En Güzel Eğitim-Öğretim Uygulamaları[Google Play Store]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
En Güzel Eğitim-Öğretim Uygulamaları[Google Play Store]
Pratik İngilizce:

İngilizce öğrenmeye çalışanların işine yarayacak pratik bir İngilizce eğitim uygulaması.

Pratik İngilizce uygulamasını kullanarak mobil cihazlarınız ile istediğiniz her an her yerde pratik bir şekilde İngilizce kelime ve cümleleri görüp tekrar edebileceksiniz. Pratik İngilizce uygulamasını çalıştırdığınızda günlük cümleler ve kelime listeleri olmak üzere karşınıza iki seçenek geliyor. Bu seçeneklerden Günlük İngilizce kısmını seçtiğinizde selamlaşma , tanıtma , temel sorular , alışveriş gibi birçok kategori altında hazır cümlelere kolayca ulaşacaksınız. Bu cümlelerin İngilizce , Türkçesi ve sesli okunuşunun yer aldığı bu kısımda temel konuşma cümlelerini kolayca tekrar ederek pratiklik kazanacaksınız. Pratik İngilizce uygulamasını ikinci seçeneği olan kelime listeleri kısmına girdiğinizde ise meslekler , meyveler , hayvanlar , hastalıklar gibi birçok kategori altındaki kelimelere ve bu kelimelerin İngilizcesi , Türkçesi ve sesli okunuşuna ulaşabileceksiniz. İngilizce öğrenmek isteyen veya İngilizcesini tekrarlar ile geliştirmek isteyenlerin işine yarayacak bu Android eğitim uygulamaları hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Çevrimdışı Sözlük(TR/EN):

Mobil cihazınızda internet olmadan da Türkçe – İngilizce çeviri yapabileceğiniz güzel bir uygulama.

Çevrimdışı Sözlük (TR/EN) uygulaması ile mobil cihazınızı kullanarak istediğiniz her an istediğiniz her yerde intenet bağlantısına gerek kalmadan kolayca Türkçe – İngilizce çeviri yapabileceksiniz. Çevrimdışı Sözlük (TR/EN) uygulaması içerisinde onbinlerce Türkçe ve İngilizce kelime ve anlamlarını bulabileceksiniz. Uygulama ile ister Türkçeden İngilizceye , isterseniz de İngilizceden Türkçeye istediğiniz kelimeyi çevirebilirsiniz. Uygulamanın bir diğer güzel yanı da İngilizce kelimelerin veya Türkçe kelimelerin İngilizce anlamlarının karşılıklarını sesli olarak dinleyebilme özelliğinin bulunmasıdır. Arattığınız son 20 kelimeyi hızlı ulaşım için hafızasında tutan uygulama ile hızlı ve pratik bir şekilde çeviri yapabileceksiniz. İngilizce – Türkçe sözlük arayanların işini görebilecek Android eğitim uygulamalarından olan Çevrimdışı Sözlük (TR/EN) mobil sözlüğü hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Osmanlı İmparatorluğu:

Osmanlı imparatorluğu dönemine ait bütün bilgilere her an kolayca ulaşabileceğiniz harika bir eğitim uygulaması.

Osmanlı İmparatorluğu mobil uygulamasını kullanarak istediğiniz her an her yerden Osmanlı imparatorluğuna ait bütün bilgilere kolayca ulaşacaksınız. Uygulama ile genel olarak Osmanlı imparatorluğu bilgilerine olduğu gibi tek tek padişahlar dönemine de bakabilirsiniz. Padişahları aratıp bularak yada sıralı haldeki listeden seçip o padişaha ait doğum ve ölüm tarihi , anne ve baba adı , padişahlık sırası , kendinden önce ve sonraki padişahlar , genel bilgiler ve o dönemde gerçekleşen bütün önemli olay ve savaşlara ait detaylı bilgilere kolayca ulaşacaksınız. Osmanlı İmparatorluğu uygulamasının en güzel yanlarından biride seçtiğiniz padişah dönemindeki Osmanlı imparatorluğunun sınırlarını dünya haritası üzerinde görebileceğiniz resimlerin bulunması. Tarihe meraklı özellikle de Osmanlı tarihine meraklı arkadaşların ilgisini çekebilecek ve istedikleri her an her yerde mobil cihazları ile kolayca ulaşabilmelerini sağlayacak bu faydalı uygulamayı tavsiye ediyoruz.

