En Güzel Masaüstü Yarışması [Katılım] (7TL Ödüllü)

ANIL

Admin
najanaja bu masaüstü ile daha önceden katıldığını hatırlıyorum. Yada sadece paylaşmış olabilirsin

Tepkiler: najanaja

doctorrr

Üye
najanaja yine öttürmüş

Tepkiler: najanaja ve Cezzbedici3

najanaja

Üye
Najanaja bu masaüstü karşısında benimki hiç yarışmadan çekilsem mi ki

estağfurullah. öle şey olurmu hiç sen sadece bişeyler kazanmak içinmi katıldın yoksa yarışmaya

- - - Eklendi - - -

najanaja bu masaüstü ile daha önceden katıldığını hatırlıyorum. Yada sadece paylaşmış olabilirsin

yok dayanamamıştım ilk bu hale getirdiğimde belle ew ekranları bölümünde göstermiştim bunda bir iki küçük deişiklik war pek göze batmasada

doctorrr

Üye
haa yaa demiştin bunu paylaşmadan edemiecem diye göstermiştin bi' deeğişiğini yine ağzımız açık kalmıştı

Konu Sahibi
ben de katılmak istiyorum [eğer hala düzenleme geçerliyse yeni masaüstümle katılmak istiyorum]
Malesef yeni masaüstünüzü kabul edemeyeceğim.
Yarışma bitiş saati 16:00 iken siz 16:02 de istek yapmışsınız iki dakika ile kaçırdınız
Ayrıca değişim talebinizi kurallara aykırı olarak gerçekleştirdiğinizden ucu ucuna yetişseydi bile bu sebepten yine kabul olmayacaktı
Değiştirme kuralı şuydu:
Yeni resminizin kabul edilmesi ve karışıklığa sebep olmamak için önceki resminizi ve o mesajdaki yorumunuzu silip ''Değiştirildi'' diye düzenledikten sonra yeni resminizi yeni bir mesajda paylaşmalısınız. Aksi taktirde ilk resminiz kabul edilecektir..

Neyse bence buda güzel ama yeni paylaştığınızda güzelmiş lakin nasip değilmiş

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar konu duyurusundada bildirdiğim gibi Katılım konusu sona ermiştir. Oylama konusunu oluşturup onaya yolladım.. Bununda kilitlenme isteğini yolladım.. Oylama konusu açılıp burası kapatılana kadar yorumlamaya devam edebilirsiniz

najanaja

Üye
cezbedici buda senin için nasıl yakıştırabilmiş miyim bari

Tepkiler: Cezzbedici3

najanaja

Üye
yalnız oyuncanı bulamadım bu gerçeği küçültünce oyuncak gibi duruyo zaten

Konu Sahibi
Şu andaki masaüstüm R8 Böcek Modifiyeli Versiyon

iyavuzoz

Üye
doğru bildiniz

- - - Eklendi - - -

keşke windows'ta da birden fazla masaüstü yapabilsek

Konu Sahibi
Ama bununla sokakta gezemezsiniz gören önce bir durdurur resim çekinir sonra evdeki karafatmaları ilaclattırmaya çağırır

najanaja

Üye
waay bu daha güzelmiş harbi süper araba. iyi ama resimde reklam war silsene o sitenin adını öle nasıl kullanabiliyon rahatsız etmiyomu o isim orada ben biraz pinpirikliyim bu konuda reklamlı şeyler kullanamam hayatta

- - - Eklendi - - -

aslında 1 den çok masaüstü mümkün bi pro bulmuştum bi aralar baya oldu adını unuttum 3 boyutluydu 3 tane falan masaüstü oluşturup hepsini ayrı bi şekilde düzenleyebiliyosun daha sonra shift veya ctrl ye basıp ok tuşuna mı ne basıyon diğer masaüstü geliyo çok güzel bişeydi mesela özel bişey yapıyon birden içeri biri girdi pat kısayol düğmesine bas masaüstü değişsin hiçbişey kalmasın ortada

Konu Sahibi
waay bu daha güzelmiş harbi süper araba. iyi ama resimde reklam war silsene o sitenin adını öle nasıl kullanabiliyon rahatsız etmiyomu o isim orada ben biraz pinpirikliyim bu konuda reklamlı şeyler kullanamam hayatta
belki ilerde evi böcek basarsa falan elimin altında olsun kayıt olur çağırırım amerikadan gelirler bi de numara olaydı iyiydi

Ne zaman başlıyacak yarışma