asigsasi
Üye
aynen dostum Angry Birds Star Wars oynadım 2 saatte dolan şarj yarım saatte bittiOyuna takan arkadaslar...
o acmaz dediginiz oyunlar zaten deli gibi sarj yiyor, cihaz desteklesede insanin oyniyasi gelmiyor zaten sarj tuketimini gorunce.
aynen dostum Angry Birds Star Wars oynadım 2 saatte dolan şarj yarım saatte bitti
ben tablet de oynadım su gibi batarya yı içiyorOnlar o kadar yemiyorda araba yarislari su gibi iciyor ve cihaz ates gibi oluyor.
Parmagin yanabilir yani
WPun kullanımı kolay mıbugüne kadar nokia'dan şaşmadım ve devam etmeyi düşünüyorum nokia eksikleri olsada kullanımı çok kolay olduğu için tercihimdir sende keşke devam etseydin ama kendi tercihindir hayırlı olsun ederim
WPin nedir? Wilan ağı kullanımını soruyorsan çok hızlı bilgisayar gibiWPin kullanımı kolay mı
WPin nedir? Wilan ağı kullanımını soruyorsan çok hızlı bilgisayar gibi
O kadar da değil, bir Android'in Symbian'dan iyi olması için en az Ace 2 kalitesinde olması lazım.en alt androıd en ıyı symbıan dan daha ıyı
Pocket C6'nın yanında telefon bile değilbende c6-00 vardı sattık babama cy aldık.. dayı oglunun verdıgı galaxy s5300 daha mukemmel
en alt androıd en ıyı symbıan dan daha ıyı
Symbian çöp o kesin de Pocket da çöpc7ben sunu gordum symbıan copc6 cop
Symbian için de var Remote uygulamalarıc6 ya yuklenemıyen onca program galaxy 5300 a yuklenıyo lg smart tv akıllı kumanda gorevı goruyo
gordum ovı de işe yaramıyoSymbian için de var Remote uygulamaları
evet bilgisayar gibi indirme yapıyor sayfalara giriyor ama Wilan ile çok hızlı şebeke ile o kadar hızlı olamıyor. Window phone kullanımına ben alışamadım ama kullanışlı duruyor görünümü teması bilgisayar gibi olması çok güzel alışmak için zaman gerekli. Benim c6 m bozulunca ondan alacamWindows PhoneC6 mı bilgisayar kadar hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?