Kurup denedim herhangi bir hatayla karşılaşmadım
Ancak Affına Sığınarak Rofs dosyasında biraz değişiklik yaptım kendime göre
1. Açılış resmini ve müziğini değiştirdim.
2.Müzik taramasını sadece E:\\ şeklinde yaptım
açılış ekranında reklam var göze hoş gelmeyen, hakkındır bunu yapmak ancak ben biraz takıntılıyımdır. Oradaki Nokia resminin çıktığı yerdeki versiyon ismini vs. yi nasıl kaldırırım onu bulamadım ... Bunu bana söyleyebilirsen tadından yenmeyecek Tekrar teşekkürler süper fw olmuş
CFW ni yükledim. Hız ve stabilite süper.Bazı uygulamalarda sorun yaşayanlar java yı güncellesin. XpressMusic tuşum çalışıyor. Açılış ekranı kişisel olmasaydı daha süper olurdu.
CFW ni yükledim. Hız ve stabilite süper.Bazı uygulamalarda sorun yaşayanlar java yı güncellesin. XpressMusic tuşum çalışıyor. Açılış ekranı kişisel olmasaydı daha süper olurdu.
pcye indir öyle kur. Telefondan indirmeye çalıştığımda donmalar oldu ondan pcye indirmen en mantıklısı. java runtime s60v5 yaz googleya 2.1.18 beta sürümü var en son onu indir kur.
soneday kardeş açılış ekranında bi düzenleme yaparsan bende bu fwyi yüklemeyi düşünüyorum . Bir de T9 diğer c6fwlerdeki gibi dandik mi yoksa orjinal fwdeki T9u gömebildin mi?
çalışmanı takdir ediyorum ancak v52.lerde nedense ovi maps uygulaması çalışmıyor veya sistemi kasıyor.
sorun benim 5800.de mi yoksa aynı sorunu yaşayanlar var mı????????????????
--------------- Ekleme ---------------
söyleyemeden de geçemeyeceğim doğrusu.
kusura bakma da kardeş. çok aşırı reklam yapmışsın. elhamdülillah hepimiz müslümanız ama dinimizi reklam amacı olarak kullanmanı hiç tasvip etmedim. bir imza yeter ama telefonda nereye girsem imzan var.
çalışmanı takdir ediyorum ancak v52.lerde nedense ovi maps uygulaması çalışmıyor veya sistemi kasıyor.
sorun benim 5800.de mi yoksa aynı sorunu yaşayanlar var mı????????????????
--------------- Ekleme ---------------
söyleyemeden de geçemeyeceğim doğrusu.
kusura bakma da kardeş. çok aşırı reklam yapmışsın. elhamdülillah hepimiz müslümanız ama dinimizi reklam amacı olarak kullanmanı hiç tasvip etmedim. bir imza yeter ama telefonda nereye girsem imzan var.