En büyük hileli modlu android oyunlar !{11.10.15}{Sürekli Güncel}

Sponsorlu Bağlantılar

Batu998

Batu998

Üye
Kardes NSS hilede atarsan sana zahmet

seyf03

seyf03

Üye
Tüm oyunlar mod mu çünkü batman indirdim note 3 e sınırsız değil

androfilex

androfilex

Üye
Little Empire
Jungle Heat
Clash Of Clans
Dragons Of Atlantis
Hobbit King Of Middle
Megapolis
War Of Mercenaries
Şimdilik bunlar var aklımda arkadaşlar. :) Telefonum rootlu ben yeniyim yapamadım. Sizde hazır modlusu varsa rica ediyorum yoksa kesin olma ihtimali varsa yapılış şeklini öğrenmek istiyorum. :)
Online oyunlarda kalıcı hile yapılmıyor kardeş. Kendi ekranında hileyi yapabiliyorsun ama oyundan gir çık yapınca her şey eskisi gibi oluyor. Yani sadece kendini bir süreliğine mutlu edersin. :-)

• Beğen
Tepkiler: emrahcaglayan
messevim

messevim

Üye
Freedom programı ile oyun için de istediğiniz kadar hileli altın ve para satın alabiliyorsunuz zaten :)

androfilex

androfilex

Üye
Freedom programı ile oyun için de istediğiniz kadar hileli altın ve para satın alabiliyorsunuz zaten :)
Bak bunu bilmiyordum. Nasıl yapıldığını anlatır mısın?
Bir de freedom u yükleyince play store çalışmıyormuş diye görmüştüm. Doğru mudur?

messevim

messevim

Üye
Bak bunu bilmiyordum. Nasıl yapıldığını anlatır mısın?
Bir de freedom u yükleyince play store çalışmıyormuş diye görmüştüm. Doğru mudur?
sadece programı bul intnernetten ve indir. Ben kullanıyorum. google storede hiçbir progblem yok. ha hatırlatayım telefonunun root lu olması gerekiyor

en-sel

en-sel

Üye
süper oyunlar :tşk:

• Beğen
Tepkiler: MEGASTRY

mcan3584

Üye
CANDY CRUSH SAGA OYUNUNUN HİLESİ VAR MIFAST FURIOUS GAME 6 NIN HİLELİ OYUNU VAR MI

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rica etsem head Soccer hilelisinide yapabilirmisin??

pinoqhyoa

Üye
Eternity Warrior 3 ün hilesini istiyorum.

metin_tetikci

Üye
War of Mercenaries veya Top Eleven gibi oyunların hilesi var mı peki ?

proandro

proandro

Üye
Kardeşim konu apklarını alıntı almıssın ve alıntıdır yazmamışsın yaptığın yanlış bişey

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
Ait attack hd hilesi varsa paylaşıver sana zahmet. Kisitli para tav ediyor adami ;)

susanoo

Üye
Dark avengerin 1.2.8 surumunu bulabilirmisin

lider63

lider63

Üye
selamın aleyküm Six Guns 1.8.1 (Unlimited Money) arıyorum root istemeyen. Link verirmisin bende data dosyası var apk link versen yeter.

ezensallim

Üye
Jungle Heat in son versiyonunun hilesini yap hesabına o gün içinde istediğin kadar para yatırcam. Oyuna yatıracagıma sana yatirim mk

EagLeEyess

EagLeEyess

Üye
Teşşekürler kardeşim :)Wild Bloodm link kırık kardeşim onuda bi upload edersin artık :) :)

seyf03

seyf03

Üye
Arkadaşlar ilgilenen yokmu note 3 de batman i spider man ve gangster Vegas indirdim hiçbiri mod money değil rica ederim bilgi verin

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
:tşk: :)

• Beğen
Tepkiler: MEGASTRY
wildtiger223

wildtiger223

Üye
Dark avengerin yeni versiyonunu altın ve gem hackli bulabilirmisin?

Üst Alt