En Çok Hangi Kuşu Seviyorsunuz? [Angry Birds]

Sponsorlu Bağlantılar

apobaba1234

apobaba1234

Üye
var var gelsin benim telde angry birds oynayan butun tayfayi alip gitcem okuldan sinemaya :d

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
aynı yorumu yazdın be birader :D

Anußis

Anußis

Üye
Konu gereksiz, kilitlenmeli bence; ama hazır açıkken, cevabım: maviliyi seçiyorum; pazardan fırlattın 1 tane; domuza vurdu 3 tane :ehe:ehe ve cok tatlılar :D

aynen ya güdümlü füze gibi parçalanıp tam hedeften vuruyor :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben de sol alttaki büyüğü :D

WebStyle

WebStyle

Üye
2.seviyenin 10.bölümünde takıldım yahu geçemiyorum bir türlü :D favorim sarı kuş :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
tum bolumler bitti son surumun hepsi uc yildiz kazan resmi olan bolumude actim :D gecemedigim yer yok :D

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
beyler oyunun müziğini ekledim.:op:

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
beyler DANGER ABOVE bölümündeki 12.sevıyede takıldım gecemedım ılerıye yardımcı olur musunuz bu bumerang kuşları hiç sevmedım bende en cok siyahı sevıyorum bummm :D

accman

accman

Üye
siyah kuş ciğerimsin :)

najanaja

najanaja

Üye
kanarya gibi sarı olan kamikaze gibi dalışı hoşuma gidiyo. Ama en sağlamı bombacı ortalığı dağıtıyo en büyük hasar weren o...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Favorim şu füze bırakan .d
İkincisi Patlayan tabii :) :)

borasezer

borasezer

Üye
siyah patlayan olanını

sh0ck

sh0ck

Üye
Siyah olup patlayan kuşa bayılıyorum :D..

Şu Sarı olanınada uyuz oluyorum, en zor bölümlerde hiç yardımcı olmuyo. :D

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar forumda daha işe yarar şeyler paylaşalım ne bu şimdi ne alaka

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
siyah kuş favorim diğerlerinden 3 kat fazla etkili c4 gibi patlıyor ş.refs.z :D

ama bence en komik yumurtlayan kuş o sapanı çekip bıraktığımda çıkardığı komik seslerine bitiyorum ya vırrraaak:ehe

angry birds rio oyunmu filmi ben anlamadı:hmmm

Dampierre

Dampierre

Üye
siyah patlayan favorim

paranormal89

Üye
rio karnavallarını içeren bi oyun sanırım seasons ta uptade yapınca geliyor biraz önce yaptım yanılıyor da olabilirim..
benim cevabımsa kırmızı kuş hiç bir özelliği olmamasına rağmen mücadele ediyor :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
rio karnavallarını içeren bi oyun sanırım seasons ta uptade yapınca geliyor biraz önce yaptım yanılıyor da olabilirim..
benim cevabımsa kırmızı kuş hiç bir özelliği olmamasına rağmen mücadele ediyor :)

doğru bi yere değinmiş arkadaş hiç özelliği olmamasına rağmen mücadele etmesi :D
baya yürekli bi kuşmuş :D

Üst Alt