Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar birkaç ilan buldum sahibinden'de:
- HTC Sensation 750, 720, 699, 650 TL
- HTC Evo 3D 750 TL
- Samsung Google Nexus S 680 TL
- Nokia Lumia 800 650 TL
Tüm ilanlar GET (Güvenli e ticaret) özelliklidir. Yani Hemen Al seçenekleri mevcuttur. Sınırlandırdığım bütçem olan 700 TL'nin geçmemesi çok daha makbul olur ancak beni çok memnun edecekse zorlayarak en fazla 750 TL'ye kadar çıkabilirim. Bu telefonlardan hangilerini önerirsiniz?
nexus bulabılırmsın acaba o fiyatagooglenın cocugu
Galaxy Nexus 1400 lira sıfır fiyatı 2. eli 700 liraya bulabilir miyim? 700 liradan tek kuruş fazla ödeyemem. Zaten 500 liranın üzerine 200 lira koyuyorum.
- - - Eklendi - - -
Bana Motorola Atrix'in desteği az derken hangi anlamda olduğunu söyleyebilir misiniz?
- Sony Ericsson Xperia Pro'nun da Custom ROM desteği çok az (resmi özel rom yok!)
- Xperia Pro'da da sadece GingerBread var desem yeridir, resmi ICS sürümü aşırı sorunlu.
Bu özelliklerle Atrix'i kıyaslamadığımızda rom kısmında Atrix ile hiçbir farkı kalmıyor
- - - Eklendi - - -
Bu arada Şehriyar bana birçok telefon modeli önermişti. Bende Galaxy SII hatta SIII almak isterim. Malesef sırf desteği olsun diye bu kadar para verilmez
inan XperiaPro custom rom konusunda daha iyi.Atrix'e Cyanogen Mod daha yeni portlanmaya başlandı.
dikkatini çekerim portlanmaya başlandı dedim.
yeni baştan yazılan yazılım bile yok
ve şuanki port sürümü inanılmaz hatalı
CFW yapıyorsun ama özel rom yanlısı değilsin
Ben özel rom yanlısı değilim. Beni özel rom kullanmaya iten ise Sony'nin hatalı ICS'si oldu
CFW yapıyorsun ama özel rom yanlısın değilsin5800 kullandığım ve cfw yapmaya başladığım günden beri bir türlü çözemedim seni Furkan
Samsung galaxy s2 bulabilirsen o fiyata çok iyi olur senin için ama bulamam dersen arkadaşın dediği gibi neo v çok sağlam bi cihazdır tabikide bu benim şahsi görüşüm. iyi forumlar
Bende kendimi çözemedim gittiGerçekten böyle. Daha geçen gün telefona ful format attım hazır atmışken tekrar ICS'li özel rom (FXP142) denemek istedim sonra vazgeçip tekrar GB yükledim Ama haticeye değil neticeye bakarsak bugüne kadar tek sürümde rahat ettim
Haklısın ancak donanımı göz önünde bulundurursak gelecek vaat etmiyor. Merak ettiğim Atrix bu donanımla JB ya da ICS almaması. Motorola'nın canı mı sıkılıyor? Aslınsa aklımda hem aksesuar desteği hem yazılım desteği çok olan hem de donanımı güçlü bir cihaz var
- - - Eklendi - - -
700 TL'ye 2. el Galaxy SII, SIII, Nexus yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?