Emek hırsızlarının konularınızı kendi sitelerin paylaşmalarına izin vermeyin!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın kardeşim sitede symbian edit işi yapan bir kaç kişi vardı örnek vermek gerekirse çilekeş adlı üyemiz vardı oda banlandı benim amacım şu ben oyunları yapmıyorum editlemiyorum ama resimi java emusuyla açıp en güzel yerlerini siteye ekliyorum istesem aldıgım sitedende önizleme alabilirm ama almıyorum çünkü benim kendime ait konumda kendime ait önizlemeler olsun diyorum kardeşim ben istesem symbian editligi yaparım ama işim başımdan aşkın okula gitmek geldigimde ise iş çıkıyor onlarla ugraşıyorum 1 2 saatte akşam maxide takılıp yatıyorum ama gerçekten symbian editligi düşünüyorum

Aziz™

Üye
buna gerek olduğunu sanmıyorum.sonuçta maxicepte günlük açılan 100 konudan en az 60-70 tanesi kopyala-yapıştır yada hepsi alıntıdır.ona bakarsan hiç kimse paylaştığı konuya %100 emek vermez.bu durumda bizde emek hırsızı olmuyormuyuz sorarım sana?

Emir

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim seni bilmem ama ben kendi yükledigim oyunları belirli bir siteden alıp deneyip java emusuyla açıp en kaliteli ve güzel yerlerin fotosunu çekip önizleme olarak koyuyorum maxicepte alıntı yapan olabilir ama ben, ben ve bir kaç arkadaşımın çok emek verdigini düşünerek benim kendi önizlememi alıp kendi ellerimle yazdıgım kurulum yazısını kopyala yapıştır yapmalarını istemiyorum oyun alıntı olabilir ama o resim o yazılar benim emegim deilmi ben kopyala yapıştır yapmıyorum çünkü kendi paylaşıgım oyunun önizlemesi ve kurulumu bir tek bana ait olsun istiyorum istersen paylaştıgın oyunlara bakabilirsin kardeş..

Aziz™

Üye

dediğimi anlamamışsın.dedimki kimse %100 emek verip konu hazırlamıyor.buda emek hırsızlığına giriyor sonuçta

Emir

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim kardeşim eğer kırdıysam seni.ama bunu önüne geçmek biraz zor gibi.ama önerin gerçekten güzeldi
Yok kardeşim ne kırılması estağfurullah haklısın gerçekten Aklından bile gerçirme öyle şeyleri

İşte o yuzden arkadaşlar hep birlikte çalışıp binmda gibi bizde edit grubu oluşturalım.Maxide potansiyel var bunu kinetiğe dönüştürmek gerekli.Bir kaç sitede düşüncelerimi aktarayım 2 site ile yakınlığım var eğer ikna edebilirsem onalrdan destek alabiliriz tekrardan eski ustalardan symbian edit için destek gelirse elimden geleni yaparım.Güç birleşimi şart bir yerlere gelebilmek için edit grubu isteyenler için PM ler bekliyorum bakalım Potansiyel varmı

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim süper olur ben editlemekten anlamam ama anlatırsa zehir gibi yaparım İlk ben istiyorum edit grunun olmasını ve bu arada edit grubu oluşturalım diye bir konu açsan çok iyi olur

Nadir

Emekli Yönetici
edit grubu ne demek oluyor?

Emir

Üye
    Konu Sahibi
edit grubu ne demek oluyor?
Nadir abi edit degiştime güçlendirme demek(Upgrade) mesela ingilizce olan bir sis programı tükçeye çevirmek veya bir tükçe sis programı yapmaya editleme denir ve edit grubu ise birden fazla bu işi bilen yapan kişilerin birleşmesine denir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar ne yaparsanız yapın bir şekilde alacaklar..benim kaç tane konum çalındı,yapacak birşey yok..yeri geliyor bizde alıyoruz..bunlara takmamak lazım..hatta iyi bile oluyor çünkü konunun orjinalini burda gören kimseler bu tarafa yöneliyorlar..

Emir

Üye
    Konu Sahibi
:D vallahi çok güzel konuşmuşun nadir abi o zaman alıntıya devam

Nadir

Emekli Yönetici
bende bir ara Ozan'la konuşmuştum, konularım çalınmıştı..ama bir nevi reklamımız yapılıyor..Maxicep nerde,çalıntıların paylaşıldığı siteler nerde? kıyas bile yapılamaz..

Emir

Üye
    Konu Sahibi
bende bir ara Ozan'la konuşmuştum, konularım çalınmıştı..ama bir nevi reklamımız yapılıyor..Maxicep nerde,çalıntıların paylaşıldığı siteler nerde? kıyas bile yapılamaz..
kıyaslamayı bırak düşünmek bile saçma maxicep i öteki sitelerden kıyaslamaya

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman Emirciğim hiç takma..ben o sitelere hiç girmiyorum bile..hatta bir ara üyeliklerimi iptal ettireceğim..

Emir

Üye
    Konu Sahibi
o zaman Emirciğim hiç takma..ben o sitelere hiç girmiyorum bile..hatta bir ara üyeliklerimi iptal ettireceğim..
Yanlış düşüncelere kapılmıştım geçenlerde kendi istegimle kendimi banlattım bir degersiz site için anladımki o site maxcep in yanından bile geçemez üyeleri olsun yöneticileri adminleri bir birinden kötü ve cahil sitede pluscep.com Adamlar beni kandırdılar rütbe verdiler moderatörlük tüm s60 bölümlerine bakıyordum ama kimse paylaşım yapmıyordu benden başka Bende geri geldim maxicep e geldim çünkü burada biz aileyiz

Nadir

Emekli Yönetici
tabii ki biz bir aileyiz...ben burda günlük kendi bölümümde 50 ye yakın konu açıyorum..sen kıyasla işte..

Emir

Üye
    Konu Sahibi
tabii ki biz bir aileyiz...ben burda günlük kendi bölümümde 50 ye yakın konu açıyorum..sen kıyasla işte..
:D Sen zaten maxicep in göz bebegisin o konuda hiç şüphem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...