Bord:

Kara tahta uygulamamız ile çocuğunuz ile hem eğitici hem de eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Burd bir kara tahta uygulaması olarak özellikle küçük çocukları olanlar için oldukça faydalı bir uygulama. Bord uygulamamızı çalıştırdığımızda ekranda bir tahta ve bu tahta üzerinde kullanabileceğimiz çeşitli renklerde kalemler mevcut. Bu kalemlerden birisini seçtikten sonra kalemin büyüklüğüne de belirleyerek tahtamız üzerinde istediğimiz çizimleri yapabiliriz. İster bir çiçek ,araba , ev çizebilir istersek de bir matematik işlemi üzerinde çalışabiliriz. Bord çocuğumuzun eğitimi doğrultusunda istediğimiz yönde kullanabilir ve çocukların ilgisine derse vererek daha verimli anlar geçirmelerini sağlayabiliriz. Tahtamıza yaptığımız işlemler sonunda onu temizlemek istersek ister sünger silgiyi istersek de mobil cihazımızı sallayarak teknolojik silgiyi kullanabiliriz. Kara tahtanızı siyah dışında yeşil renkli olarak da kullanabiliriz. Yaptığımız işlemleri kayıt altına alarak sonrasında yaptıklarımızı bir video izler gibi tekrar tekrar izleyebiliriz. Özellikle çizim konularında çocuklarımızın ilgisini çekerek eğitici yönde kullanabileceğimiz Bord Android uygulamasını küçük çocukları olan ailelere tavsiye ediyoruz.

How To Draw:

Belli başlı resimlerin(ağaç , balık , çizgi film karakteri gibi ) en pratik nasıl çizildiğini bize öğreten eğlenceli bir uygulama.

How to Draw uygulamamız ile onlarca farklı tarzda çizimlerin en kolay nasıl çizileceğini adım adım en ince ayrıntısına kadar bize öğreterek çizen bir uygulama. How to Draw uygulamamızda çiçek , araba , karikatür , hayvan Çizgi film karakteri ve daha bir çok farklı alandan onlarca farklı resim çizimine ulaşabilirsiniz. How to Draw uygulamamızın menüsünden bütün resimlere ve onlar hakkında bilgilere ulaşabiliriz. İstediğimiz bir resmi seçtiğimizde o resmin adım adım ilerleyerek bize çizen ve çizim tekniklerini ve en kolay çizim şeklini öğrenmemize yardımcı olan bu faydalı Android uygulamamızı denemekte fayda var. Özellikle resim merakı olan arkadaşlarımıza ve yetenekli olduğunu düşündüğümüz çocuklara oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz uygulamamızı hemen indirip mobil cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Aöf Notmatik:

Açıköğretim fakültesi öğrencileri için hazırlanmış ders geçme notlarını öğrenebilecekleri kullanışlı bir uygulama.

Bildiğimiz gibi Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tüm Türkiye genelinde yüzbinlerce öğrencisi olan bir okulumuz. Bu Aöf Notmatik uygulamamızı yükleyen Açıköğretim Fakültesi Öğrencileri derslerini geçmek için almaları gereken puanları bütün dersleri içeren tablo halinde görebilecekler. Bunun yanında Açıköğretim Fakültesi’ nin o yılki bütün sınav tarihlerini de görebilecekleri bir “Sınav Takvimi” bölümü de bulunan faydalı bir uygulama.

• Beğen
Tepkiler: ahmetsahin

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt