gün yani Catty'e üyelere benim gıyabımda verdiği bilgilerden dolayı teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... çok fazla olur o zaman oylamayı eurovison şeklinde yapalım puanlamalı
Praetor' Alıntı: Sadece ve sadece benim yarışma konusunu açtığım günde üye adınız ne ise onunla katılabilirsiniz arkadaşlar. Oylama konusunu İstanbul'a geldiğimde açacağım arkadaşlar. Haftaya haftaiçi bir gün yani Catty'e üyelere benim gıyabımda verdiği bilgilerden dolayı teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... çok fazla olur o zaman oylamayı eurovison şeklinde yapalım puanlamalı