En Güzel Nick Yarışması 2009! [Oylama] Kazanan : DiaBLoS

Sponsorlu Bağlantılar

En güzel nicke sahip olan üye hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    130
  • Anket kapatılmış .
Catty

Catty

Emekli Yönetici
arkadsım siteye uye olup oy verdi diye yarısmadan elendim
maxicepi kınıyorum :nono:

Ama ona bakarsan bizim seni kınamamız lazım, sonuçta Fake oy olmuş oluyor, ayrıca bana iki kişi oy vermiş , sağolsunlar , ama yeni üye oldukları için fake oy sayılıp silinecekler ...

bilbar

Üye
oy silinsin ismim niye siliniyor

arşiment

arşiment

Üye
arkadaşlar oylarınızı bekliyorum teşekkür ederim hepinize:mahcup:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benimkilerde Silinmiş ....

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Beni seçerseniz Maxicep'in orta yerine olimpik havuz yaptıracam yazın serin serin forum keyfi yaşarız :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşım Senin IP adresin ile , yani senin PC ile kayıt olup , oy kullandıysa , bu da Fake sayılır.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Beni seçerseniz alacağım 50 kontörün karşılığında , bütün bana oy verenlere 20 kontör atacağım :D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bana oy atan herkeze 50 kontörü bölüştürecem çünkü benim hat faturalı :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bana oy verene , cici bici ısmarlarm:ehe

cadimm

cadimm

Üye
Benim Oyum Kardeşime Herkse Başarılar...
DiaBLoS™

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tebrikler Diablos........:DŞimdiden kazandın....

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Salih Baba™;1395421' Alıntı:
Tebrikler Diablos........:DŞimdiden kazandın....
O biraz zor ;) ben bu yarışmadan da çekilmek istiyorum da karar veremedim. nerdesin ata abi ? böyle bir anket hayatımda görmedim ne kadar saçma. bu kadar kişi alınıcaktı niye böyle anket açıldı, nickler görünmüyor şu bu .. diablosa da arkadaşları , kardeşleri, hısımlar oylarını dağıtmış. :bigstar: ata abi eurovision şeklinde yapıcaktı veya farklı bişey düşünüyordu. sırf yarışma başlasın diye anket açılmış :nono:

--------------- Ekleme ---------------

bi de adam hile yapmış sadece oyu silinmiş, farklı yarışmalarda hileye oy silinmesi haricinde hem diskalifiye hemde banlanma oluyordu . şimdi ne iş ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..Eyvallah.

Sağolun.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
O biraz zor ;) ben bu yarışmadan da çekilmek istiyorum da karar veremedim. nerdesin ata abi ? böyle bir anket hayatımda görmedim ne kadar saçma. bu kadar kişi alınıcaktı niye böyle anket açıldı, nickler görünmüyor şu bu .. diablosa da arkadaşları , kardeşleri, hısımlar oylarını dağıtmış. :bigstar: ata abi eurovision şeklinde yapıcaktı veya farklı bişey düşünüyordu. sırf yarışma başlasın diye anket açılmış :nono:

--------------- Ekleme ---------------

bi de adam hile yapmış sadece oyu silinmiş, farklı yarışmalarda hileye oy silinmesi haricinde hem diskalifiye hemde banlanma oluyordu . şimdi ne iş ?

Yahu forum yöneticilerinin iç işlerine ne karışıyorsun,ayrıca kıskançlığında başında , her yarışmanın galibi gelmeyi mi planlıyorsun , diyelim geldin ne olacak ? , ayıp ayıp , kendine dön bir bak , kimse senin gibi , yapıyor mu , burası forum sitesi.... Ben duygusu değil , burda birlikte çalışıyoruz , biz duygusu hakim, konuyu , anketi ister Negative ister Preator ister Doğuş açsın , kimse tek başına iş yapmıyor.....Aklını başına devşir...Daha söyleyecektim de neyse boşver....

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Yahu forum yöneticilerinin iç işlerine ne karışıyorsun,ayrıca kıskançlığında başında , her yarışmanın galibi gelmeyi mi planlıyorsun , diyelim geldin ne olacak ? , ayıp ayıp , kendine dön bir bak , kimse senin gibi , yapıyor mu , burası forum sitesi.... Ben duygusu değil , burda birlikte çalışıyoruz , biz duygusu hakim, konuyu , anketi ister Negative ister Preator ister Doğuş açsın , kimse tek başına iş yapmıyor.....Aklını başına devşir...Daha söyleyecektim de neyse boşver....
Maydonoz musun sen yaw ? bak kardeşim, herşeye burnunu madem sokacaksın git köfteye eşlik yap ;)

istediğim eleştiriyi yazarım seni ilgilendirir mi ? HAYIR :oke:

sende cevap yazmada serbestsin sana karışan oluyor mu ? HAYIR :)

ben burda x isimli birisini eleştirmiyorum, veya kıskanclık yapmıyorum ki aslada yapmam, istesem 20 oy farkı ile 1. yine olurdum ama değilim. ben ozan a da msn yoluyla ilettim zaten, durumu kanıtlama gibi olmadığı için yapıcak bişey olmadığını söyledi

extradan şunuda yazayım; bi arkadaş hile yapmış, puan veya ban cezası bile alması gerekirken yarışmadan bile diskalifiye değil, ne iş ? keyfimden veya kıskanclıktan mı yazıyorum sanıyorsun. haaa belki kapasiten vasat düzeydedir öyle anlarsın; amenna hatta seni anlayşla karşılarım. ortada bir yarışma var ve bende bu yarışmadaysam hilesiz - kuralalra uygun olsun isterim.

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar anket ile birkaç yöneticimiz ilgileniyor.
Gözden kaçmış yaptırımlar veya oylamalar olabilir, bunlar tespit edilerek nasılsa tekrar gereken yapılacaktır.

Yeni üyeler de ankette oy kullanmak isteyebilir, böyle bir yanlıslık oldugunda sadece yeni üyenin oyunu siliyoruz. Hemen, oy attıgı kisiye fake üyelik aldın diskalifiye edelim seni diyemeyiz. Ancak bu islem birden fazla oluyorsa o zaman farkına vararak gereken islemi yaparız . Yukarıdaki durum da böyle birşey gibi görünüyor.

Onun dısında yarısmaya katılanlara tekrardan basarılar.

Ayrıca Başıbozuk ve yarışma dısı yorum yazan diğer arkadaslar, konunun dısında yazılar yazmayarak, söylemlerde daha dikkatli olup birbirinizi kırmayınız.

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
herkeze başarılar ama ben neden yokum anlamadım zaten 50 kontör için bu eziyete gerek yok :) ama katılmak isterdim herkese başarılar oyum BaşıBozuk a

Üst Alt