maydinmaydin
Üye
-
Konu Sahibi
-
820 mi satılık mı ?
Ben 520 alıp s3 mini ile kafa kafaya takas ediyorum sonra da s3 miniyi satıyorum bayağı kar kalıyor. bu arada 520 tanesi 50 liraya alıyorum.Geçen yıl bit pazarinda aldığım Lumia 520 kırmızı kasası acayip temiz durumda on cam çatlak durumda değiştirmeyi falan düşündüm değmez diye yeni batarya taktım toplam bana 20₺ geldi 100₺ gitti geçen yıl Lumia 720 aldım ama cihaz baya kötü durumda ses tuşları flexi yok baya hırpalanmış durumda zar zor takasda gitti bu yıl yeniden 2 Tane Lumia 520 diğeri 525 Lumia aldım ikiside 20₺ ye aldım batarya falan yoktu denedim çalışmadı takasda parçada gitti son olarak Lumia 620 mavi nadir bulunan renkde aldım takasda baya ucuza geldi on cam çatlak Dokunmatik yarısı zor basıyor yanında bir tanede Samsung ACE (şarj soketi yok bataryası orta durumda) ile birlikte zor 80₺ gitti yani anlayacağınız tuşlu telefon fiyatına akıllı cihaz ama alo desin yeter dersen kullan
S3 miniyi takas yapan Lumia ile kişi baya bir şey anlamıyor demekki S3 Mini her türlü halde Lumia serisi cihazlardan üstün (WhatsApp destekliyor vb) bana öyle denk gelmedi hiçBen 520 alıp s3 mini ile kafa kafaya takas ediyorum sonra da s3 miniyi satıyorum bayağı kar kalıyor. bu arada 520 tanesi 50 liraya alıyorum.
6 7 tane yaptım bu ay.S3 miniyi takas yapan Lumia ile kişi baya bir şey anlamıyor demekki S3 Mini her türlü halde Lumia serisi cihazlardan üstün (WhatsApp destekliyor vb) bana öyle denk gelmedi hiç
Baya şanslısin o zaman S3 miniyi verim Lumia almak baya tuhaf(saçma) bu cihazlar artık tuğladan farksız6 7 tane yaptım bu ay.
Atsan da bir işe yaramazki yarım saatte bataryayi bitirir. YouTube da videolar var. Fadil Fadz isminde biri var baya uğraşıyor bu işle. Videolari faydalı olabilir.bende 925 var buna nasıl w10 atarız
Cihazın pil süresi nasıl peki?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan Windows 10 yüklenmiş hallerine bakabilirsiniz.
950 XL ye windows 10 yükledim bayadır kullanmaktayım. Şebeke ve arama mesajlasma için windowsun eski sürümünü yüklemeniz gerek onun dışında kamera çalışmamakta geri kalan çoğu özelliği kullanılıyor evde boş durana kadar display dock ile bilgisayar niyetine kullanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan Windows 10 yüklenmiş hallerine bakabilirsiniz.
950 XL ye windows 10 yükledim bayadır kullanmaktayım. Şebeke ve arama mesajlasma için windowsun eski sürümünü yüklemeniz gerek onun dışında kamera çalışmamakta geri kalan çoğu özelliği kullanılıyor evde boş durana kadar display dock ile bilgisayar niyetine kullanıyorum
Windows phone 10 var. PC sürümü değil. 1gb ram ve üstünde fevkalade güzel çalışıyor wp10Tatmin edici bir performansı var mı peki bilgisayar niyetine kullanırken? Bir de sürekli şarja takılı mı kullanıyorsun?
Windows phone 10 var. PC sürümü değil. 1gb ram ve üstünde fevkalade güzel çalışıyor wp10
Pil süresi kararlı sürümlere göre değişiyor şuanlık wifiye bağlı denediğimde 2 saati çıkarabiliyor ama hücresel olunca iş karışıyor bugun biraz daha kararlı sürüm yayınlandı onu test ediyorum şimdilikCihazın pil süresi nasıl peki?
Windows 10 Arm tabanlı olduğu için bazı uygulamalarda tam performans alamıyorsun ama genel açıdan kullanımı ve hızı gayet tatmin edici duruma göre değişiyor 2 adet batarya ile kullanıyorum işimi görüyor ama evde sürekli şarjda dock istasyonuna takılı kullanıyorum.Tatmin edici bir performansı var mı peki bilgisayar niyetine kullanırken? Bir de sürekli şarja takılı mı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?