Elmander bitti, Kallström sırada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Elmander bitti, Kallström sırada
Elmander bitti, Kallström sırada


Galatasaray, Elmander transferini borsaya bildirdi. Kallström'de ise sona gelindi.



Sarı-Kırmızılılar, transfer piyasasına hızlı girdi. Yeni yönetim, ilk bombasını Johan Elmander’le patlattı. Bolton’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldığı, borsaya bildirildi. 29 yaşındaki forvet, konuyla ilgili konuşmaktan kaçınıyor ancak önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Elmander’in Bolton’daki menaceri Owen Coyle, bu transferle ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Coyle, İsveçli forveti takımda tutmak istediklerini ancak başaramadıklarını belirterek, “Kendisiyle konuştum. Pazar günkü maçımızdan önce resmi sözleşme imzalamayacağını söyledi. Tüm kalbimle, Galatasaray’da kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Takımı için her şeyi yapar
Coyle, Johan Elmander’in kendileri için büyük bir kayıp olduğunu ancak bir teknik direktörün bu gibi durumlara hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.
Başarılı çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Başkanla konuştum. Elmander’in yerini doldurmak için çalışmalara başladık. O, takımı için her şeyi yapan bir futbolcuydu. İdmanlarda en çok çalışanların başında geliyordu. Birçok pozisyonda oynatabildiğim ve çok iyi ilişkiler kurduğum bir futbolcuydu”.
Kallström'de sona gelindi
Ünal Aysal’ın, “Kadromuzda görmek istiyoruz” dediği oyunculardan biri olan Kim Kallström’ün transferinde sona gelindi. Son yıllarda yaşanan başarısızlıkların ardından, sezon sonunda kadroda revizyona gitmeyi planlayan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, buna rağmen Kallström’ü takımda tutmayı planlıyordu. Ancak Bülent Tulun’un, İsveçli yıldız için yaptığı önerinin ardından, Aulas’ın kararını değiştirdiği kaydedildi. Tulun daha sonra futbolcu ve menaceriyle masaya oturdu. Yapılan görüşmelerde kısa sürede anlaşma sağlandığı öğrenilirken, bu transferin de büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, Kim Kallström’ün adını da önümüzdeki günlerde borsaya bildirecek. Böylece, Galatasaray’ın 4 senelik Kallström rüyası, mutlu sonla bitmiş olacak...
MİNİ YORUM
Lincoln’den, Elano’ya, Dos Santos’tan Misimovic’e son yıllarda popüler isimleri kadrosuna katmasına rağmen bir türlü beklediği verimi alamayan Galatasaray, belli ki yeni başkanı ve teknik direktörü ile farklı bir yapılanma içine giriyor. Elmander bu değişim sürecinin ilk hamlesi oldu, devamında Kallström bekleniyor. İskandinavlar’ın iş disiplinleri ve soğukkanlılık gibi tipik karakter özelliklerini taşıyan bu iki oyuncunun teknik kapasiteleri de azımsanmayacak derecede üst düzeyde... Elmander tipik bir golcüden çok rakip savunmayı yıpratan forvet niteliğinde bir oyuncu. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle defansı hava toplarında rahatsız ediyor. Galatasaray’da bir süredir bu noktada görülen eksikliği kapatacaktır. Kallström ise sol ayağını çok iyi kullanan etkili şutlara ve bitirici ara paslarına sahip bir oyuncu. Orta alanda deyim yerindeyse tam bir dinamo gibi çalışıyor. Milli takımdan birbirlerini çok iyi tanımaları Galatasaray’ın yararına olacaktır.

fanatik

----------Eklendi @ 12:56:12 ---------- Yazıldı @ 12:54:38 ----------


Evet arkadaşlar transferi Altan Reyiz'de duyurdu. Kallström bizde!
Yanlız tek sorun kaynağının Viki olması :ehe Mutlaka izleyin ..
Resmi kayıtlar bunlar diyor ya :kop: Hay seni oraya çıkartanın :kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
5
Görüntüleme
424
jojo_va
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
507
CABBAR
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
404
Baskentliia


Üst Alt