Galatasaray, Saint-Etienne’de forma giyen Mevlüt Erdinç için devrede

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray, Saint-Etienne’de forma giyen Mevlüt Erdinç için devrede
Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe’nin de gündeminde bulunan milli futbolcu Mevlüt Erdinç için atağa geçen Galatasaray'ın iddialara göre Saint-Etienne’lere görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Galatasaray, Saint-Etienne’de forma giyen Mevlüt Erdinç’in transferi için atağa kalktı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun birkaç gün önce yabancı kontenjanı için 5+3’te karar kılmasıyla Sarı-kırmızılılar gözlerini yerli futbolculara dikti. Didier Drogba’nın takımdan ayrılmasıyla forvet hattına takviye yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi, Mevlüt için Saint-Etienne’nin kapısını çalacak. DHA’nın haberine göre, Ligue 1’de bu sezon başarılı bir performans geçiren Mevlüt’ün transferi için Ünal Aysal’ın danışmanı ve yurt dışı alt yapı sorumlusu Bülent Tulun Fransız kulübüyle temasa geçti. Milli futbolcunun da Sarı-kırmızılı formaya sıcak baktığı öğrenildi. Mevlüt’ün yanı sıra Olcan Adın’ı da kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bu iki yerli oyuncuyla kadrosunu güçlendirme amacında. İtalyan teknik adam Roberto Mancini’nin de Olcan ve Mevlüt’ün transferini çok istediği öğrenildi. Mevlüt bu sezon Etienne formasıyla çıktığı 29 maçta 12 kez golle buluştu.

Kaynak:
 


-India-

-India-

Üye
direct katkı yapacak adam lazım. bir edinho bulamıyorsak bırakalım burakla, umutla devam edelim hiç gerek yok mevlüte filan
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mevlüt , yerli olarak alınabilecek en iyi forvet bana göre . Son vuruşları oldukça iyi ve güçlü de bir oyuncu ...
Fenerbahçe ile anlaştığı söyleniyor ... Bakalım ne olacak son durumu ..? :)
 

adler03

Üye
Mancini geleni söndürür.
 

Benzer Konular



Üst Alt