Doğan
Üye
Bizi anladığın ve de arkadaşlarını kırmadığın için teşekkürler Doğan.
rica ederim...
Bizi anladığın ve de arkadaşlarını kırmadığın için teşekkürler Doğan.
Abi sen bu yolun yarısı mevzusuna taktın ya. Aa daha gençsin diyoruz.![]()
kesinLikLe rütbeyi istiorsa vermeye hazırım.![]()

kalsın sana çok yakışıyor.Doganın derdi rütbe deildikalsın sana çok yakışıyor.Doganın derdi rütbe deildi
Ayıp ettin Doğan biz bilmiyor muyuz![]()
derdim rütbe değil beni anlyan 1 kişinin çıkması ne kadar güzel
derdini tabiki anLadım. beLki ayın üyesi yazısını falan beğendiysen.. onun için sordum![]()
![]()
ne demek ben gidiyorum nereye gidyorsun ya bunca insannı hiç'emi sayacaksın
bak yemin ederim senin yerinde başka biri olcak adminler tarafından çoktan banlanmıstı...ama bak sitede o kadar çok seviliyorsun ki... 1 tane git veya bye diyen üye varmı konunun istatisliklerine baktımda 70 yorum 395 görüntülenme var bu rakamlardan sonra konus konusabilirsen;

doğan evine gelir seni döverim bakne demek ben gidiyorum nereye gidyorsun ya bunca insannı hiç'emi sayacaksın
bak yemin ederim senin yerinde başka biri olcak adminler tarafından çoktan banlanmıstı...ama bak sitede o kadar çok seviliyorsun ki... 1 tane git veya bye diyen üye varmı konunun istatisliklerine baktımda 70 yorum 395 görüntülenme var bu rakamlardan sonra konus konusabilirsen;
Simdi meseleye gelelim herkes biliyor sen rütbe uğrunda değilsin ben seniinle tanısmıs biri oarakta söylüyorum herkese Doğan'ın derdi rütbe değil bana göre bence doğan bu sitede bazı şeyleri hazım edememiş bu tamamen benim görüşüm ve herkes kendine göre haklıdır Ben senin ayın üyesi secilmeni çok istiyordum ama olmadı ha demek değilki bu olmaycak hayır olacak sdaece zamana bırak dostum Seni çok seviyoruz lütfen böyle gereksiz şeylere moralini bozma...
Seni Seviyoruz
![]()
![]()
oooo çok şey kaçırdınNe oluyor burada? Bişeyler mi kaçırdım?
Ne oluyor burada? Bişeyler mi kaçırdım?

Olur böyle şeyler gençliğine ve konuyu tam gece vakti uykulu bir şekilde yazmana veriyorum.. Rütbeler vs bunlar fani şeyler...Önemli olan insanlara yeni heyecanlar tattırmak,yeni şeyler öğretmek.....Bunları yaptığında konularında aldığın teşekkürlerin sayısı ve sen 10 numara adamsın diye gelen Pm ler vs sana verilen rütbeden inan ki daha değerli....
Bi de olaya negatif yönünden bakmışsın kimbilir belkide seni bu ay içinde Mod yapacaklardı....
Küçük şeyler için tavır alırken arkasından getirdiği zenginlikleri görememek olacak seninkisi...
Way be ne edebiyat parçaladım.....
Kurabiye çay falan gece bayağı bişeyler olmuş galiba insan haber verir 
umrumda mı?Değil

Nolmuş arkadaş burda yaaKurabiye çay falan gece bayağı bişeyler olmuş galiba insan haber verir
Doğan başka bi yerden girecem olaya.Ben Kas 2007 üyesiyim herhalde 2 yıldan beri aktif üye olan ve sitede hiçbir derece almamış tek üye benim.Kimi admin oldu kimi mod.Bak araştır görürsünumrumda mı?Değil
![]()
Daha yeni sayılırsın birçok paylaşım yapacaksın konulara yorumlarınla öğreneceksin öğreteceksin tartışacaksın bi yerlere geleceksin.E yaşında genç..Boşver takılma böyle şeylere.Sitenin keyfini çıkar.Arkadaşlık ortamına bak.Var mı böyle site?
İkna olduysan daha da yazmıyorum sustum![]()