Elmander ve bir 'Ada' kulübü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Elmander ve bir 'Ada' kulübü!

İngiliz basını, Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johan Elmander'in Stoke City'e transfer olacağını iddia ediyor.



Galatasaray'ın olan sözleşmesi 2014 Mayıs'ında sona erecek olan Johan Elmander için sarı-kırmızılı formaya erken veda etmesi muhtemel olarak değerlendirilmeye başlandı. Didier Drogba'nın transferinin ardından yedek kulübesine mahkum olması beklenen Elmander için İngiliz basını da sürpriz haberlerin altına imza atmaya devam ediyor.

Bir süredir adı Stoke City ile anılan İsveçli golcü için bugün çok daha ciddi haberler gelmeye başladı. Ada'da transferin son günü olmasından dolayı büyük bir hareketlilik yaşanırken; Stoke City cephesinde de Elmander sesleri yükselmeye başladı.

STOKE CITY'DEN 'KİRALAMA' TEKLİFİ!

Peter Crouch'un transferi için QPR ile pazarlık masasında olan Stoke City'de menajer Tony Pulis'in santrfor bölgesi için iki adayı var; Darren Bent ve Johan Elmander. Aston Villa'da mutsuz olan ve takımdan ayrılmak istediğini hemen her fırsatta dile getiren Bent'i kadrosuna katabilmek için nabız yoklayan Stoke City, diğer bir yandan da Elmander için sıcak yapıyor.

Bent için Villa'nın talep edeceği olası bonservis bedelinin karşılanamama ihtimalini göz önünde bulunduran Stoke, Elmander'i sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

G.SARAY YÖNETİMİ DE 'TEKLİF YOK"

İngiliz basını, Ada'da transfer son gününde gerçekleşmesi muhtemel transferler arasında Johan Elmander'i (Stoke City) de gösteriyor. Sarı-kırmızılı yönetimin Elmander konusundaki tavrı ise net. Elmander için şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediğini ifade eden sarı-kırmızılı yöneticiler, "sezon ortasında oyuncu satmak istemiyoruz" görüşünde birleşti.
 
CABBAR

CABBAR

Üye
4 forvet oldu gönderilebilir Aslında. Burak, Umut, Elmander, Drogba var 4 forvet fazla ve drogba'nın parasının çıkarılması lazım :naughty:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
18
jojo_va
RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
383
Doğuş Pertez
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
312
jojo_va


Üst Alt